110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Discordinance ile craftlık kasmak arasındaki farkı özetliyorum:
Craftlık kano çekmek ise discordinance hava yolu ile seyahattir.
Brini elle birini tuşla kasıyorsun böyle karşılaştırmalar yapmayın lütfen.
Konuya gelince diğer skiller ne ise tailorun zorluğuda o olmalı.
Craftlık kano çekmek ise discordinance hava yolu ile seyahattir.
Brini elle birini tuşla kasıyorsun böyle karşılaştırmalar yapmayın lütfen.
Konuya gelince diğer skiller ne ise tailorun zorluğuda o olmalı.
matrix1 yazmış:
bu oynu zevk için oynuyoruz ama bize yapılan işkence tailor 100 yapana kadar iyi güzel ama 100 den sonra tamamiyle işkence oyundan soguyorsun tailora girmiyorsun... bu konuda birlik olalım tailor bodlarda daha iyi bod cıkma sansı artrılsın ve 100 den sonra skil kasma birazdaha kolaylaşsın zaten elle kasıyoruz bide skil gelmeyince tailoru bırakıp bloodda tamerle kasıyosun server zaten actiondan uzak herkes tamer online sayısı düşük böle servere player çekemeyiz arkadaslara söylüyorum skil nasıl geliyo diyor zor diince zaten boşver diyor
suan tai 111.2 ve 111.1 den bu yana yarım saat gectı. 111.3 olması 4 saatte olacak. her 4 saatte 0,1 gain alıyorsunuz 40 saatte 112 oluyor. ustune bır 80 saat eklıyorsunuz 115 oluyor ama bu 111.2 den sonra gelen binde 2,70 ile gelen gainle bu gıttıkce dusecegı ıcın... Gözlerim Yoruldu :(
la siz bildiğiniz dalga geçiyosunuz arkadaş ya 2 gün önce 115 çıkmıyo diye ağlıyodunuz şimdi kasılmıyo diye. rahat kasmak istiyosanız wosa geçin arkadaş. bir türlü tatmin olamadınız ne değişik insanlarsınız ya. ağlamayı bırakın da işinize bakın
ilikoo yazmış:
ne aglaması lan ısıne geldıgı gıbı konusuyon kım ne questı ıstemıs bı bak bakım yazılarıma ustune ılk o yapılan questıde tamamlayan benım gelmıs bana aglama dıyon tum yazılarına bı bak bakıyım suana kadar her cumlende aglayan kımmıss gelmıs bana konusuyon bu baslık altındakı yazılarıma bı bak gor yazdıklarımı konusma ve hala kasyorum gır sıtenın yetenekler kısmına taie gel orda deep workers var benım carım suan halada kasıyorum..
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |