[HATA #9] Defans Ayarları Kontrol Edilmelidir Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bildiren: iMtOrrr
Kayıt Altına Alan: Venus
Hata Özeti:
Oyunculardan gelen şikayet özellikle savaşçı karakterlerin çok fazla ıskaladığı, sunucudaki defans ayarlarının bir önceki World of UO: Kıyamet'e göre farklı olduğu ile ilgilidir. İncelenecek.
Bildiren: iMtOrrr
Kayıt Altına Alan: Venus
Hata Özeti:
Oyunculardan gelen şikayet özellikle savaşçı karakterlerin çok fazla ıskaladığı, sunucudaki defans ayarlarının bir önceki World of UO: Kıyamet'e göre farklı olduğu ile ilgilidir. İncelenecek.
24 Oca 2017 20:49
greenapart yazmış:
Arkadaşlar göz var nizam var bugün arenada benle karşılaştın ve benim charım tank mage 33 def imde var charda. Turnuva sonunda oranlara baktıysan eğer %60 hit oranıyla oynadığını görmüşsündür . Oynadığınız karakterin max üst düzey ayarlarla oynamasını sağlamak amacıyla gerçekci olmayan bilgiler vermekden vaz geçin .
greenapart yazmış:
Haklısın ancak şimdi ben kendi açımdan bakıyorum olaya . Benim warior charımda var magede . Pwp 2 sıylede yapıorm ki charım server genelıne oranla orta düzey diyelim.
Mis çok az geçiyor warıorlar hatta bu durum 1 ay oncesıne kadar böyle deildi. Skill ve itemler diyebilirsin ancak aynı oranda defance ve skiller magelerede eklendi. Yani ben tam aksini düşünüyorum bence serverda şuan defancede sıkıntı var inan bak dene git scorpıon ogre titan vs dene miss geçmiyor nerdeyse şaka gibi .
Warriorla oynuyordum.
Longlu warrior yaptım damage değerleri iyi diye ; honorla 90 vuruyor gibisinden page attılar ertesi gün armoru düşürdüler.
Warrioru sildim ,120 wrest full def char yaptım şimdide defi düşürtecekler.
Şu ağlamalardan bi vazgeçin artık.
Adam poi vurur cure olmaz mage ses etmez ,
Swing speed ayarları bozuktur , adam elli tane corpor yer 50 stamla saniyede vurmaya devam eder mage ses etmez ,
Chivide miss olmaz mage ses etmez ,
Archer instanta yakın vurur mage ses etmez ,
Ama warrior ota b.ka ağlar.
Niye ? İstiyor ki uc saniyede bir salladığı silahla adam kessin.
yok öyle bi dünya.Bire birde mage keseceksen yap bi poici sağlam char ağlat.
Anat mage oynayanlarda birebirde doğru düzgün adam kesemiyor,
Varmı başlık açan ?
velhasıl-ı kelam ;
Bıktırıyorsunuz insanları haberiniz olsun.
Longlu warrior yaptım damage değerleri iyi diye ; honorla 90 vuruyor gibisinden page attılar ertesi gün armoru düşürdüler.
Warrioru sildim ,120 wrest full def char yaptım şimdide defi düşürtecekler.
Şu ağlamalardan bi vazgeçin artık.
Adam poi vurur cure olmaz mage ses etmez ,
Swing speed ayarları bozuktur , adam elli tane corpor yer 50 stamla saniyede vurmaya devam eder mage ses etmez ,
Chivide miss olmaz mage ses etmez ,
Archer instanta yakın vurur mage ses etmez ,
Ama warrior ota b.ka ağlar.
Niye ? İstiyor ki uc saniyede bir salladığı silahla adam kessin.
yok öyle bi dünya.Bire birde mage keseceksen yap bi poici sağlam char ağlat.
Anat mage oynayanlarda birebirde doğru düzgün adam kesemiyor,
Varmı başlık açan ?
velhasıl-ı kelam ;
Bıktırıyorsunuz insanları haberiniz olsun.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 15 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |