2003-2010 Uzun süre olmuş.... Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
2002 yılının sonlarına doğru bıraktığım bu güzel ortamdan yaklaşık 7-8 yıl sonra yine hiç bilmedigim bir server ile sizlere merhaba diyorum..
Genel durum itibari ile beni ne bekliyor açıkcası bilmiyorum..
yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum!
Lütfen desteğinizi esirgemeyin, çünkü gerek yaşım icabı gerek çok eski olmamdan dolayı biraz nostalji havası yaşamak istiyorum. dostça!
umarım herşey bıraktıgım gibidir..
şuan ultime oyununu indiriyorum ve % 30 da şuan ;)
inanılmaz bir heyecan var!
tüm yetkili arkadaşlarıma server sahibi ve Mod. larına içten sevgi saygılarımı sunarım..
umarım bu yaşlı kurt için kalbinizde bir yer vardır..
saygılar!
Yer : İZMİR
user name : GeneraL
-----
Lord British için akar kanım her zaman!
2002 yılının sonlarına doğru bıraktığım bu güzel ortamdan yaklaşık 7-8 yıl sonra yine hiç bilmedigim bir server ile sizlere merhaba diyorum..
Genel durum itibari ile beni ne bekliyor açıkcası bilmiyorum..
yardımlarınızı canı gönülden bekliyorum!
Lütfen desteğinizi esirgemeyin, çünkü gerek yaşım icabı gerek çok eski olmamdan dolayı biraz nostalji havası yaşamak istiyorum. dostça!
umarım herşey bıraktıgım gibidir..
şuan ultime oyununu indiriyorum ve % 30 da şuan ;)
inanılmaz bir heyecan var!
tüm yetkili arkadaşlarıma server sahibi ve Mod. larına içten sevgi saygılarımı sunarım..
umarım bu yaşlı kurt için kalbinizde bir yer vardır..
saygılar!
Yer : İZMİR
user name : GeneraL
-----
Lord British için akar kanım her zaman!
Hoşgeldin kardeşim...
UO'yu ne zaman ve hangi serverda bıraktın bilmiyorum ama muhtemelen 2002'de oynadığın server sphere'dır. Artık runuo oldu. Sistem baya farklı. Ama en azından bu serverda daha da yeni expansionlar yok, yani bir miktar da olsa o eski havayı yakalayabilirsin...
Umarım her şey istediğin gibi olur. İyi oyunlar...
UO'yu ne zaman ve hangi serverda bıraktın bilmiyorum ama muhtemelen 2002'de oynadığın server sphere'dır. Artık runuo oldu. Sistem baya farklı. Ama en azından bu serverda daha da yeni expansionlar yok, yani bir miktar da olsa o eski havayı yakalayabilirsin...
Umarım her şey istediğin gibi olur. İyi oyunlar...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |