7 Kasım 2011 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Hakancım, buradaki kararları sorgulama şansınız tabiki var. Yapmanız gereken çoğunluk bulmak. Şu anda son iki haftadır gelen pagelere göre çoğunluğun bu konuda rahatsızlık dile getirdiğini söyleyebilirim. Ancak bir anket açın ve diyin ki yarınki güncellemeye kadar Hell Houndlar normal durumuna dönsün mü? Anket sonucuna uyalım.
Boracım, o ünlemi Neshia'dan aldım. Bu neden seni rahatsız etti anlamadım. Amacım seni kırmak ya da başka bir şey değildi :) Ve de craft kasan zaten ödülünü alıyor. Sunucumuzda craftlar için de bir şeyler yapılıyor. Nitekim yarın bodcu sistemi yenilenecek. Bence yeniliğe açık olalım. Parolamız: Yenilik Şart!
(Şimdi bu ünlemden dolayı da kızmazsın umarım)
Boracım, o ünlemi Neshia'dan aldım. Bu neden seni rahatsız etti anlamadım. Amacım seni kırmak ya da başka bir şey değildi :) Ve de craft kasan zaten ödülünü alıyor. Sunucumuzda craftlar için de bir şeyler yapılıyor. Nitekim yarın bodcu sistemi yenilenecek. Bence yeniliğe açık olalım. Parolamız: Yenilik Şart!
(Şimdi bu ünlemden dolayı da kızmazsın umarım)

Page atarak şikayet eden oyunculara da bunu önerebilirdin değil mi?
Foruma anket açın kabul edilir veya edilmez ona göre işlem yaparız!
Evvela böyle bir şey oldu mu hayır?
Peki neden değiştikten sonra tekrar slot 1 olsun mu diye anket açıyoruz ki?
Önce eski haline gelir, sonra rahatsız olanlar anket açar ve bunun sonucuna göre işlem yapılır.
İyi bende page atayım; her şeyden, bütün sistemden şikayetçiyim diyeyim uygula öyleyse.
Foruma anket açın kabul edilir veya edilmez ona göre işlem yaparız!
Evvela böyle bir şey oldu mu hayır?
Peki neden değiştikten sonra tekrar slot 1 olsun mu diye anket açıyoruz ki?
Önce eski haline gelir, sonra rahatsız olanlar anket açar ve bunun sonucuna göre işlem yapılır.
İyi bende page atayım; her şeyden, bütün sistemden şikayetçiyim diyeyim uygula öyleyse.

2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |