100+ SKill gain
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Kustom Kulture
Oyuncu
100+ SKill gain Konu: Yanıt: 100+ SKill gain
Alıntıyla Cevap Gönder
torpilli yazmış:
Eski ultima bu kadar zor değildi arkadaşlar. Eski ultimada 5000 kere tıklayalım 0.1 skill gelsin olayı yoktu belli şansa göre skill gelirdi unutmuşsunuz siz ultimayı. Herşey çok kolay kasıldığı için bu sistemler geldi, bence değişmesi herkesin akıl ve ruh sağlığı için iyi olur ilerki zamanlar için.

Arkadaş haklı ayrıca. zor olsun iyi olsun diyosunuzda o zamanlar oyunu tam bilmediğiniz için göze gelmiyodu belki de. şimdi o kadar sabırlı mısınız ? 2 gündür tame kasayım diyorum afakanlar basıyo kaç kez kapattım açtım.app center olmasın 2 saatte 7x olmasın razor olmasın makro olmasın onlarda hemfikiriz ama şu skill olayında daha fazla zaman geçmeden bi düzenleme gelmesi gerekir bencede.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
20 Ağu 2015 17:57
Arkas
Oyuncu

Arkas
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence skill gain olayı tamamen şansa bağlı olmalı. Ne zaman 0.1 artış alacağını bilerek kasmak işin keyfini öldürüyor. Zor olacaksa yine olsun hiç sorun değil ama bişeyleri ne kadar şans faktöründen alıp matematik temelli bir yapıya oturtursanız, işleri o kadar mekanikleştiriyor olursunuz. Buda işin ruhunu kaybetmeye neden olur.

En Yukarı Git
20 Ağu 2015 17:58
Theseus
Sponsor

Teşekkür: 17
Uyarı: 2

Theseus
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Eskiden karakteri hazırlamak haftaları günleri yada tüm gün oturup click yaptırmayı gerektiren birşey olarak görülmüyordu. İtem farkı belirliyordu

En Yukarı Git
20 Ağu 2015 19:47
Carmina
Usta

Teşekkür: 10

Carmina
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Bir Tamer'ın Güncesinden.
....
İki arkadaş sadece Animal Taming skill'ini geceli gündüzlü vardiyalı olarak yaklaşık 1 ayda 96'ya
getirdiğimizde derin bir oh çekmiştik, çok zorlamadı yinede diye

....

Ne kadarda bir skill gain alınacağı belli bir sistemden mi yakınıyorsunuz :)

En Yukarı Git
21 Ağu 2015 6:05, Değiştirme: 21 Ağu 2015 6:26 (Toplamda 1 kere)
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
klnci12 yazmış:
Eskiden ilk haftada skilleri kasardık

O eski değil ki. O yeni hali.

Eskiden skill kasmak diye birşey yoktu. Alırdın katananı çıkardın actiona, Sw mi gelmiş tactic mi artmış umrunda olmazdı pek. En azından benim için "eski" bundan ibaret.

Mystraworld'de sadece tamerdan çıkardığım itemleri takarak actiona giderdim ben warriorumla, elimde mana leech 45 ss 30 damage 48 bladed staff ile. Eskiden skill kasmak zordu, şimdi basit.

En Yukarı Git
21 Ağu 2015 6:15
fasco
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 4

fasco
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
+1.

En Yukarı Git
23 Ağu 2015 14:38
Theseus
Sponsor

Teşekkür: 17
Uyarı: 2

Theseus
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
Venüs hala doğru dürüst kimse 100+ skill kasmıyorken bence şu konuya bir el atmalı,
Özellikle tailor ve blacksmith için, hadi macroyla 234234234234 kez yapılıyordu deri öyle yada böyle kasılıp ancak vaziyet bu şekildeyken çok büyük sıkıntı diye düşünüyorum.

En Yukarı Git
26 Ağu 2015 20:43
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Büyük sürprizler mi istiyorsunuz? Şimdi oynayın. Eğer karakterinizi hazırladıktan sonra oynarsanız sonuçlar zaten şaşırtıcı olmaz. Bazı oyuncuların yetenekleri 100 olmamış ancak kabiliyetiyle kendini belli ediyor. İstenilen de bu değil mi?

100+ Skill alımı Tailoring ve Blacksmith'de 2 kat zorlaştırılmıştır. Bunun nedeni sizi bodcu kasmaktan ziyade tek karaktere yönlendirmek. Diğer yetenekler için fazla sorun olacağını sanmıyorum.

Ayrıca 100+ skill alımında sürekli aynı işleri yapmak zorunda da kalmayacağınız bir yapı oluşturulacak. Örneğin 115.0'a özel bir görev sizi 118.0 a yükseltebilir. Ancak şu anlık "Anı yaşayın", krallığınızı sonra ilan edersiniz.

GGS sistemi, World of UO (2010-2012) ile getirdiğimiz bir yenilik ve oyundaki adaleti sağlama amaçlıdır. Bu işi şansa bırakırsanız 0.1 almak için biri bir saat uğraşırken diğeri bir saniye uğraşır.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
26 Ağu 2015 20:56
klnci12
Üstad

Teşekkür: 20

klnci12
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
dalaksiz yazmış:
klnci12 yazmış:
Eskiden ilk haftada skilleri kasardık

O eski değil ki. O yeni hali.

Eskiden skill kasmak diye birşey yoktu. Alırdın katananı çıkardın actiona, Sw mi gelmiş tactic mi artmış umrunda olmazdı pek. En azından benim için "eski" bundan ibaret.

Malesef sana katılamayacağım kardeşim çünkü net bir biçimde hatırlıyorum Ultima'daki ilk zamanlarımı. (2000-2001 )

Yaşım küçüktü birit mezarda skeleton-zombie keserek kendiliğinden sw yi 100 yapmıştım , ilk silahım http://www.uoguide.com/Blaze_of_Death budur icon_asd.gif bilen bilir , tüm çocukların hayaliydi bu item icon_lol.gif

Hatta str yetmediği için internet kafedeki büyükler yardım etmişti de camping ile statlarımı yükseltmiştik... Hey gidi günler hey icon_giggle.gif Karıncalarda halbertle dolaşırdım ezik ezik icon_cool.gif

Bazı skiller hep zordu evet mesela poi çok zordu ama 120+ da skiller hiçbir serverda bu kadar zor olmadı, ne geçmişte ne de bugün.

En Yukarı Git
26 Ağu 2015 21:04
Carmina
Usta

Teşekkür: 10

Carmina
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence GGS kalksın orjinalinde nasıl olduğu görülsün, sonra kaybettirdiğimiz eşşeği buldurmaya bakarız :)

En Yukarı Git
27 Ağu 2015 6:27

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız