29 Ağustos 2015 - Güncelleme
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

Durumu: Çevrimdışı

dalaksiz
Efsane
29 Ağustos 2015 - Güncelleme Konu: Yanıt: 29 Ağustos 2015 - Güncelleme
Alıntıyla Cevap Gönder
Banka için bile Felucca'ya gitmeyen Tamer karakterleri ilgilendiren bir binek neden Felucca'da çıkıyor biri bana açıklayabilir mi?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
30 Ağu 2015 22:18
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
dalaksiz yazmış:
Banka için bile Felucca'ya gitmeyen Tamer karakterleri ilgilendiren bir binek neden Felucca'da çıkıyor biri bana açıklayabilir mi?

Orjinal yeri orası olduğu için olabilir.

http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=172

"Found At: Fire Level 1, Fire Level 2 "

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
31 Ağu 2015 9:28
JesterRainbow
Bilge

Teşekkür: 34

JesterRainbow
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
ben hala herkesin sahip olabilmesi kanaatindeyim yerleri belli oluğu için zaten Ilshenardakiler büyük ihtimal kesilcekler felucca dakileri de önce guild üyeleri almadan hiç bir tekil oyuncu alamıyacağı için ya süresi düşük olsun herkes alsın yada bu zamanlarda çıksın ama belli bir yerde çıkmasın Ilshenarda random çıksın

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 9:35
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): williamsburg

Troy
Uzman

Teşekkür: 7

Troy
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
+++++++111

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 9:49
eruseldarine
Bilge

Teşekkür: 25

eruseldarine
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
firesteed 106.1 tame istediğine göre 110 filan bile zor hayvanın canını azaltmak gerekecek.. benim zaten 110 ps yok bu yüzden kesmek için orada olacağım. :)

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 12:41
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11

matrix1
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
dalaksiz yazmış:

Orjinal yeri orası olduğu için olabilir.

http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=172

"Found At: Fire Level 1, Fire Level 2 "

sayın venüs çok güzel konusmussunuz orjinal süresi olarak ve orjinal spawnları olarak birazcık eksıgınız var. bu yazdıgınız yazıda orjinali bu değil..

simdi soruyorum tekil arkadaslar ve sadece tame kasanlar sadece taılor kasanlar var bu binekler sizin dediğiniz gibi oldugunda guıldler kendı aralarında bır savas vererek bıneklerı alacaklar en kotu kesılecek hadı aldılar tekıl arkadaslar o kadar onlıne olacak belkı 2 hafta belkı 3 hafta para kasacak bu bıneklerden almaya calısacaklar yazık degılmı onlara ? 2. dunyada olacakbu spawnlar ve tame edende edemeyende gelecek bırı yanına geldıgınde rare kesılecek bu adaletmı peki?

ve son sorum bir anket olmus ve cogunluk olmamasından yana bırakalımda bu kadar zorlasmasın oyun...

ve bir önerim sizin ne kadar ıyı scrıpt yazabıldıgını tum uo alemi biliyor. bu binekler yerıne ıleride sizin belırledıgınız gun ve ozellıklı özel rareler atsanız dahada oyun renklenmezmı? sizin amacınızıda anlıyorum suan zorlastırıp ılerıde ıyı rare atıp bu rarelerin gunlerı dusurmek ama bizide anlayın ben sahsen tame kastım ve tame oynuyorum sıkıldım drake ıle gezmezten ve tek basımada gıdıp suan bır rare tame edemem hergun gorev alıp yapıyorum tame pssi bile basamadım suan cunku cıkmadı..

bu yazıma bir kulak vermenızı rica ederim.

Herkese Bol Bol Güzel İtemler Ve İyi Oyunlar...

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 18:51
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
@matrix1, tekil takılanlar da bu bineklere sahip olacak, şimdi değil ancak belki bir ay sonra süreleri 1 güne düşer, belki bir görev sonucu alırsınız. Günde 1-2 saat oynayan tekil bir oyuncunun yine kaybedeceği fazla şey olmayacak yani.

2-4 gün yine kısa bir süre ve sadece oyuna biraz heyecan katması için böyle yapıldı, başka bir nedeni yok. Beetle'ın sunucu başında 6 saatte bir çıkması da aynı düşünceye dayanıyor ve izlediğim kadarıyla ilk hafta hem yardımlaşma, paylaşma hem de aksiyon anlamında sunucuya bir şeyler kattı.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
31 Ağu 2015 18:59
matrix1
Büyük Usta

Teşekkür: 11

matrix1
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
@matrix1, tekil takılanlar da bu bineklere sahip olacak, şimdi değil ancak belki bir ay sonra süreleri 1 güne düşer, belki bir görev sonucu alırsınız. Günde 1-2 saat oynayan tekil bir oyuncunun yine kaybedeceği fazla şey olmayacak yani.

2-4 gün yine kısa bir süre ve sadece oyuna biraz heyecan katması için böyle yapıldı, başka bir nedeni yok. Beetle'ın sunucu başında 6 saatte bir çıkması da aynı düşünceye dayanıyor ve izlediğim kadarıyla ilk hafta hem yardımlaşma, paylaşma hem de aksiyon anlamında sunucuya bir şeyler kattı.

işte benimde dediğim bu seferki yapılan bu rareler ankettekı gıbı olması ve tum serverın ıstedıgı gıbı olması neden rare olmayanlara rare damgası vurduk ve hala aynı gelenek devam edıyor. yazımdada belırttıgım gıbı sizin script ustalıgınızı tum uo bılıyor siz kendınız birazcık edıt bırazcık yazım yaparak olan bır nm scrıptını adını ve ozellıklerını degıstırerek scrıpt olarak atabılır ve bu raredır rengıde budur dıyebılırısnız. bu yapılan scrıpt sıze ozel ve artık uoya bır renklılık buda world of uo farkı demenızı saglıyacak playerların dahada ılgısını cekecegıne umıt edıyrum. cunku sız yazınızdada belırtmıssınız sponsorluk olmayacaktır diye iste bu bir farklılıktır. öyle değilmi? sadece anketi gözden gecirmeyin dikkate almanızı rica ediyorum. bana katılan bır cok kısı vardır emınım bu baslık altında yazacaklardır.

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 19:08
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): williamsburg

JesterRainbow
Bilge

Teşekkür: 34

JesterRainbow
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
matrix1 yazmış:
Venus yazmış:

işte benimde dediğim bu seferki yapılan bu rareler ankettekı gıbı olması ve tum serverın ıstedıgı gıbı olması neden rare olmayanlara rare damgası vurduk ve hala aynı gelenek devam edıyor.

şu cümleye tamamen katılıyorum

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 19:24
enverbaba
Oyuncu

Teşekkür: 2

enverbaba
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
matrix1 yazmış:
Venus yazmış:

işte benimde dediğim bu seferki yapılan bu rareler ankettekı gıbı olması ve tum serverın ıstedıgı gıbı olması neden rare olmayanlara rare damgası vurduk ve hala aynı gelenek devam edıyor. yazımdada belırttıgım gıbı sizin script ustalıgınızı tum uo bılıyor siz kendınız birazcık edıt bırazcık yazım yaparak olan bır nm scrıptını adını ve ozellıklerını degıstırerek scrıpt olarak atabılır ve bu raredır rengıde budur dıyebılırısnız. bu yapılan scrıpt sıze ozel ve artık uoya bır renklılık buda world of uo farkı demenızı saglıyacak playerların dahada ılgısını cekecegıne umıt edıyrum. cunku sız yazınızdada belırtmıssınız sponsorluk olmayacaktır diye iste bu bir farklılıktır. öyle değilmi? sadece anketi gözden gecirmeyin dikkate almanızı rica ediyorum. bana katılan bır cok kısı vardır emınım bu baslık altında yazacaklardır.

her kelimesini destekliyorum.

En Yukarı Git
31 Ağu 2015 20:18

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 44 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız