Sunucu Bakımı (11:25 - 14:00) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
10 yıldır böyle şeylerle uğraşıp hangi sözün gerçek anlamda hangi sözün gerçek bir anlam yüklenmediğini taşıdığını çözemiyor ve sürekli sadece bunlarla uğraşıyorsan benim buna zaten diyecek bir sözüm yok maalesef. Bir de gelmiş " api " tarzında yazmaya devam ediyorsun, bileydim böyle olduğunu zaten konuşmaya gerek duymazdım. Özür dilerim bilemedim aramızdaki farkları, malesef ki forum nicki sadece yazıdan ibaret kişilik vs gibi bilgileri barındıramıyor.
13:10
Sunucu açılmıştır!.
IP: login.worldofuo.com - Port: 2593
13:02
Sunucu açılmıştır!.
12:59
Sunucu açılmıştır!.
12:51
Sunucu açılmıştır!.
12:32
Sunucu açılmıştır!.
12:30
Sunucu açılmıştır!.
Sunucu açılmıştır!.
13:02
Sunucu açılmıştır!.
12:59
Sunucu açılmıştır!.
12:51
Sunucu açılmıştır!.
12:32
Sunucu açılmıştır!.
12:30
Sunucu açılmıştır!.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Simay
ARKADAŞLAR KAVGA ETMEYİ BIRAKALIM.
(8/ENFÂL-46: Allah’a ve onun Rasûlüne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin. Sonra içinize korku düşer ve kuvvetiniz elden gider. Bir de sabırlı olun. Çünkü Allah, sabredenlerle beraberdir.)
HERKESE İYİ OYUNLAR
(8/ENFÂL-46: Allah’a ve onun Rasûlüne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin. Sonra içinize korku düşer ve kuvvetiniz elden gider. Bir de sabırlı olun. Çünkü Allah, sabredenlerle beraberdir.)
HERKESE İYİ OYUNLAR
5. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 88 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |