110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 |
Yazar
saat 15:00 de bod aldım ve tai 110.7 idi simdi 111.1 ve gözlerim yoruldu basımda agırıyor suan 3,11 binde bir gain geliyor sayı bu ve 115 yada 117 den sonra 0,01 mi gelecek cok merak edıyorum sırf bu yuzden kasacam ve basacagım barbettan cıkan itemler inş. iyi olur...
oncekı yazım bu baslık altındakı....
saat 15:00 de bod aldım ve tai 110.7 idi simdi 111.1 ve gözlerim yoruldu basımda agırıyor suan 3,11 binde bir gain geliyor sayı bu ve 115 yada 117 den sonra 0,01 mi gelecek cok merak edıyorum sırf bu yuzden kasacam ve basacagım barbettan cıkan itemler inş. iyi olur...
oncekı yazım bu baslık altındakı....
Barbed kitten basılacak itemlerin kesinlikle iyi çıkması lazım hatta gerekirse bazı özellikler kaldırılmalı, intensity değerleri arttırılmalı. Önceki wouda 100 tane barbed basıyorduk 1-2 tane adam gibi parça anca çıkıyordu şans varsa burada da öyle olacaksa hiç tailorla falan ugraşmayalım. Hazır daha hiç barbed basılmamışken ayarların yükseltilmesi iyi olur kimse mağdur olmaz.
shruikan yazmış:
Başlangıçta konu o değildi ama oraya geldi, nasıl oldu bilen yok. ..
Konumuz terzinin ne kadar zor kasıldığı, öyle ki kasmak hem imkansıza yakın hem de kasmadan doğru dürüst bod yapmak mümkün değil.
Şimdi bilmeyen arkadaşlar merak edecekler. Kasan emeğinin karşılığını kazanır mı ? Evet kazanır ama asıl sorun şu:
Kasmak mümkün mü ? Hayır...
Burada tartışılan 100+ terzi skili kasmanın nasıl daha kolay hale getirilebileceğiydi. Konu sapmasa daha iyi olur.
Herkesin zor elde ettiği bir şey neden bu kadar problem yaratıyor ki sizler için zaten kimse yok henüz. :) . Ultima böyle bir oyun değil demiş birisi ama benim bildiğim Ultima 30 tane bodcunum kasıldığı bir oyun değil aslında.
Severa başlamadan önce, euo nun olmayacağını ve skill gainin zor olacağını hepimiz biliyorduk ve bunu bilerek başladık şimdi düzeltin arladaş bu ne skill alamıyoruz! Barbed çıkaramıyoruz! Demek anlamsız.
Sever kolay skill gain getirecek 40 tane bodcu kasıp onlarca Barbed, runic çıkaracaksınız vaatleriyle açılmadı bildiğim kadarıyla.
Evet skill gain çok zor ama anlam veremediğim zaten 2-3 saat oynuyoruz diyip 2 günde her şeye neden sahip olmak istiyorsunuz? Abi günde 2-3 saat oynuyorsan keyif alacağın şeyleri yapsana zaten fantaziye ne gerek var.
Bence Ultima beceriye ve daha çok (item skill v.s.) kıyasına dayalı bir oyun. sende olmayan item zaten bir çok kişide yok çıkın meydana kapışın bilmem kaç propslu itemları çekip actiona gitme hevesini bir kenara bırakın. Bu şekilde oyun çok daha zevkli bir hal alacaktır eminim.
Bilen bilir dark venue hayatımda en zor kastığım multi accountun yasak olduğu ve (the alter realm, snn, nebula) diğer oynadığım bütün serverlar arasında en zevk aldığımdı. Dark venueden sonra ilk defa burda oynamaya başladım belkide o yüzden yadırgamıyorum.
Bırakalım da Legendary title ının anlamına yakışır bir şanı olsun.
Severa başlamadan önce, euo nun olmayacağını ve skill gainin zor olacağını hepimiz biliyorduk ve bunu bilerek başladık şimdi düzeltin arladaş bu ne skill alamıyoruz! Barbed çıkaramıyoruz! Demek anlamsız.
Sever kolay skill gain getirecek 40 tane bodcu kasıp onlarca Barbed, runic çıkaracaksınız vaatleriyle açılmadı bildiğim kadarıyla.
Evet skill gain çok zor ama anlam veremediğim zaten 2-3 saat oynuyoruz diyip 2 günde her şeye neden sahip olmak istiyorsunuz? Abi günde 2-3 saat oynuyorsan keyif alacağın şeyleri yapsana zaten fantaziye ne gerek var.
Bence Ultima beceriye ve daha çok (item skill v.s.) kıyasına dayalı bir oyun. sende olmayan item zaten bir çok kişide yok çıkın meydana kapışın bilmem kaç propslu itemları çekip actiona gitme hevesini bir kenara bırakın. Bu şekilde oyun çok daha zevkli bir hal alacaktır eminim.
Bilen bilir dark venue hayatımda en zor kastığım multi accountun yasak olduğu ve (the alter realm, snn, nebula) diğer oynadığım bütün serverlar arasında en zevk aldığımdı. Dark venueden sonra ilk defa burda oynamaya başladım belkide o yüzden yadırgamıyorum.
Bırakalım da Legendary title ının anlamına yakışır bir şanı olsun.
yani yazmayım dedim ama insanı kışkırtıyorsunuz. ben skill gain %100 mü olsun dedim. ? barbed çıkması kolay olsun mu dedim ?
skill gain 100-110 arası cok zor ama yapılabiliyor. benim için 1 hafta sürdü... devamı neden bu kadar abartı zor ben bunu soruyorum. istiyorsanız bu başlık altında nmnin kuyruğunu filan da konuşun.
skill gain 100-110 arası cok zor ama yapılabiliyor. benim için 1 hafta sürdü... devamı neden bu kadar abartı zor ben bunu soruyorum. istiyorsanız bu başlık altında nmnin kuyruğunu filan da konuşun.
Skull gaini kolaylastirin sadece benim kasmadigim skiller icin
Misal tailor. Evet evet kasan arkadaslarin onemi yok amele usulu kasmis zavallilar napalim kasmayip bekleselermis diyecegimiz bir anket duzenlesek ve tailor skill gain kolaylastirilsin mi diye sorsak evet oyu cogunlukta olsa ve degistirilse fena olmaz yahu. Sonucta cogunlugun dedigi olur azinlik ezilir haksizliklar havada ucar degil mi ? Yasasin kotuluk
https://m.youtube.com/watch?v=yxZFzrKHjKM
Misal tailor. Evet evet kasan arkadaslarin onemi yok amele usulu kasmis zavallilar napalim kasmayip bekleselermis diyecegimiz bir anket duzenlesek ve tailor skill gain kolaylastirilsin mi diye sorsak evet oyu cogunlukta olsa ve degistirilse fena olmaz yahu. Sonucta cogunlugun dedigi olur azinlik ezilir haksizliklar havada ucar degil mi ? Yasasin kotuluk
https://m.youtube.com/watch?v=yxZFzrKHjKM
5. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |