110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Ben de bu problemi gördüm ve en azından hornet kit çıkarmak amacıyla tailor kasmaya başladım. Başka türlü olmayacak çünkü :) Çok tailor kasan arkadaşlar da kendilerine basacaklar ilk çıkan belki 20 barbedı, biz hala horneddan çıkma dandik setlerle geziyor olacağız :)
Konu account sistemiyle alakalı. Accountu sınırlı sayıda tutmak, fazla açanı banlamak bu işi çözüyor ama teknik altyapısını yapamıyoruz. Aslında teknik altyapıda sorun değil. Şimdi makro açanı banlamıyormuyuz? O zamanda fazladan account açanı banlayacaksın. Elbetteki makro açanda accountu fazla açanda olacaktır ve banlanacaktır. Fakat cezalar verildikçe herkez kurallara uymaya başlıyor. Ben bu sistemin değişmeyeceğini biliyorum, sadece gerçeklere işaret etmek istiyorum. 3-4 ay set sahibi olmak için beklmek olacak iş değil.
Battı balık yan gider nasıl sunucuyu hareketlendiririz? Bu iş böyle gidecekse bence akşamları yapılan etkinliklerde ödül olarak 1.ye 1barbed kit, 2.ye 3 hornet kit, 3.ye 1 hornet kit verilsin. Ben bu etkinliklerde hiç başarılı değilim o yüzdende hiç katılmam ama bu yanlışlığı telafi etmek için aklıma bu geliyor. En azından etkinliklerde daha heyecanlı bir hale gelir
saat 15:00 de bod aldım ve tai 110.7 idi simdi 111.1 ve gözlerim yoruldu basımda agırıyor suan 3,11 binde bir gain geliyor sayı bu ve 115 yada 117 den sonra 0,01 mi gelecek cok merak edıyorum sırf bu yuzden kasacam ve basacagım barbettan cıkan itemler inş. iyi olur...
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |