29 Kasım 2015 - Güncellemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Bilge

Teşekkür: 25

Durumu: Çevrimdışı

eruseldarine
Bilge
29 Kasım 2015 - Güncellemeler Konu: Yanıt: 29 Kasım 2015 - Güncellemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
harper başkan haklı.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
30 Ksm 2015 7:28
mellon
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 17
Uyarı: 1

mellon
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Harper EviL yazmış:
Venus yazmış:
Seramana yazmış:
İntensity değerleri zaten düşük. Yani zaten bir şey çıkmıyor ki. Neden böyle bir şey yaptık? Özel bir talep mi geldi?

Yooo, ben istedim :)

siz kazmayı seviyorsunuz.. hatta kasarken aaa ne güzel item çıkmış diye seviniyorsunuz

diye bir bilimkugu-fantastik senaryo tadında yapılan (x) admin yorumuna destek veren sevgili adminimizi, istikrarlı bir şekilde yönetime devam ettiği için kutlar, tebrik ederim. İstikrar en önemlisi...

hatta bence daha katı olsun. 1000 barbed/hammer de 1 item çıksın, o da eh işte olsun. Serverin ömrü uzasın arkadaşlar. Allah size de uzun ömürler versin ki 70 yaşına gelince torunlarınıza büyük bir miras olarak dizilmiş bir char bırakırsınız dimi ? kendinizi düşünmeyi bırakın artık.. gelecek nesiller önemli, onlara daha sdgadrugsdrlkjgharıguşhEWFŞ ONYRNCvıow4ş

Sevgiler saygılar herkese..

Klavyene sağlık üstad...

''Siz kasmaktan hoşlanıyorsunuz!''

icon_clap.gif icon_clap.gif icon_clap.gif

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 8:40, Değiştirme: 30 Ksm 2015 8:44 (Toplamda 1 kere)
Manuel
Büyük Usta

Manuel
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
ip sınırı 6 olmuş hayırlı olsun.

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 8:42
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Son restartla (30.11.2015 saat 10:35) birlikte;

1. IP limit 6'ya çıkarıldı (15 günlük)

2. Bireysel görevdeki, bilgi yarışmasındaki ve luck bodlarındaki hatalar düzeltildi ve Luck NPC si geri eklendi.

İyi oyunlar!

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
30 Ksm 2015 8:45
Venus
World of UO

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
Bir önceki mesajımı temize çekmeye karar verdim

HarpeR EviL yazmış:
siz kazmayı seviyorsunuz.. hatta kasarken aaa ne güzel item çıkmış diye seviniyorsunuz

diye bir bilimkugu-fantastik senaryo tadında yapılan (x) admin yorumuna destek veren sevgili adminimizi, istikrarlı bir şekilde yönetime devam ettiği için kutlar, tebrik ederim. İstikrar en önemlisi...

hatta bence daha katı olsun. 1000 barbed/hammer de 1 item çıksın, o da eh işte olsun. Serverin ömrü uzasın arkadaşlar. Allah size de uzun ömürler versin ki 70 yaşına gelince torunlarınıza büyük bir miras olarak dizilmiş bir char bırakırsınız dimi ? kendinizi düşünmeyi bırakın artık.. gelecek nesiller önemli, onlara daha sdgadrugsdrlkjgharıguşhEWFŞ ONYRNCvıow4ş

Her an sunucu kapanacakmış gibi oynarsanız güven sorunu yaşarsınız. Bu sorunsa oyuna tutunmanızı engeller. "Oynama kanka, nasılsa orası kapanacak" mantığıyla başlamayan oyuncular var.

Bu sunucuda; totem, pugilist kapalı değil, df-paragon puan sistemi yok, luck olmadanda iyi item şansı var, bodlarınızı düzenleyecek ve en iyiye götürecek sistemler var. Bunlar zaten size tanınmış kolaylıklar. Burası bir RP sunucusu aynı zamanda, biraz emek olmalı ki değeri olsun. Şartlar herkes için eşit. Hatta yeni başlayanlara çok daha fazla avantaj sağlanıyor.

Ayrıca siz kasmayı seviyorsunuz mantığında olsaydım bu sunucuyu yaşatmak yerine Kraliçe ile yola devam ederdim. Ama ben bu sunucuda en az 1 yılı tamamlamak ve hatta oyuncu sayımız yeterliyse ve herkes memnunsa ileriye götürmek niyetindeyim.

Çalışıyoruz, ailemiz var, zaman yok gibi özel durumlara anlayış gösteriyoruz. O nedenle ki zaten yeterine kolaylaştırdığımıza inanıyorum. Son yapılan düzenlemenin fazla bir etkisi yok, nerf olayı da yok. Olması gereken oldu.

Ayrıca demokratik bir ortam, yeni fikir ve önerilerle gelebilir ve eğer sunucu çoğunluğu bir konuda hemfikirse oylama sonucuna göre düzenlemelere gidilebilir.

Bence sadece oyuncu tarafından değil biraz da organize eden açısından düşünmelisiniz.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
30 Ksm 2015 9:03
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11

matrix1
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
icon_clap.gif icon_clap.gif icon_clap.gif icon_clap.gif ORJİNAL SERVER icon_clap.gif icon_clap.gif icon_clap.gif icon_clap.gif

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 15:01
Manuel
Büyük Usta

Manuel
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Son restartla (30.11.2015 saat 10:35) birlikte;

1. IP limit 6'ya çıkarıldı (15 günlük)

2. Bireysel görevdeki, bilgi yarışmasındaki ve luck bodlarındaki hatalar düzeltildi ve Luck NPC si geri eklendi.

İyi oyunlar!

Biz diyoruz ki ip limiti 6 da sabit kalsın siz daha pazarlık yapar gibi 15 gün 1 hafta diyorsunuz ya biz anlatamıyoruz yada siz kendi istediğiniz şekilde olması için ısrar ediyorsunuz hangisi?

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 17:06
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Schwarz

Seramana
Efsane

Teşekkür: 103

Seramana
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Sunucu doymadan ip limiti düşürülsün. Sonra da parayı veren ip limiti kaldırsın. 4 ideal

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 18:42
Rhinos70
Üstad

Teşekkür: 11

Rhinos70
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
Bir önceki mesajımı temize çekmeye karar verdim

HarpeR EviL yazmış:

Her an sunucu kapanacakmış gibi oynarsanız güven sorunu yaşarsınız. Bu sorunsa oyuna tutunmanızı engeller. "Oynama kanka, nasılsa orası kapanacak" mantığıyla başlamayan oyuncular var.

Bu sunucuda; totem, pugilist kapalı değil, df-paragon puan sistemi yok, luck olmadanda iyi item şansı var, bodlarınızı düzenleyecek ve en iyiye götürecek sistemler var. Bunlar zaten size tanınmış kolaylıklar. Burası bir RP sunucusu aynı zamanda, biraz emek olmalı ki değeri olsun. Şartlar herkes için eşit. Hatta yeni başlayanlara çok daha fazla avantaj sağlanıyor.

Ayrıca siz kasmayı seviyorsunuz mantığında olsaydım bu sunucuyu yaşatmak yerine Kraliçe ile yola devam ederdim. Ama ben bu sunucuda en az 1 yılı tamamlamak ve hatta oyuncu sayımız yeterliyse ve herkes memnunsa ileriye götürmek niyetindeyim.

Çalışıyoruz, ailemiz var, zaman yok gibi özel durumlara anlayış gösteriyoruz. O nedenle ki zaten yeterine kolaylaştırdığımıza inanıyorum. Son yapılan düzenlemenin fazla bir etkisi yok, nerf olayı da yok. Olması gereken oldu.

Ayrıca demokratik bir ortam, yeni fikir ve önerilerle gelebilir ve eğer sunucu çoğunluğu bir konuda hemfikirse oylama sonucuna göre düzenlemelere gidilebilir.

Bence sadece oyuncu tarafından değil biraz da organize eden açısından düşünmelisiniz.

sevgili ve sayın venüs nerf yok demişsinizde o iş yalan kusura bakmayın ben servera ilk başlayan ve hala oynayan biriyim ben 890 luckla skeleton dragondan neler neler çıkartırken şuan 1110 luckla hiç item alamıyorsam bu şans değil burda cocuk değiliz sürekli servera res geliyor bişiler oluyor bilmediğimiz elbette düzenleme oluyordur ama item kalitesi gün geçtilçe düşüyor bunu bilelim herkeste biliyordur inanıyorum.

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 18:43
Venus
World of UO

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
@Rhinos70, Bu tamamen önyargıdır, göreceli, şansa bağlı olaylar üzerine yorum yapılıyor.

Dağıttığımız kaynak kodlarda sadece Skeletal Dragon Paragon için özel bir tanımlama vardır, o da 50 - 100% arasıdır. Yani Luck a bakmaz. 890'a neyse 1150'ye de odur. Bir kere bu karşılaştırma yanlıştır.

İkincisi Skeletal Dragon (paragon olmayan) içinse World of UO 2010'daki luck sisteminde değişiklik yapılmamıştır. 22500 fameli bir yaratıktır. O kaynak koddaki değer 890 luck için 40 - 100 (%20 şansla) olabilmektedir. 1150 luck içinse %40 şansla 50 - 100 arasında olmaktadır. Burada sayısal ifadelerle konuşuyorum.

En Yukarı Git
30 Ksm 2015 18:50

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 62 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız