29 Kasım 2015 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar

Seramana yazmış:
Yooo, ben istedim :)
O değil de, şu konularda fikrinizi belirtin, yarınki restartla bazı düzenlemeleri geri alabiliriz.
1. IP Limit,
Halen yeni oyuncu geleceğine inanıyor musunuz? IP limiti bir süre daha 8'de tutmanın bize bir faydası var mıdır?
2. Runic Intensity
Oyuncu gözüyle değil aynı zamanda sunucunun ömrü açısından düşünerek karar verin, yeni bodcu sistemi barbed kit sayısını gözle görülür derecede arttırmadı mı? Madem AOS sürümündeyiz AOS olması gerekmez mi?
Ya da eski uçuk ayarlara dönsek mi? En azından craft takılanlar ve yaratık kovalamayanlar bu yolla eşyalar mı elde etse?

Intensity leri bence ya sabit tutun ya da azıcık artırın. 10 tane barbed bastım 1 tane parça fena değil olarak tabir edebileceğim şekilde çıktı, gerisini lrc ve luck bağışlama görevlerine verdim.
Ip limit bence 1 ay 6 da kalsın sonra da 4 e düşürülsün. 1 ay sonra yeni player katılacagını hiç sanmam, ip limit 6 iken de katılırsa gayet seri şekilde kasabilir.
Düzenleme: eski intensity ayarları ile hergün 2 barbed kit çıkartarak 2 ayda güzel set elde edilebilir bence. Guildi dizeceğimizi farz edersek server ömrü yeterince uzar :)
Ip limit bence 1 ay 6 da kalsın sonra da 4 e düşürülsün. 1 ay sonra yeni player katılacagını hiç sanmam, ip limit 6 iken de katılırsa gayet seri şekilde kasabilir.
Düzenleme: eski intensity ayarları ile hergün 2 barbed kit çıkartarak 2 ayda güzel set elde edilebilir bence. Guildi dizeceğimizi farz edersek server ömrü yeterince uzar :)

hazır güncelleme gelmişken şu paragon mevzusuna da bir el atsaydınız keşke sn. venus.
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/paragon-cikma-zamani/
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/paragon-cikma-zamani/

ip limit 1 ay daha 6 olarak kalsin sonra 4 e cekilebilir. Intensity olayina şöyle söleyim Bronz Runic hamerdan 35 20 mana lower def 38 long bastım, bu abartı bronzdan böyle bir item çıkmamalı diye düşünüyorum.Verite runic hammerda bastım ondan da damage ss manaleach propslarını aynı silahda göremedim tamamen çöp.
Ps:Intensity'de orta yol bulunmalı. Zaten ıntensityler bir önceki server crash yediğinde düşürülmüştü bu restartla gelen bişey değildi bu arada, bunuda günde 10 bronz 2-3 günde bir gold veya agapite basan biri olarak sölüyorum.

Ps:Intensity'de orta yol bulunmalı. Zaten ıntensityler bir önceki server crash yediğinde düşürülmüştü bu restartla gelen bişey değildi bu arada, bunuda günde 10 bronz 2-3 günde bir gold veya agapite basan biri olarak sölüyorum.

3. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 62 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |