Sunucu Bakımı (11:25 - 14:00)
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

akman
Oyuncu
Sunucu Bakımı (11:25 - 14:00) Konu: Theseus
Alıntıyla Cevap Gönder
Theseus arkadaşım , her serverde olduğu gibi gene başlıyorsunuz ,yok söz verdiniz olmuyor diyerek hayırdır bir sıkıntınmı var. ben venüs le konuşduğumda serverde donmalar oluyordu serveri değişdirecekdi yapıyor. ne söz vermiş acaba sana onu anlamadım zorla serverleri kapatırıp sonra server yok oynacak diye sızlanırsınız siz nasıl bir tipsiniz onuda anlamış değilim oynamacaksan boşa foruma yazmayıp cıkar gidersin oynamazsın zorla kimse kimseyi oynatmıyor. sana güle güle ha gidersin başka bir car acıp gelip gene kasarsınız sizler. sizlere ben başka bişe demiyorum.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
28 Şub 2016 11:02
Theseus
Sponsor

Teşekkür: 17
Uyarı: 2

Theseus
Sponsor
Sunucu Bakımı (11:25 - 14:00) Konu: Yanıt: Sunucu Bakımı (11:25 - 12:50)
Alıntıyla Cevap Gönder
Dahser yazmış:

biyolojik yaş olarak 60 yaşındada olsan zeka yaşı olarak baya bir geride olduğunu söyleyebilirim ÇOCUĞUM... yazdığın yazılardanda bunu anliyoruz ve sana tekrar söylüyorum ÇOCUĞUM uzatma kirtletme :) benim kendimden başka kimseden korkum yok. Kaç kişi oynarsan oyna umrumuzda değil ama KİŞİLİĞİNLE oyna EGO ile değil :) tamam mı ÇOCUĞUM?

Anladığım kadarıyla zeka yaşı olarak geride olduğumu düşünerek kendini 3-5 yaş arasında varsaymışsın. Gel gelelim oradaki cümleden çıkarabildiğin venüs'e atarlanıp sv yi bırakacağımız değil, birazcık gülmek amaçlıydı. Malesef ki ortamı paylaştığım insanların hepsinin senin gibi olduğunu varsaymayarak yazdığım için bir kısmı gülüp geçmiş ancak bir kısmı da senin gibi seviyesiz ve gerici laflarda kızdırmaya çalışabiliyor sadece beni :)

Gel gelelim çoçuğum lafına, anlamını bilmediğini varsayıyorum zira lafı sana etsem demekki gocunmayacaksın. Ben tutup korkun biz geldik 324234234 kişi olduğumuza inanın deme amaçlı o cümleleri sarf etmedim. Tabi ki senin gibi düşük zekadaki arkadaşlar bizim 234234234 kişi oynadığımızı kabul ediyorsa bıraktığımıza da inanabilir :)

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:02
tamer5444
Oyuncu

tamer5444
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
arkadaş bu nedır ya bır oyun oynucaz onuda oynuyamıyoruz

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:03
Theseus
Sponsor

Theseus
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
seldarine yazmış:
ironiden anlamayan nesine aşina değilim.

sanırım anlayan bir kesim var hala

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:03
bayburtlum69
Oyuncu

bayburtlum69
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
La kardaş siz neyin kavgasını yapıyonuz 1 saatir

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:06
Theseus
Sponsor

Theseus
Sponsor
Sunucu Bakımı (11:25 - 14:00) Konu: Yanıt: Theseus
Alıntıyla Cevap Gönder
akman yazmış:
Theseus arkadaşım , her serverde olduğu gibi gene başlıyorsunuz ,yok söz verdiniz olmuyor diyerek hayırdır bir sıkıntınmı var. ben venüs le konuşduğumda serverde donmalar oluyordu serveri değişdirecekdi yapıyor. ne söz vermiş acaba sana onu anlamadım zorla serverleri kapatırıp sonra server yok oynacak diye sızlanırsınız siz nasıl bir tipsiniz onuda anlamış değilim oynamacaksan boşa foruma yazmayıp cıkar gidersin oynamazsın zorla kimse kimseyi oynatmıyor. sana güle güle ha gidersin başka bir car acıp gelip gene kasarsınız sizler. sizlere ben başka bişe demiyorum.

Her server ? Bahsetsene bana benimle birlikte kaç sv de oynadın ? Ne gibi bi söz vermiş acaba bana venüs serveri sana 5 dakika da açacağım mı dedi sence ?

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:06
Snk
Oyuncu

Snk
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:07
Dahser
Oyuncu

Teşekkür: 1

Dahser
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Theseus yazmış:
Dahser yazmış:

biyolojik yaş olarak 60 yaşındada olsan zeka yaşı olarak baya bir geride olduğunu söyleyebilirim ÇOCUĞUM... yazdığın yazılardanda bunu anliyoruz ve sana tekrar söylüyorum ÇOCUĞUM uzatma kirtletme :) benim kendimden başka kimseden korkum yok. Kaç kişi oynarsan oyna umrumuzda değil ama KİŞİLİĞİNLE oyna EGO ile değil :) tamam mı ÇOCUĞUM?

Anladığım kadarıyla zeka yaşı olarak geride olduğumu düşünerek kendini 3-5 yaş arasında varsaymışsın. Gel gelelim oradaki cümleden çıkarabildiğin venüs'e atarlanıp sv yi bırakacağımız değil, birazcık gülmek amaçlıydı. Malesef ki ortamı paylaştığım insanların hepsinin senin gibi olduğunu varsaymayarak yazdığım için bir kısmı gülüp geçmiş ancak bir kısmı da senin gibi seviyesiz ve gerici laflarda kızdırmaya çalışabiliyor sadece beni :)

Gel gelelim çoçuğum lafına, anlamını bilmediğini varsayıyorum zira lafı sana etsem demekki gocunmayacaksın. Ben tutup korkun biz geldik 324234234 kişi olduğumuza inanın deme amaçlı o cümleleri sarf etmedim. Tabi ki senin gibi düşük zekadaki arkadaşlar bizim 234234234 kişi oynadığımızı kabul ediyorsa bıraktığımıza da inanabilir :)

anlamını bilmedigim cümleleri kursaydım senden farkım kalmazdı :) bizde sizi seviyoruz sana cevap dahi vermeyeceğim yanlış yerde insanların ayar olduğu cümleleri kurma icon_cool.gif sıkıldık artik 10 yıldır senin gibi insanlarla ugraşmakdan bak tek ben değilim aynı tepkileri veren sadece en açık sözlülükle tepki veren benim :) neyse " aman nolur özür dilerim affet beni api " sen affetmezsen ölürüm ben =) api api api :)

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:08
Alustriel
Deneyimli Oyuncu

Alustriel
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Hepsini okumadım ama sapıkmısınız şakamısınız :))) adam bi espri yapmış nerelere gitmiş konu

Yeni sunucu hayırlı olsun sponsorluk ta yakın zamanda açılırsa seviniriz. Bizimde servera katkımız olsun

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:10
Simay
DL Support Mastery

Teşekkür: 18

Simay
DL Support Mastery
Alıntıyla Cevap Gönder
biraz daha çocuk gibi atışırsanız ikinizede uyarıyı vereceğim sevimli şeyler :D

En Yukarı Git
28 Şub 2016 11:11
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): BeaLzeBuB

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 88 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız