100+ SKill gain
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Uzman

Teşekkür: 2

Durumu: Çevrimdışı

Odhinn
Uzman
100+ SKill gain Konu: Yanıt: 100+ SKill gain
Alıntıyla Cevap Gönder
klnci12 yazmış:
dalaksiz yazmış:
klnci12 yazmış:
Eskiden ilk haftada skilleri kasardık

O eski değil ki. O yeni hali.

Eskiden skill kasmak diye birşey yoktu. Alırdın katananı çıkardın actiona, Sw mi gelmiş tactic mi artmış umrunda olmazdı pek. En azından benim için "eski" bundan ibaret.

Malesef sana katılamayacağım kardeşim çünkü net bir biçimde hatırlıyorum Ultima'daki ilk zamanlarımı. (2000-2001 )

Yaşım küçüktü birit mezarda skeleton-zombie keserek kendiliğinden sw yi 100 yapmıştım , ilk silahım http://www.uoguide.com/Blaze_of_Death budur icon_asd.gif bilen bilir , tüm çocukların hayaliydi bu item icon_lol.gif

Hatta str yetmediği için internet kafedeki büyükler yardım etmişti de camping ile statlarımı yükseltmiştik... Hey gidi günler hey icon_giggle.gif Karıncalarda halbertle dolaşırdım ezik ezik icon_cool.gif

Bazı skiller hep zordu evet mesela poi çok zordu ama 120+ da skiller hiçbir serverda bu kadar zor olmadı, ne geçmişte ne de bugün.

Blaze of Death Paragondan düşen bir artifact onların da ilk ortaya çıktığı zamanlar Third Dawn ek paketi. 2000-2001 senesinde Türkiye RunUO ile yeni karşılaşıyor ve henüz bırak Third Dawn kodlamasını Age of Shadow tam bitmemiş vaziyette, bu durumda sorum OSI'de mi oluyor bu durum? Ama OSI'de de iskelette sw gmlemen o kadar kolay olmaz çünkü bir süre sonra kazanç düşmeye başlar ve durur. ( vuruş skillin yaratığın wrestling skilliyle orantılı gelir).

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
28 Ağu 2015 5:58

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız