29 Ağustos 2015 - Güncelleme
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Oyuncu

Teşekkür: 19

Durumu: Çevrimdışı

Sheftali
Oyuncu
29 Ağustos 2015 - Güncelleme Konu: Yanıt: 29 Ağustos 2015 - Güncelleme
Alıntıyla Cevap Gönder
Uzun bile bence, herkesin nmsi, unisi kirini olmalı. sonra karaborsada satıyorsunuz 50lira 100lira bence bu bile fazla.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
29 Ağu 2015 17:21
enverbaba
Oyuncu

Teşekkür: 2

enverbaba
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Xylope yazmış:
Venus yazmış:
1. Özel bineklerden dört tanesi aktif edildi. Bunlar: Nightmare, Fire Steed, Unicorn ve Kirin. 2 ile 4 gün arası aşağıdaki zindanlarda ortaya çıkacaklar

Arkadaşlar bu cümle aslında çok daha fazlasını anlatıyor bizlere. http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/nm-uni-krin-fs-rare-olmalimi/ şu ankette rare olsun diyen 6 arkadaştan herhangi birinin oyu 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 ultima online oyuncusunun oyuna denk geliyor.

Sevgili Venüs biz buradan çıkarmamız gereken dersi çıkardık ama sizin için de bir ders var. Şu ana kadar "sizlerin isteği doğrultusunda kararlar alacağız" temalı söylemlerinizin bir anlamı vardı. Bundan sonra böyle şeyler söyleyip gülünç duruma düşmemenizde fayda var zira böyle yaptığınızda o ankete oy vermiş biri olarak kendimi başçavuşun eşeği gibi hissettim.

Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar icon_ciao.gif

Bu arkadaşımın yazdığı her harfe katılıyorum bukadar eziyet olmaz abi fellucada çıkan bir at ve süresi sn sn belli bu oyunu sadece action amaçlı oynayan adamlar için gayet güzel bir ortam olmus tebrikler.

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 17:24
skarakan
Oyuncu

skarakan
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Sheftali yazmış:
Uzun bile bence, herkesin nmsi, unisi kirini olmalı. sonra karaborsada satıyorsunuz 50lira 100lira bence bu bile fazla.

Sanane bilader isteyen istediği şeyi istediği kişiye satar. Bi bellemişler real satış bla bla bla bla. Zamanın real paraya char , item vb şeyler alan adamlar oyun öğrenince real satışa karşı oluyorlar :)

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 17:28
Adelphie
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 6

Adelphie
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Şampiyonlar niye acilmadi ve cok kısa olmuş

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 17:39
Venus
World of UO

Teşekkür: 625

Venus
World of UO
Alıntıyla Cevap Gönder
@Xylope, anketi değerlendirmeseydim bir önceki World of UO gibi 7-15 gün arasında olurdu. Süre bu kadar kısaysa o anket ve yapılan yorumlar etkili oldu. Üstelik hesaplarsan ortalama 3 günden 1 ayda 10 binek eder.

@enverbaba, bunlar spawn olarak eklendi ancak ilerleyen zamanlarda hem süresi kısaltılır hem de tehlikesiz bir ortamda pve-pvm severlerin elde edebileceği şekilde ayarlanabilir. Beetle bile değerliydi sunucunun başında, yavaş yavaş o da listeden siliniyor. Kısaca tüketmeyelim, her tadı alalım diye bu böyle.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
29 Ağu 2015 17:41
Sheftali
Oyuncu

Teşekkür: 19

Sheftali
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
skarakan yazmış:
Sheftali yazmış:

Sanane bilader isteyen istediği şeyi istediği kişiye satar. Bi bellemişler real satış bla bla bla bla. Zamanın real paraya char , item vb şeyler alan adamlar oyun öğrenince real satışa karşı oluyorlar :)

Az saygı... Ben böyle düşünüyorum.

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 17:44
enverbaba
Oyuncu

enverbaba
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus yazmış:
@Xylope, anketi değerlendirmeseydim bir önceki World of UO gibi 7-15 gün arasında olurdu. Süre bu kadar kısaysa o anket ve yapılan yorumlar etkili oldu. Üstelik hesaplarsan ortalama 3 günden 1 ayda 10 binek eder.

@enverbaba, bunlar spawn olarak eklendi ancak ilerleyen zamanlarda hem süresi kısaltılır hem de tehlikesiz bir ortamda pve-pvm severlerin elde edebileceği şekilde ayarlanabilir. Beetle bile değerliydi sunucunun başında, yavaş yavaş o da listeden siliniyor. Kısaca tüketmeyelim, her tadı alalım diye bu böyle.

Sn venüz beni yanlıs anlamanızı istemem bu bibekler 4 gün veya 2 gün hiç fark etmez ayda 10 tane çıkacak peki kaçtanesi tame edilebilecek kaçtanesini rp için kullana bileceğiz abi yapmayın gözünüzü seveyim biz orjinal oyun oynayacağız dedik 1 haftada tamer kastık ben role play oynayamayacaksam bana önemi neki bu oyunun adam guildi ile birlikte gidecek (bu arada bizim guildimiz tame guildidir.) Dungeonu basacak içeri kimseyi almayacak abi comp banka ancient wyrm çeken adamlarla oyun oynuyoruz bırakınki nm yi tame ede bilelemi yada krin yada fs her neyse işte artık salın abi şu oyunuda muhabbetimize bakalım lütfen....

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 17:55
JesterRainbow
Bilge

Teşekkür: 34

JesterRainbow
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
bencede sürekli spawn olmalı herkes alabilmeli birde belki zaten kasmış arkadaşlar bana kızıcaklar ama şu hell houndların güçleri düşürülmeli diye düşünüyorum adam benle paragona giriyor (ben tanklarken) sadece cesed acıcak kadar loot kalıyor çok haksız bence.

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 18:31
Feronia
Oyuncu

Teşekkür: 4

Feronia
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Çok güzel ama tekil oyuncuları mağdur edecek gibi. Süreler makul ancak Felucca da spawn olmaları iyi değil diye düşünüyorum. Bundan zarar görecek yine tek başına oynayanlar. Terathan Keep tek başına girip Nm alacak babayiğit yok sanırım.

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 18:42
Feronia
Oyuncu

Teşekkür: 4

Feronia
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
skarakan yazmış:
Sheftali yazmış:

Satamaz. Real satış yasak bunun aması fakatı yok. Bu adamları takip edin.

En Yukarı Git
29 Ağu 2015 18:45

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 44 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız