4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar

sonunda ne yapıp ne edıp easy razor olabılecek bır server actırıyorsunuz hemde burda kastıklarınızla beraber totem kaptan vs::
peki birsey soracam neden bu server dıger serverda hersey mevcut?
en kalabalık burdamı oluyorsunuz ondanmı acaba?
yada burda dengınıze gore guıld olmadıgından dolayımı kı acaba?
obur tarafta sıze karsı koyacak cok guıld var hıcbırsekılde kasamıyacaksınız ondanmı acaba?
ama sız dıyeceksınızkı venus var bu serverda onun serverı bız ondan burdayız ve onunla beraber hep burda kalacagız..
easy sız ıstıyorduk ama acıldı farketmez orayada gecerız dıyorsunuz...
alın serverların hepsı sızın olsun... tepe tepe kullanın...
peki birsey soracam neden bu server dıger serverda hersey mevcut?
en kalabalık burdamı oluyorsunuz ondanmı acaba?
yada burda dengınıze gore guıld olmadıgından dolayımı kı acaba?
obur tarafta sıze karsı koyacak cok guıld var hıcbırsekılde kasamıyacaksınız ondanmı acaba?
ama sız dıyeceksınızkı venus var bu serverda onun serverı bız ondan burdayız ve onunla beraber hep burda kalacagız..
easy sız ıstıyorduk ama acıldı farketmez orayada gecerız dıyorsunuz...
alın serverların hepsı sızın olsun... tepe tepe kullanın...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Hashashin
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Girayhan
onurjum ben kıyaslanacak bir sunucu göremiyorum. bir tarafta 50 luck hooded robelar, 135 luck lrcli spell damgeli sopalar, diğer tarafta görevle alınan bir adet 10 luck robe.
daha çok saçmalamadan yalan dünyanda oynamaya devam et sdkfjsdlkfj.
venüsü yedirmeyiz.
daha çok saçmalamadan yalan dünyanda oynamaya devam et sdkfjsdlkfj.
venüsü yedirmeyiz.

Venüs diyorsun ki buayı elden çıkarıyor olsak hala üzerinde geliştirme yapmazdık filan. Ben söyliyeyim buraya yapılan geliştirme burdam kasmış elemanlar yeni açılan wouo ya geçene kadar devam eder. Sonra burda online olan player sayısı 30 40 dan 10 a düşer(ki bu iyi ihtimal bu server şu açıklamadan sonra 1 haftada o player sayısına da düşebilir). E öle olunca bu server kapanır diğer serverda burda kasmayabaşlayan arkadaşlar büyük avantajlarla başlarlar hatta direk actiona çıkarlar.
Kısaca bugün yapılan bu açıklama World of Uo nun kıyametini gerçekten getirdi yazık oldu. Ben az kişi ama kaliteli oynamaya razı idim ama olmadı olmayacak. Bu çok pvp isteyen arkadaşlar için madem pvp server açsaydın direk malum serverin alternatifi yerine. İnsan istemeden soruyor şimdi amaç ne diye?
Venüse karşı venüs vizyonu şu açıklamayla son buldu benim kanaatimce. Çünkü eski Venüs uygulamaları geri geldi easyuo geri geldi. İsteyen bu servera gelmedi desin ama bu serverda zaten 30 40 online varken alternatif kolay server açmanın makroyu, easyuo yu bodcu sistemini buraya getirmekten hiç bir farkı yok. Hele ki burda kasılan karakterlerin yeni servera geçmesine izin veriyorsan.
Kısaca şurada benim gibi düşünen herkes aptal yerine konuyor. Mesajımı fava atın ilerde bakarsınız böyle mi oldu gerçekten diye.
Kısaca bugün yapılan bu açıklama World of Uo nun kıyametini gerçekten getirdi yazık oldu. Ben az kişi ama kaliteli oynamaya razı idim ama olmadı olmayacak. Bu çok pvp isteyen arkadaşlar için madem pvp server açsaydın direk malum serverin alternatifi yerine. İnsan istemeden soruyor şimdi amaç ne diye?
Venüse karşı venüs vizyonu şu açıklamayla son buldu benim kanaatimce. Çünkü eski Venüs uygulamaları geri geldi easyuo geri geldi. İsteyen bu servera gelmedi desin ama bu serverda zaten 30 40 online varken alternatif kolay server açmanın makroyu, easyuo yu bodcu sistemini buraya getirmekten hiç bir farkı yok. Hele ki burda kasılan karakterlerin yeni servera geçmesine izin veriyorsan.
Kısaca şurada benim gibi düşünen herkes aptal yerine konuyor. Mesajımı fava atın ilerde bakarsınız böyle mi oldu gerçekten diye.

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |