110+ Tailor Skill Gain Saçmalığı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
kullandığım browserda düzenle seçeneği olmadığı için ekleme yapıyorum.
ayrıca her skill için deri + bone toplamayı da üzerine eklerseniz neden şikayetçi olduğumu anlarsınız.
disco kasan biri kasarken para da kasabilior. biz sadece 120 yapmak için 100lerce k para harcayacaz.
bir de tamer arkadaşlar unutmasın çıkarttığınız itemların 18 de 18 patlamaması için 120 skillere de ihtiyacınız var.
ayrıca her skill için deri + bone toplamayı da üzerine eklerseniz neden şikayetçi olduğumu anlarsınız.
disco kasan biri kasarken para da kasabilior. biz sadece 120 yapmak için 100lerce k para harcayacaz.
bir de tamer arkadaşlar unutmasın çıkarttığınız itemların 18 de 18 patlamaması için 120 skillere de ihtiyacınız var.
Disco kasmadıysanız ne kadar zor arttığını bilmezsiniz, bu kadar net söylüyorum size. Tailor inanın daha kolay kasılıyordur.
Tamam çok para gidecek ama, parası olan kişi 1 hafta gibi bir sürede 115 tailor kasar rahat rahat. İstediğiniz kadar paranız da olsa, 1 haftada 115 disco yapmanız mümkün değil. Bu açıdan bakın biraz da.
Tüm skillerin zor olması iyi birşey, özellikle 110'dan sonra skill gaininin düşük olması güzel bir şey, ama tabii bu işkence çektirecek düzeylerde olmamalı, sonuçta "günde 2-3 saat girip oynadığımız" göz önünde bulundurulursa, 1 yıl sürer tailoru 115 yapmak
Tamam çok para gidecek ama, parası olan kişi 1 hafta gibi bir sürede 115 tailor kasar rahat rahat. İstediğiniz kadar paranız da olsa, 1 haftada 115 disco yapmanız mümkün değil. Bu açıdan bakın biraz da.
Tüm skillerin zor olması iyi birşey, özellikle 110'dan sonra skill gaininin düşük olması güzel bir şey, ama tabii bu işkence çektirecek düzeylerde olmamalı, sonuçta "günde 2-3 saat girip oynadığımız" göz önünde bulundurulursa, 1 yıl sürer tailoru 115 yapmak
dalaksiz yazmış:
disco eterneal meerlarda 2 saatte 100lemiştim 115 yapmak da 2 gün sürsün. last skill last target yapabiliorsun. ama makelastın bir tuşu yok. sewing kit sonsuz değil. ürünler çantanda doluyor. bu ürünleri keseceksin(satacaksın) ama sonuç olarak dediğin gibi 2-3 saat oynayıp bunları yapmamı bekleyemezsin hele ki 120 imkansız.
Bence 120 kolay yapilamaz olmasi iyi olmus aksi halde doyuma ulasirdi insan. Boyle kalsin taraftariyim. Bu zamana kadar kasan adamlara haksizlik olur obur turlu... Soyle bisey olabilir, 110 dan sonra quest ile 1.00 skill gain odul verilebilir
Tai skilini kasmakla disco skilini kasmayı karşılaştırmak nedir ya Yapmayın etmeyin bu kadar craft düşmanı olmayın bu oyunda. Discoyu 115 yapmakla 110 yapmak çok birşey farketmiyor bu oyunda 2 seferde disco atacagıma 3 seferde atarım 1 saniye oynar, 115 ile 115.1 taide dünyalar değişiyor bod şanslarında. Geçen 80 küsür luck music ve disco veren bilezik çıkarttım iki skilimde 115 şuanda kasmaya gerek bile kalmadı, tai ve bs için böyle bi şans yok. Ama benim fikrim skill gainlerle şu saatten sonra oynanmamalı büyük sıkıntı yaratır.
ya takıyla yükseltilebilen bir skille tailor karşılaştırmak abes. her başlıkta yazmaktan sıkıldım günde 2-3 saat oynayan çıksın brit damında rp yapsın o zaman. bizim neyimize tailor. tamam başka birşey yazmıorum. venüs konuyu belli ki sallamıyor bile.
Tailoru 115e 120ye kasmak her zaman zordur. Ml yaratıkları olsaydı Satyr trickle kendine disko attırıp kolayca kasıyor olurduk.
Asıl saçmalık ne biliyormusunuz? Barbed kit sahibi olmak için 115 tailorlardan 30-40 tane kasmak...
Oyunda kit yok kit. Kit olmayınca champ atacak karakterim yok. Champ atamayınca savaşabilecek powerscroolum yok.
Ultima online böyle bir oyun değil, standart tailor bodcu sisteminde oyuna başlarsın ve 1 hafta içinde kit sahibi olursun setini yaparsın. Öyle onlarca 115 tailor falan kasmak olacak iş değil. Bu eziyete katlanan 3-4 arkadaş var şuan sunucuda hepimiz onların eline bakacaz çıkarsalarda bizde ulaşsak diye.
Setsiz ultima oynanmıyor, bu sistem yanlış. Barbed çıkarmak için 3 ay tailoring kasmak benim eğlence anlayışıma uymuyor arkadaş. Çıkaran arkadaşlardan birkaç ay sonra satın almayı bekliyor olacağım.
Asıl saçmalık ne biliyormusunuz? Barbed kit sahibi olmak için 115 tailorlardan 30-40 tane kasmak...
Oyunda kit yok kit. Kit olmayınca champ atacak karakterim yok. Champ atamayınca savaşabilecek powerscroolum yok.
Ultima online böyle bir oyun değil, standart tailor bodcu sisteminde oyuna başlarsın ve 1 hafta içinde kit sahibi olursun setini yaparsın. Öyle onlarca 115 tailor falan kasmak olacak iş değil. Bu eziyete katlanan 3-4 arkadaş var şuan sunucuda hepimiz onların eline bakacaz çıkarsalarda bizde ulaşsak diye.
Setsiz ultima oynanmıyor, bu sistem yanlış. Barbed çıkarmak için 3 ay tailoring kasmak benim eğlence anlayışıma uymuyor arkadaş. Çıkaran arkadaşlardan birkaç ay sonra satın almayı bekliyor olacağım.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): torpilli
torpilli yazmış:
Tai ve disco ikisi de zor geliyor, tai 2 kat zor geliyor bunun farkındayım, ama disco kasmak da zannettiğiniz kadar kolay değil, bunu demeye çalışıyorum.
Takı konusunda 100% haklısın. Ama herkes 80 luck + skill veren takı bulacak kadar şanslı değil :)
Skill gainlerle oynanabilir, ama çok oynanmamalı diye düşünüyorum.
eruseldarine yazmış:
2 günde discoyu 115 yapman mümkün değil. 111 yapabilirsen öp başına koy. Online süreme ve kastığım lucka bakarak, veya skeletal dragonlara giden arkadaşlarına sorarak benim ne kadar oynadığımı tahmin edebilirsin, sürekli tamerdayım, ve disco 110,5 mi ne şuan. Aktif olarak sürekli kullandığım bir skill.
Sewing kit sonsuz değil, makelast yok, bunların farkındayım. Zaten bunlar olsaydı 24 saat makroda kasardık tailoru :) Zor olduğunun farkındayım, ve zor olması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta 115 tailor yapıyorsunuz boru değil. Ama bu kadar zor mu olmalı, bu tartışılır işte :)
Bu arada, Tailorda 115 ile 115,1 arasında dağlar kadar fark var farkındayım, ama 115,1 ile 115,2 arasında dağlar kadar fark yok, bunun da farkındayım.
Phaloph yazmış:
Haklısınız ancak bizim oyuncu kitlemiz böyle bir sistemi abuse etmeye çok elverişli.Dediğiniz gibi tek karakter ile 1 hafta çıkarılabilecek birşey olsaydı bile kimileri 30-40 bodcu kasıp günde 2-3 tane çıkaracaktı. Malesef alışmak zorundayız sanırım..
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |