29 Ağustos 2015 - Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

@Xylope, anketi değerlendirmeseydim bir önceki World of UO gibi 7-15 gün arasında olurdu. Süre bu kadar kısaysa o anket ve yapılan yorumlar etkili oldu. Üstelik hesaplarsan ortalama 3 günden 1 ayda 10 binek eder.
@enverbaba, bunlar spawn olarak eklendi ancak ilerleyen zamanlarda hem süresi kısaltılır hem de tehlikesiz bir ortamda pve-pvm severlerin elde edebileceği şekilde ayarlanabilir. Beetle bile değerliydi sunucunun başında, yavaş yavaş o da listeden siliniyor. Kısaca tüketmeyelim, her tadı alalım diye bu böyle.
@enverbaba, bunlar spawn olarak eklendi ancak ilerleyen zamanlarda hem süresi kısaltılır hem de tehlikesiz bir ortamda pve-pvm severlerin elde edebileceği şekilde ayarlanabilir. Beetle bile değerliydi sunucunun başında, yavaş yavaş o da listeden siliniyor. Kısaca tüketmeyelim, her tadı alalım diye bu böyle.

Venus yazmış:
Sn venüz beni yanlıs anlamanızı istemem bu bibekler 4 gün veya 2 gün hiç fark etmez ayda 10 tane çıkacak peki kaçtanesi tame edilebilecek kaçtanesini rp için kullana bileceğiz abi yapmayın gözünüzü seveyim biz orjinal oyun oynayacağız dedik 1 haftada tamer kastık ben role play oynayamayacaksam bana önemi neki bu oyunun adam guildi ile birlikte gidecek (bu arada bizim guildimiz tame guildidir.) Dungeonu basacak içeri kimseyi almayacak abi comp banka ancient wyrm çeken adamlarla oyun oynuyoruz bırakınki nm yi tame ede bilelemi yada krin yada fs her neyse işte artık salın abi şu oyunuda muhabbetimize bakalım lütfen....

bencede sürekli spawn olmalı herkes alabilmeli birde belki zaten kasmış arkadaşlar bana kızıcaklar ama şu hell houndların güçleri düşürülmeli diye düşünüyorum adam benle paragona giriyor (ben tanklarken) sadece cesed acıcak kadar loot kalıyor çok haksız bence.

2. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 44 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |