3 Eylül 2015 - Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Dostum champa gitmek istemeyen diye bişey yok gidemeyen var. Bu gidemeyenler de genelde tekil oynayanlar veya sadece crafter olanlar. Crafterlar zaten piyasada tutunacak, guildler ps ile ayakta duracak ama tekil oynayan arkadaşların pek şansı kalmayacak. Yani Trista pek de bi alternatif olmayacak. Çünkü Trista'dan günde 1 bod çıkarırsın onun da dişe dokunur bişey çıkması şans ve kasması da görevine göre tek kişi için bir champtan daha fazla vakit alabiliyor. Bu şekilde görev yaptım da biliyorum işkembeden sallamıyorum.
Benim önerim ise oyundaki tüm dinamiklerin birbirine ihtiyaç duymasını hedefliyor. En azından bir miktar. Sen 120 ps basmak için 105 ps yi champa koymazsan o guildler o görevleri ya seve seve yapacak ya da champa gidemeyen arkadaşlardan güzel fiyatlara alacaklar veya başka ps ler ile takas edicekler. Böyle olunca benim gibi arkadaşların piyasada tutunması kolaylaşıcak.
Ha bu demek deil ki her yaptığım görevden para eden ps çıkarıcam. Zaten günde 1 görev ki ne çıkacağı da şans. İlk iki warrior bodum 110 ve 105 chiv verdi siz düşünün :) Kısaca tüm yetenekler birbirine ihtiyaç duyunca gerçek bir pazar etkileşimi oluşuyor ve bu sebeple her karakterden oynayan her kesimden zümrenin piyasada tutunma şansı olacak.
Ben de diyorum ki o champı kasanlar ps basmak için bireysel bod yapanlara mecbur olsun aynı bireysel görev dışında ps kasamayanların o champ kasanlara muhtaç olduğu gibi.
Umarım yeterince net anlatabilmişimdir.
Edit: İmla
Benim önerim ise oyundaki tüm dinamiklerin birbirine ihtiyaç duymasını hedefliyor. En azından bir miktar. Sen 120 ps basmak için 105 ps yi champa koymazsan o guildler o görevleri ya seve seve yapacak ya da champa gidemeyen arkadaşlardan güzel fiyatlara alacaklar veya başka ps ler ile takas edicekler. Böyle olunca benim gibi arkadaşların piyasada tutunması kolaylaşıcak.
Ha bu demek deil ki her yaptığım görevden para eden ps çıkarıcam. Zaten günde 1 görev ki ne çıkacağı da şans. İlk iki warrior bodum 110 ve 105 chiv verdi siz düşünün :) Kısaca tüm yetenekler birbirine ihtiyaç duyunca gerçek bir pazar etkileşimi oluşuyor ve bu sebeple her karakterden oynayan her kesimden zümrenin piyasada tutunma şansı olacak.
Ben de diyorum ki o champı kasanlar ps basmak için bireysel bod yapanlara mecbur olsun aynı bireysel görev dışında ps kasamayanların o champ kasanlara muhtaç olduğu gibi.
Umarım yeterince net anlatabilmişimdir.
Edit: İmla

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 13 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |