Dunedain
Dragonlance

Teşekkür: 48
Uyarı: 1
Guild: Dragonlance
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi
ilikoo yazmış:
adamlar itiraf ediyo kendi ağızlarıyla. acaba bir yaptırım olur mu? yoksa kendi ağızlarıyla yaptıkları itiraflar da mı delil kabul edilmiyo
deniz sen düşünme bunları
beco
Rotten

Teşekkür: 32
Bu adamlar oynamıyor zaten sadece günde 1-2 forumlara bakıp fırsat bulduklarında insanları çeldirici şeyler söylüyorlar onur0302 provocation 150 devam :D
Xylope
Büyük Usta

Teşekkür: 25
beco yazmış:
Bu adamlar oynamıyor zaten sadece günde 1-2 forumlara bakıp fırsat bulduklarında insanları çeldirici şeyler söylüyorlar onur0302 provocation 150 devam :D
İzle şimdi onur senin karakter tahlilini yapacak. Önce koyun olacaksın, sonra bencil olacaksın, en sonda da adam olmadığın kanaatine vararak kapanış yapacak. Adamın 50 postu varsa 45i "makro açtım" "bizim arkaaaaş makro açtı" "emrah koş makronu açıyorlar" şeklinde. İşin kötüsü kimseye bir yararı da yok adamın.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): HelenDarkneS
Azure
Oyuncu

Teşekkür: 6
yanlış anlaşılmasın herhangi bir giriş teşebbüsüm olmadı. ben fikirlerimi yazıyorum. emin olduğum bir şey var ki euo engellenemez. engellenemediğini de oyunda ki recall olan karakterleri görünce anlıyoruz. gece 4 te trinsic vesper gibi şehirlerin bankalarına bakın. neyse venüs en dogru kararı verecektir.
harrower
Oyuncu

Teşekkür: 8
Adam macrocu pisligin teki cikti riza baba (*arka sokaklar*)
onur0302
Oyuncu

Teşekkür: 2
Arkadaslar eger bu sizin sundugunuz cozumler size yetiyorsa konu kapanabilir . Yani kullananlar banlansin bir sekilde caydirilsin diyorsaniz bu bize yeter diyorsaniz gercekten birseyleri asmisiz demektir . Bu oyuncu kadrosununda venus kiymetini bilsin gercekten kaliteli bir kitle ben uo hayatimda gormedim . Bundan boyle benden easy uo ile ilgili hic bir yazi gormeyeceksiniz bazi seyleri zaten asmis bu oyuncu kitlesi .
Herkese iyi oyunlar
Azure
Oyuncu

Teşekkür: 6
akp li gibisiniz. sizin fikirlerinizden değilsen, hemen bealci oluyoruz.
arkadaş ben ne bealciyim ne venüscüyüm ne akpliyim ne chpliyim.
onur isimli arkadaşın dediği gibi bende bundan sonra eleştirel takılmayacağım.

followarcane
Efsane

Teşekkür: 62
onur0302 yazmış:
Arkadaslar eger bu sizin sundugunuz cozumler size yetiyorsa konu kapanabilir . Yani kullananlar banlansin bir sekilde caydirilsin diyorsaniz bu bize yeter diyorsaniz gercekten birseyleri asmisiz demektir . Bu oyuncu kadrosununda venus kiymetini bilsin gercekten kaliteli bir kitle ben uo hayatimda gormedim . Bundan boyle benden easy uo ile ilgili hic bir yazi gormeyeceksiniz bazi seyleri zaten asmis bu oyuncu kitlesi .
Herkese iyi oyunlar
Beal is that you ?
Azure yazmış:
akp li gibisiniz. sizin fikirlerinizden değilsen, hemen bealci oluyoruz.
arkadaş ben ne bealciyim ne venüscüyüm ne akpliyim ne chpliyim.
onur isimli arkadaşın dediği gibi bende bundan sonra eleştirel takılmayacağım.
Kendi adıma konuşuyorum, siyaset ile alakası yok durumun.
Ya arkadaşlar lütfen... Sizce yapılan mantıklı mı? Venüse nasıl açılabileceğini, nasıl engellenebileceğini anlatıp, sunucuyu macrodan korumak yerine, herkesin aktif olarak kullandığı foruma girip bunun yollarını anlatmak mantıklı mı?

|
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 28 mesaj ] |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|