Rhinos70
Üstad

Teşekkür: 11
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 29 Kasım 2015 - Güncellemeler
Venus yazmış:
@Rhinos70, Bu tamamen önyargıdır, göreceli, şansa bağlı olaylar üzerine yorum yapılıyor.
Dağıttığımız kaynak kodlarda sadece Skeletal Dragon Paragon için özel bir tanımlama vardır, o da 50 - 100% arasıdır. Yani Luck a bakmaz. 890'a neyse 1150'ye de odur. Bir kere bu karşılaştırma yanlıştır.
İkincisi Skeletal Dragon (paragon olmayan) içinse World of UO 2010'daki luck sisteminde değişiklik yapılmamıştır. 22500 fameli bir yaratıktır. O kaynak koddaki değer 890 luck için 40 - 100 (%20 şansla) olabilmektedir. 1150 luck içinse %40 şansla 50 - 100 arasında olmaktadır. Burada sayısal ifadelerle konuşuyorum.
kendimi yanlış ifade ettim galiba sayısal verilerle geliyorsunuz haklısınız bende diyorum ki 106 günlük karaktere sahibim değişikliği hissediyorum asla önyargılı değilim ben yaşadığımı ilettim sadece

Dunedain
Dragonlance

Teşekkür: 48
Uyarı: 1
Guild: Dragonlance
Oranların biraz arttırılması server geneli için iyi olacağını düşünüyorum.
Samsunk
Oyuncu

admin değiştirdiği halde değiştirmedim diyecek,
admin değiştirmediği halde oyuncu değişti diyecek...
buralar hep böyle
eruseldarine
Bilge

Teşekkür: 25
Dün arkadaşın luck görevindeki eksik parçaları tamamlamak için bronze cekicle item bastım normalde 1 tane ipe yapabileceğim iş için 7 çekiç harcadım. 7 cekicle en fazla 91 luck ve en fazla 9-10 lrc 2 tane 13 lrc çıkarnildim. Diğer runicler böyleyse hepimize geçmiş olsun.
BABAMERABA
Efsane

Teşekkür: 27
Uyarı: 2
basmişim oldugum 5 gold 1 agapite runicden cikan tek item.
Buda saolsun agapiteden cıktı.Gold runic hammerdan manaleach 18 propslu itemler cıkıyor cok hoş ama olsun serverin ömrü uzadi..
Ayrica bu intensity;
Gold Runic Hammer
Özellik Sayısı: 3 - 4
Intensity: 45% - 85%
50*45/100 = 22.5. Props nasıl oluyorda 18 çıkıyor eğer yağtığım hesap doğruysa ?
Manuel
Büyük Usta

Teşekkür: 25
serverin ömrü uzayacak sigarayı bırakın yağlı yemeyin spor yapın ki allah ömür verir ise 80 yaşımızda falan 5x full item +25 char ile britte action yapabilir torunlarımız olur ise miras olarak bırakabiliriz :)
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Schwarz
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11
Kro
Efsane

zerolaziro
Oyuncu

JesterRainbow yazmış:
eruseldarine yazmış:
runic intensity neydi ne oldu ? sayfada orjinal değerlere baktım ama düzenleme sonrası daha mı iyi item çıkacak daha mı zor çıkacak öğrenmek isterim.
daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum
Şöyle anlatayım Guildin çogu bu güncelemeden dolayı oyuna giresimiz kalmadı. kasan kastı biz geldik kısıtlamaya girdi bu adamlara ya yem olacak yada oynamıcaz...

Venus
World of UO

Teşekkür: 625
zerolaziro yazmış:
Şöyle anlatayım Guildin çogu bu güncelemeden dolayı oyuna giresimiz kalmadı. kasan kastı biz geldik kısıtlamaya girdi bu adamlara ya yem olacak yada oynamıcaz...
Bu sunucuda kişiye özel ya da guilde özel hiçbir güncelleme yapılmadı, yapılmaz da. Ama oyuncuların oynayacakları sunucuyu şekillendirmek gibi bir gücü var, bunu da demokratik yolla yapıyorlar.
Şu andaki durumdan memnun değilseniz, aşağıdaki anketi inceleyebilirsiniz:
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/son-guncelleme-kapsaminda-intensity-degerleri-gidisat/
PvP yi canlandıralım diye bir şeyler yapıyoruz da malesef aksiyon seven bir oyuncu kitlemiz yok. Zorla aksiyona davet ediyoruz. Ancak sorarsanız onlara "Sunucuda hiç aksiyon yok" demekten öteye de gitmiyorlar.
Saygılarımla...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Livingelectro53
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|