27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Oyuncu

Teşekkür: 2

Durumu: Çevrimdışı

onur0302
Oyuncu
27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi Konu: Yanıt: 27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi
Alıntıyla Cevap Gönder
Easy uo scriptlerini çalıştıran bir program olabilir , connector kırılmış olabilir zor Şeyler değil bunlar c# yazılım dilini bilen araştıran 1-2 hack programı ile connectoru okuyup easy uo'nun nasıl conectora etki ettiğini bulup o etkiyi Venüs'ün nasıl engellediğini bulup connectoru kırabılırsın..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
28 Ağu 2015 6:46
Azure
Oyuncu

Teşekkür: 6

Azure
Oyuncu
27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi Konu: Yanıt: 27 Ağustos 2015 - Bağlantı Programı Güncellemesi
Alıntıyla Cevap Gönder
easyuo, tunnel üzerinden açıldığı sürede asla engellenemez. (tüh tüyo verdim :p)

easyuo açılıyor ama task manager'da gözükmüyor. nasıl engelleyeceksin ki? onu kamufle eden bir başka program var ve o program da nasıl oluyorsa hiç bir yerde iz bırakmıyor :)

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 7:02
onur0302
Oyuncu

onur0302
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Tabi oda bir Seçenek olabilir benim söylediklerim engeli olmayan yollar . Herseyi open source olan bir oyunu nasıl kapalı kutu yapabilirsin ki? Ben söyliyim yapamazsın.

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 7:40
XesLordoglu
Büyük Usta

Teşekkür: 13

XesLordoglu
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
ULEN GİTTİ BİZİM JORMAN'S UO icon_lol.gif icon_asd.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
28 Ağu 2015 9:47
klnci12
Üstad

Teşekkür: 20

klnci12
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Hep aynı tipler. Kullanan kim diyosun ses yok.Madem çok biliyosunuz Venüs'e yardım edin de programdaki açığı(!) kapatsın.

ama mantık belli

ÇAMUR AT İZİ KALSIN.

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 11:04
onur0302
Oyuncu

onur0302
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Ben sizin mantığı çözemiyorum arkadaşım . Ben kullanıyorum , ne değişicek? Venüs beni banlayınca kullanılabiliyor olduğu gerçeğini değiştireceğinimi düşünüyorsunuz? Kimin kullandığının bir önemi yok ama kimin kullanamadığının bir önemi var;)

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 11:16
followarcane
Efsane

Teşekkür: 62

followarcane
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kullananları banlayarak caydırabilirsin. Ancak aktif kullanılan bi forumda bunun yollarını paylaşırsan herkesi teşvik edersin. Anlam veremedim bu hareketlerinize icon_bemad.gif yapmanız gereken bu yolları Venüsle paylaşarak engellemesini sağlamaktı.

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 11:33
Barnabas
Bilge

Teşekkür: 30

Barnabas
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
klnci12 yazmış:
Hep aynı tipler. Kullanan kim diyosun ses yok.Madem çok biliyosunuz Venüs'e yardım edin de programdaki açığı(!) kapatsın.

ama mantık belli

ÇAMUR AT İZİ KALSIN.

followarcane yazmış:
Kullananları banlayarak caydırabilirsin. Ancak aktif kullanılan bi forumda bunun yollarını paylaşırsan herkesi teşvik edersin. Anlam veremedim bu hareketlerinize icon_bemad.gif yapmanız gereken bu yolları Venüsle paylaşarak engellemesini sağlamaktı.

valla aynen sıkıntı geldi bu muhabbetten varsa bildiğiniz paylaşın yoksa böyle açıktan açığa şu şekilde girilir bu şekilde kullanılır veya benim arkadaşım giriyor tarzında yazanlar direk banlansın yeter valla ya ancak pislik..

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 12:04
Groot
Efsane

Teşekkür: 57

Groot
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
aynen artık bu konuların bi son vermesi gerekiyor elinize ne geçiyor anlamış değişim gerçekten varsa yakın çevrenizde kullanan bildirin arkadaşlar burda kullanıyolar kullanılcak yazıları gerçekten sıkıntı vermeye başladı

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 12:14
ilikoo
Usta

Teşekkür: 25

ilikoo
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
adamlar itiraf ediyo kendi ağızlarıyla. acaba bir yaptırım olur mu? yoksa kendi ağızlarıyla yaptıkları itiraflar da mı delil kabul edilmiyo icon_ciao.gif

En Yukarı Git
28 Ağu 2015 12:29

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 28 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız