110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Efsane

Teşekkür: 103

Durumu: Çevrimdışı

Seramana
Efsane
110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı Konu: Yanıt: 110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı
Alıntıyla Cevap Gönder
Discordinance ile craftlık kasmak arasındaki farkı özetliyorum:

Craftlık kano çekmek ise discordinance hava yolu ile seyahattir.

Brini elle birini tuşla kasıyorsun böyle karşılaştırmalar yapmayın lütfen.

Konuya gelince diğer skiller ne ise tailorun zorluğuda o olmalı.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
14 Eyl 2015 14:54
Sahipkran
Uzman

Teşekkür: 4

Sahipkran
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
matrix1 yazmış:
saat 15:00 de bod aldım ve tai 110.7 idi simdi 111.1 ve gözlerim yoruldu basımda agırıyor suan 3,11 binde bir gain geliyor sayı bu ve 115 yada 117 den sonra 0,01 mi gelecek cok merak edıyorum sırf bu yuzden kasacam ve basacagım barbettan cıkan itemler inş. iyi olur...

bu oynu zevk için oynuyoruz ama bize yapılan işkence tailor 100 yapana kadar iyi güzel ama 100 den sonra tamamiyle işkence oyundan soguyorsun tailora girmiyorsun... bu konuda birlik olalım tailor bodlarda daha iyi bod cıkma sansı artrılsın ve 100 den sonra skil kasma birazdaha kolaylaşsın zaten elle kasıyoruz bide skil gelmeyince tailoru bırakıp bloodda tamerle kasıyosun server zaten actiondan uzak herkes tamer online sayısı düşük böle servere player çekemeyiz arkadaslara söylüyorum skil nasıl geliyo diyor zor diince zaten boşver diyor

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 14:56
Barnabas
Bilge

Teşekkür: 30

Barnabas
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
hayır bod sanslarında duzenlemeye karsıyım ama skill gain cidden 100 den sonra eziyet bu konuda düzenleme yapılabilir.

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 15:05
Schneider
Bilge

Schneider
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
Sahipkran yazmış:
matrix1 yazmış:
saat 15:00 de bod aldım ve tai 110.7 idi simdi 111.1 ve gözlerim yoruldu basımda agırıyor suan 3,11 binde bir gain geliyor sayı bu ve 115 yada 117 den sonra 0,01 mi gelecek cok merak edıyorum sırf bu yuzden kasacam ve basacagım barbettan cıkan itemler inş. iyi olur...

bu oynu zevk için oynuyoruz ama bize yapılan işkence tailor 100 yapana kadar iyi güzel ama 100 den sonra tamamiyle işkence oyundan soguyorsun tailora girmiyorsun... bu konuda birlik olalım tailor bodlarda daha iyi bod cıkma sansı artrılsın ve 100 den sonra skil kasma birazdaha kolaylaşsın zaten elle kasıyoruz bide skil gelmeyince tailoru bırakıp bloodda tamerle kasıyosun server zaten actiondan uzak herkes tamer online sayısı düşük böle servere player çekemeyiz arkadaslara söylüyorum skil nasıl geliyo diyor zor diince zaten boşver diyor
Arkadaşa katılıyorum oyun zevk almaktan cok katlanılmaz bir hal alıyor böyle olunca

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 15:19
ilikoo
Usta

Teşekkür: 25

ilikoo
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
dalaksiz yazmış:
Disco kasmadıysanız ne kadar zor arttığını bilmezsiniz, bu kadar net söylüyorum size. Tailor inanın daha kolay kasılıyordur.

Tamam çok para gidecek ama, parası olan kişi 1 hafta gibi bir sürede 115 tailor kasar rahat rahat. İstediğiniz kadar paranız da olsa, 1 haftada 115 disco yapmanız mümkün değil. Bu açıdan bakın biraz da.

Tüm skillerin zor olması iyi birşey, özellikle 110'dan sonra skill gaininin düşük olması güzel bir şey, ama tabii bu işkence çektirecek düzeylerde olmamalı, sonuçta "günde 2-3 saat girip oynadığımız" göz önünde bulundurulursa, 1 yıl sürer tailoru 115 yapmak icon_angel.gif

acilen diplomanı yırtman lazım

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 15:38
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11

matrix1
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
suan tai 111.2 ve 111.1 den bu yana yarım saat gectı. 111.3 olması 4 saatte olacak. her 4 saatte 0,1 gain alıyorsunuz 40 saatte 112 oluyor. ustune bır 80 saat eklıyorsunuz 115 oluyor ama bu 111.2 den sonra gelen binde 2,70 ile gelen gainle bu gıttıkce dusecegı ıcın... Gözlerim Yoruldu :(

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 17:25
ilikoo
Usta

Teşekkür: 25

ilikoo
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
la siz bildiğiniz dalga geçiyosunuz arkadaş ya 2 gün önce 115 çıkmıyo diye ağlıyodunuz şimdi kasılmıyo diye. rahat kasmak istiyosanız wosa geçin arkadaş. bir türlü tatmin olamadınız ne değişik insanlarsınız ya. ağlamayı bırakın da işinize bakın

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 17:46
Phaloph
Oyuncu

Phaloph
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Wosta forum moderatörü olduğun için ince ince kötülemen yetmiyordu şimdi aleni reklamamı başladın?

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 17:49
Sahipkran
Uzman

Sahipkran
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
ilikoo yazmış:
la siz bildiğiniz dalga geçiyosunuz arkadaş ya 2 gün önce 115 çıkmıyo diye ağlıyodunuz şimdi kasılmıyo diye. rahat kasmak istiyosanız wosa geçin arkadaş. bir türlü tatmin olamadınız ne değişik insanlarsınız ya. ağlamayı bırakın da işinize bakın

bence üslubunu düzeltmelisin

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 17:50
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11

matrix1
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
ilikoo yazmış:

ne aglaması lan ısıne geldıgı gıbı konusuyon kım ne questı ıstemıs bı bak bakım yazılarıma ustune ılk o yapılan questıde tamamlayan benım gelmıs bana aglama dıyon tum yazılarına bı bak bakıyım suana kadar her cumlende aglayan kımmıss gelmıs bana konusuyon bu baslık altındakı yazılarıma bı bak gor yazdıklarımı konusma ve hala kasyorum gır sıtenın yetenekler kısmına taie gel orda deep workers var benım carım suan halada kasıyorum..

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 17:54

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız