27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Easy uo scriptlerini çalıştıran bir program olabilir , connector kırılmış olabilir zor Şeyler değil bunlar c# yazılım dilini bilen araştıran 1-2 hack programı ile connectoru okuyup easy uo'nun nasıl conectora etki ettiğini bulup o etkiyi Venüs'ün nasıl engellediğini bulup connectoru kırabılırsın..

easyuo, tunnel üzerinden açıldığı sürede asla engellenemez. (tüh tüyo verdim :p)
easyuo açılıyor ama task manager'da gözükmüyor. nasıl engelleyeceksin ki? onu kamufle eden bir başka program var ve o program da nasıl oluyorsa hiç bir yerde iz bırakmıyor :)
easyuo açılıyor ama task manager'da gözükmüyor. nasıl engelleyeceksin ki? onu kamufle eden bir başka program var ve o program da nasıl oluyorsa hiç bir yerde iz bırakmıyor :)

Ben sizin mantığı çözemiyorum arkadaşım . Ben kullanıyorum , ne değişicek? Venüs beni banlayınca kullanılabiliyor olduğu gerçeğini değiştireceğinimi düşünüyorsunuz? Kimin kullandığının bir önemi yok ama kimin kullanamadığının bir önemi var;)

Kullananları banlayarak caydırabilirsin. Ancak aktif kullanılan bi forumda bunun yollarını paylaşırsan herkesi teşvik edersin. Anlam veremedim bu hareketlerinize
yapmanız gereken bu yolları Venüsle paylaşarak engellemesini sağlamaktı.

klnci12 yazmış:
followarcane yazmış:
valla aynen sıkıntı geldi bu muhabbetten varsa bildiğiniz paylaşın yoksa böyle açıktan açığa şu şekilde girilir bu şekilde kullanılır veya benim arkadaşım giriyor tarzında yazanlar direk banlansın yeter valla ya ancak pislik..

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 28 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |