100+ SKill gain Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Arkadaş haklı ayrıca. zor olsun iyi olsun diyosunuzda o zamanlar oyunu tam bilmediğiniz için göze gelmiyodu belki de. şimdi o kadar sabırlı mısınız ? 2 gündür tame kasayım diyorum afakanlar basıyo kaç kez kapattım açtım.app center olmasın 2 saatte 7x olmasın razor olmasın makro olmasın onlarda hemfikiriz ama şu skill olayında daha fazla zaman geçmeden bi düzenleme gelmesi gerekir bencede.
Bence skill gain olayı tamamen şansa bağlı olmalı. Ne zaman 0.1 artış alacağını bilerek kasmak işin keyfini öldürüyor. Zor olacaksa yine olsun hiç sorun değil ama bişeyleri ne kadar şans faktöründen alıp matematik temelli bir yapıya oturtursanız, işleri o kadar mekanikleştiriyor olursunuz. Buda işin ruhunu kaybetmeye neden olur.
Bir Tamer'ın Güncesinden.
....
İki arkadaş sadece Animal Taming skill'ini geceli gündüzlü vardiyalı olarak yaklaşık 1 ayda 96'ya
getirdiğimizde derin bir oh çekmiştik, çok zorlamadı yinede diye
....
Ne kadarda bir skill gain alınacağı belli bir sistemden mi yakınıyorsunuz :)
....
İki arkadaş sadece Animal Taming skill'ini geceli gündüzlü vardiyalı olarak yaklaşık 1 ayda 96'ya
getirdiğimizde derin bir oh çekmiştik, çok zorlamadı yinede diye
....
Ne kadarda bir skill gain alınacağı belli bir sistemden mi yakınıyorsunuz :)
klnci12 yazmış:
O eski değil ki. O yeni hali.
Eskiden skill kasmak diye birşey yoktu. Alırdın katananı çıkardın actiona, Sw mi gelmiş tactic mi artmış umrunda olmazdı pek. En azından benim için "eski" bundan ibaret.
Mystraworld'de sadece tamerdan çıkardığım itemleri takarak actiona giderdim ben warriorumla, elimde mana leech 45 ss 30 damage 48 bladed staff ile. Eskiden skill kasmak zordu, şimdi basit.
Venüs hala doğru dürüst kimse 100+ skill kasmıyorken bence şu konuya bir el atmalı,
Özellikle tailor ve blacksmith için, hadi macroyla 234234234234 kez yapılıyordu deri öyle yada böyle kasılıp ancak vaziyet bu şekildeyken çok büyük sıkıntı diye düşünüyorum.
Özellikle tailor ve blacksmith için, hadi macroyla 234234234234 kez yapılıyordu deri öyle yada böyle kasılıp ancak vaziyet bu şekildeyken çok büyük sıkıntı diye düşünüyorum.
Büyük sürprizler mi istiyorsunuz? Şimdi oynayın. Eğer karakterinizi hazırladıktan sonra oynarsanız sonuçlar zaten şaşırtıcı olmaz. Bazı oyuncuların yetenekleri 100 olmamış ancak kabiliyetiyle kendini belli ediyor. İstenilen de bu değil mi?
100+ Skill alımı Tailoring ve Blacksmith'de 2 kat zorlaştırılmıştır. Bunun nedeni sizi bodcu kasmaktan ziyade tek karaktere yönlendirmek. Diğer yetenekler için fazla sorun olacağını sanmıyorum.
Ayrıca 100+ skill alımında sürekli aynı işleri yapmak zorunda da kalmayacağınız bir yapı oluşturulacak. Örneğin 115.0'a özel bir görev sizi 118.0 a yükseltebilir. Ancak şu anlık "Anı yaşayın", krallığınızı sonra ilan edersiniz.
GGS sistemi, World of UO (2010-2012) ile getirdiğimiz bir yenilik ve oyundaki adaleti sağlama amaçlıdır. Bu işi şansa bırakırsanız 0.1 almak için biri bir saat uğraşırken diğeri bir saniye uğraşır.
100+ Skill alımı Tailoring ve Blacksmith'de 2 kat zorlaştırılmıştır. Bunun nedeni sizi bodcu kasmaktan ziyade tek karaktere yönlendirmek. Diğer yetenekler için fazla sorun olacağını sanmıyorum.
Ayrıca 100+ skill alımında sürekli aynı işleri yapmak zorunda da kalmayacağınız bir yapı oluşturulacak. Örneğin 115.0'a özel bir görev sizi 118.0 a yükseltebilir. Ancak şu anlık "Anı yaşayın", krallığınızı sonra ilan edersiniz.
GGS sistemi, World of UO (2010-2012) ile getirdiğimiz bir yenilik ve oyundaki adaleti sağlama amaçlıdır. Bu işi şansa bırakırsanız 0.1 almak için biri bir saat uğraşırken diğeri bir saniye uğraşır.
dalaksiz yazmış:
Malesef sana katılamayacağım kardeşim çünkü net bir biçimde hatırlıyorum Ultima'daki ilk zamanlarımı. (2000-2001 )
Yaşım küçüktü birit mezarda skeleton-zombie keserek kendiliğinden sw yi 100 yapmıştım , ilk silahım http://www.uoguide.com/Blaze_of_Death budur bilen bilir , tüm çocukların hayaliydi bu item
Hatta str yetmediği için internet kafedeki büyükler yardım etmişti de camping ile statlarımı yükseltmiştik... Hey gidi günler hey Karıncalarda halbertle dolaşırdım ezik ezik
Bazı skiller hep zordu evet mesela poi çok zordu ama 120+ da skiller hiçbir serverda bu kadar zor olmadı, ne geçmişte ne de bugün.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |