4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Büyük Usta

Teşekkür: 11

Durumu: Çevrimdışı

matrix1
Büyük Usta
4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme Konu: Yanıt: 4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme
Alıntıyla Cevap Gönder
suana kadar baglantı programı guncellemesı yapıldı ve her defasında bi şekilde kasıldı taiciler bs ciler dimi makro kullanan arkadaslar ve bunların ortaya cıkması ıle bir baslıkta bilmem kac sayfa yazılar cıktı ve hıcbırsekılde cevaplanmadı ve sonra ne oldu venusun canına tak ettı yeter dedı bır baglantı program guncellemesı ve makro kullanan arkadaslar yalan oldu ama aslında yalan olmadılar acılacak yenı servera zemın hazırladılar neden bu sekılde bız kasamayız ve bırakıyoruz dedıler..

ufak bır analız sonunda bu gercegı goruyorum..

sımdı bunu yapılmasının amacı nedır_?????

ya makrosuz azınlık dıyecekkı bırakın acmayın serverı easy razor serbest bırakın..

yada bakacaklar serverda 3-5 kısı anca var dıger servera gecelım mecbur makro acacaz kullanacaz..

mükemmel bir politika mükemmel bir düşünce helal diyorummm...... icon_clap.gif

keşke bunlar olmasaydı da keske bu kadar kalıtelı ınsanları kaybetmeseydınız..

ve kendım ıcın dıyorum keske bu kadar ugrasmasaydım elimle kasmasaydım 112.7 ye kadar tai kastım

tamer carım makrocu bs taiciler haric en fazla onlıne olan karakter 3. sırada

ve keske arkadaslarımla beraber makro yok dıye guıld kurup soyadı alıp devam etmeseydık..

herşey güzel olacak diye devam ettik herşey başka senaryolara dönüyor ve dönmeyede devam edecek...

şimdi ilerisi için söylüyorum arkadaslar.. yeni açılacak servera illaki serverın %80 ni gececek bunlar birkaç tekil kişiler, birkaç guildin ayrılmayan kişileri ve cok makro ve easy isteyen adamlar bunlarında kım oldugu bellı...

daha ne olacak hemen soyleyım sponsor robeler, sponsor atlar, kaleler barbetlar, valoriteler, artılar, en son olacak pvp server ve uoyu tamamen bırakıyoruz bu son serverımdı,

en başta sponsor olmayacak makro olmayacak easy razor olmayacak demeyeydin iyidi venus bey..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
04 Ekm 2015 21:10
mojoko
Büyük Usta

Teşekkür: 16
Uyarı: 1

mojoko
Büyük Usta
4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme Konu: Yanıt: 4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme
Alıntıyla Cevap Gönder
şimdi duruma iyice bakıyorum. server açılalı hayli zaman geçti, gidenler ve kalanlar oldu. kalan arkadaşları tebrik ederim, onları kutluyorum. hepiniz rpyi seven, zoru seven insanlarmışsınız.

şimdi haliyle bu serverden giden arkadaşlar, geri dönememek üzere olanlara sesleniyorum. aaaa bir dakika onlar zaten yoklar ki. onlar gitmemiş miydi? gidenlerin burada olmaması gerekiyor, ne işleri var ki burada?

haaa eğer yoksa, burada tartışanlar rpci ve zoru seçmiş makro düşmanı arkadaşlar. o vakit siz birbirinizle tartışıyor gibisiniz? eee siz zoru sevmeseniz zaten giderdiniz. venüs yeni serbest bir yer açsa, bu serverden gitmezsiniz. o serverde boşuna açılmış olur.

yoksa makro karşıtıyız, hepsine karşıyız derken yalan mı söylediniz? buna inanmak istemem, birbirinize güvenmediğinizi görmek beni üzdü. zaten şuan 40-50 oyuncu rp severse o servere gitmeyecektir. rahat olun birazcık. fakat siz kendiniz dahil kimseye güvenmiyorsanız bu duruma üzülmenizi haklı bulabilirim.

kusura bakmayın ama bazı kışkırtmacı köpekler gelip buralarda havlıyorlar. istiyorlar ki venüs işleri kolaylaştırsın, gelip burada oynayalım. hepsinin ciğerinde burası yatıyor ama yemiyor cücükleri oynamaya. halbuki şu serverde yarın makrolar serbest kalsa hepsi kulübelerinden koşup gelecek. yazık acıyorum bunlara. sizde acıyın, 10 acı bir kişinin üzüntüsünü siliyor, 20 acı bir kişiyi mutlu ediyor. kesin bilgi yayalım! icon_bgiorno.gif icon_caffeine.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
04 Ekm 2015 21:14
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Yapmak istediklerimizi neden yaptığımızı düşünün arkadaşlar. Oyuncu çalmak ya da sunucuyu yavaştan makroluya geçirmek gibi bir düşüncemiz yok. Henüz bir sunucuda oynamayan oyuncuları kazanmak ve makrosuzu tanıtmak gibi bir düşüncemiz var.

World of UO: Kıyamet'in seyri bellidir: Samurai Empire'dan devam ve gidebildiğimiz yere kadar, misal High Seas'e kadar gideceğiz. Ancak hiçbir zaman bu şekilde oynayamacak insanlar da olacaktır. Onları bu ortama alıştıracak şeyler gerekli.

"İnsanlar gidecek" diyip başta sizin gitmenizin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Biz görevimizi de yazarız, bağlantı programımızı da geliştiririz.

Lütfen alınan bu kararda sunucuda pvp yapmak isteyen guildleri de düşünün. "Biz kasamadık o yüzden aksiyona çıkmıyoruz" diyenler oldukça zaten geriye kalan da zamanla gider.

Tartışmanın anlamı yok. 1-1,5 ay sonrası için şimdiden bir şeyler düşünecek değiliz. Şu andaki sunucu için çalışmaya devam edeceğiz.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
04 Ekm 2015 21:36

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız