4 Ekim - 2015 - Bakım ve Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar

@matrix1, şu anda oynadığın sunucu okulların yarı yıl tatilinde Samurai Empire'a geçiş yapacak. Yaza doğru da Mondain's Legacy.
Kasım ayında bu sunucuya paralel ikinci bir sunucu açılacak, açılan bu sunucu her zaman AOS kalacak, GSS yok, bodcu var, DF-Paragon puan sistemi, Evil-Giant sistemi vb. tipik bir Venus sunucusu.
Şu anda World of UO: Kıyamet'te oynayan oyuncular isterlerse yeni açılan sunucunun 2. ayında (Ocak 2016) buraya geçiş yapabilecekler (Ev yerleri hariç geriye kalan ne varsa yeni sunucuya aktarılır, evler de aktarılır ancak aynı yerde olamazsınız).
İlerleyen günlerde konuyla ilgili detaylı bir bilgi içeren duyurumuz olacaktır.
Kasım ayında bu sunucuya paralel ikinci bir sunucu açılacak, açılan bu sunucu her zaman AOS kalacak, GSS yok, bodcu var, DF-Paragon puan sistemi, Evil-Giant sistemi vb. tipik bir Venus sunucusu.
Şu anda World of UO: Kıyamet'te oynayan oyuncular isterlerse yeni açılan sunucunun 2. ayında (Ocak 2016) buraya geçiş yapabilecekler (Ev yerleri hariç geriye kalan ne varsa yeni sunucuya aktarılır, evler de aktarılır ancak aynı yerde olamazsınız).
İlerleyen günlerde konuyla ilgili detaylı bir bilgi içeren duyurumuz olacaktır.

yani diyorsunuz ki zaten azınlıktasınız boylelıkle bu suankı serverda 2-3 kişi takılırsınız sonra zaten adam kalmadıgından dolayı seve seve degılse s.. geçersiniz yeni acılan sunucuya yanı easyou ve razorlu sunucuya... sonra gelsın sponsorluklar, makrocular, vb. anladım saolun... daha detaylısını acıkladıgınızda burdayız gorurus iyi çalışmalar.

Bu kararın servera bodcu sistemi getirip easye izin vermekten hiçbir farkı yok. Venüs oyuncu sayısı önemli değildi diyordu güya ama bu dediklerinden sonuç tam tersi çıkıyor. Şu açıklamadan sonra burda zaten kimsenin artık oynayacağını sanmıyorum. Rezillik ve sahtekarlık başka bişey değil.

@Hashashin, oyuncu sayısını önemsiyor olsak bu sunucu için geliştirme yapmazdık. Fark ettiyseniz daha bugün bağlantı programı için bir şeyler yaptık.
Oynadığınız sunucuda PvP severler de var, biraz empati yapalım. Bu sunucu şu anda onlara hitap etmiyor. Ayrıca bu sunucunun en az 1 yıl açık kalacağı garantisini verdim. Bunu sunucuyu bitirmek gözüyle görürseniz zaten kaybetmiş oluruz.
Sunucunun bir yere gittiği yok. Makrosuz UO keyfi devam edecek.
Ayrıca hitap şeklinize lütfen dikkat edin.
Oynadığınız sunucuda PvP severler de var, biraz empati yapalım. Bu sunucu şu anda onlara hitap etmiyor. Ayrıca bu sunucunun en az 1 yıl açık kalacağı garantisini verdim. Bunu sunucuyu bitirmek gözüyle görürseniz zaten kaybetmiş oluruz.
Sunucunun bir yere gittiği yok. Makrosuz UO keyfi devam edecek.
Ayrıca hitap şeklinize lütfen dikkat edin.

Sizi anlamak mümkün değil tek yaptığınız Tailor kasıp Tamer takılmak bizde action istiyoruz. Sadece siz yoksun sunucuda RP ve Tamer severler olarak. Kaldı ki server se ml eklentileri gelerek devam edecek demiş adam daha ne istiyorsunuz.

tai tamer kasıp serverda durmadan oyle gezecek degılız heralde bızımde warıor carımız olacak bu kadar zorlukta bu kadar oluyor bızım senın gıbı 15 kısı yok yanımızda sunu sen yap bunu ben yapıyım soyle gelıselım su champı 10 kez donelım yarın pazar dıyen bır kıtlede yok 2. bır serverda karsılıklı pvp yaparsınız artık ama bu serverı bıtırecegınden emınım cunku 1-2 kısı ıle oynayacaksak bende evımde acayım bır server arkadaslara program yukleteyım gelın oynayalım dıyeyım onemlı olan burda hep beraber oynamamız ama bır serverı boluyorsak bu olmamalı .. dıyorum.

2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |