25 Şubat 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
Daha fazla renkli bod için tai skill i kasılabilir, kaldı ki zaten evvelinde olmayan bir uygulamanın içinde iyileştirme olmuş sadece. 100 skill tai kasıp aktarıp 22234234 bodcuyla haftada 100lerce barbed basanlar var zaten. Olaya geniş kapsamlı bakılacak olursa zaten sonradan gelenlere haksızlık var.
Venus yazmış:
Daha fazla renkli bod için tai skill i kasılabilir, kaldı ki zaten evvelinde olmayan bir uygulamanın içinde iyileştirme olmuş sadece. 100 skill tai kasıp aktarıp 22234234 bodcuyla haftada 100lerce barbed basanlar var zaten. Olaya geniş kapsamlı bakılacak olursa zaten sonradan gelenlere haksızlık var.

maxpayne1 yazmış:
İşte sıkıntı senin gibilerde ben kendimi düşünmüyorum olması gerekeni söylüyorum sunucuyu dusunuyorum.
Not:Ana karakterim skill'i 112.4 115 bodcum yok hatta guıld dahil 1 adet tai bodcumuz yok.100k'dan fazla hammedde derimizde yok.

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 22 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |