7 Kasım 2011 - Güncellemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 17
Uyarı: 1

Durumu: Çevrimdışı

mellon
Deneyimli Oyuncu
7 Kasım 2011 - Güncellemeler Konu: Yanıt: 7 Kasım 2011 - Güncellemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
maxpayne1 yazmış:
Sosaria yazmış:
Hell Hound neden 2 slot oluyor? Çok şikayet var diye mi?

Tamam server orijinal değil ama bu kadar da olmaz!!!

Alın hell houndları sizde kasın geliştirin daldırın!

Bu hiç yerinde bir karar değil!.. Eski haline dönmesini talep ediyorum!

Hell houndların tek sıkıntısı her oda başında birilerinin tanklaması için bir enayi beklemesi.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
07 Ksm 2015 21:11
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
BABAMERABA yazmış:
yani hadi yalan soluyor sizin dediginize gore hayirlisi bakalım.

Hadi ile World of UO: Kraliçe'nin açılışı öncesi bir görüşme yaptık ve uzak bir gelecekte ortak bir sunucu açma kararı aldık. Yani yalan söylemiyor. Ancak her ikimizin de öncelikli hedefi kendi sunucumuzu götürebildiğimiz kadar götürmek, ayakta tutmak ve geliştirmek.

Ben şu an World of UO: Kıyamet ile devam ediyorum. Yarın kapanacak mı korkunuz da olmasın. Siz burada olduğunuz sürece sunucu uzun yıllar yaşayacaktır. Yaptığımız kolaylaştırıcı güncellemeleri de sunucuyu hızlandıralım, tüketelim olarak algılamayın. Şu an bu sunucuda en büyük sıkıntı aksiyon olmaması. En azından bir kıpırdanma fark edersek muslukları kısarız, sorun yok. Şimdilik sizin uyum sağlamanızı kolaylaştırıcı önlemler alıyoruz. Hepsi bu...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
07 Ksm 2015 22:02
maxpayne1
Üstad

Teşekkür: 12

maxpayne1
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
BABAMERABA yazmış:
yani hadi yalan soluyor sizin dediginize gore hayirlisi bakalım.

Hadi ile World of UO: Kraliçe'nin açılışı öncesi bir görüşme yaptık ve uzak bir gelecekte ortak bir sunucu açma kararı aldık. Yani yalan söylemiyor. Ancak her ikimizin de öncelikli hedefi kendi sunucumuzu götürebildiğimiz kadar götürmek, ayakta tutmak ve geliştirmek.

Ben şu an World of UO: Kıyamet ile devam ediyorum. Yarın kapanacak mı korkunuz da olmasın. Siz burada olduğunuz sürece sunucu uzun yıllar yaşayacaktır. Yaptığımız kolaylaştırıcı güncellemeleri de sunucuyu hızlandıralım, tüketelim olarak algılamayın. Şu an bu sunucuda en büyük sıkıntı aksiyon olmaması. En azından bir kıpırdanma fark edersek muslukları kısarız, sorun yok. Şimdilik sizin uyum sağlamanızı kolaylaştırıcı önlemler alıyoruz. Hepsi bu...

120 tailor ps çıkaramıyorum daha actiona çıkmamız 2-3 ayı bulur heralde böyle giderse...

Craftın neden bu kadar çok tokatlandığını anlamıyorum, sorduğumda barbed kitten adam set parçası çıkaramıyorum diyor. Kaldı ki bodcuları 115.1 e getirmekte bu sistemde imkansız gibi birşey. Yaklaşık 2 haftadır studded 15 lik gloves bekliyorum 120 tailor ps si için.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
07 Ksm 2015 22:47
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
@maxpayne1, yarınki yeni bodcu sistemi düzenlemelerini bekleyin. Tai-Bs karakterler için birçok kolaylıklar ve yenilikler gelecek.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
07 Ksm 2015 22:54
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): maxpayne1

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız