23 Ağustos 2015 - Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
dürüstlük böyle olmaz arkadaşım gelirsin dersin ki şu şu şu programlar açılabiliyor bağlantı programına eklerseniz bunlarıda yasaklamış oluruz diye açıklamanı yaparsın budur dürüstlük ben açıyorum ip limitini kaldırırsanız 100 bodcu kasarım gibi cümlelerle dürüst olunmaz
Arkdaslar razor kadar olmasa da bazi skilleri ornegin magery gibi mause click gerektiren basit seyler her tur mause programi hatta ugrassam c de ben bile yazabilirim (lafin gelisi) yani azcik programlama bilen birine yaptira da bilirsin ama razor gibi gerek pvp yi gerekse skill kasmayi ayri bir boyuta tasiyan program yapmak her baba yigidin harci degil. O nedenle tek tek size mause programimi soyleyim al bende oscar x7 var misal...ufak tefek programlarin onune gecemezsiniz arkadaslar easy ve razor olmamasi yeter de artar bile bana gore. Her serverda 100000 lerce bodcumuz varken server acilali 1 hafta oldu neden sadece 1 tailorumuz var o da skilleri 100 bile degil daha.... Neyse daha bisey demiyorum anlayan anladi ne demek istediimi
Bugünkü restart sonrasında saat 21:00-23:00 arası kardeşiyle, arkadaşıyla oynayanlar page atarsa ücretsiz ip limit +4 kontratı verilecektir. Böylelikle 4 client açabilecek bu kişiler. Kontrat 28 gün geçerlidir.
@themyth, bahsettiklerin çok yakında, sırasıyla:
1. Bu hafta -> Rare Spawnları (!)
2. Hafta sonu -> Şampiyonlar
3. İki hafta sonra -> Malas için bir görev başlatılacak
4. Bir ay sonra -> Malas ve Doom Gauntlet aynı anda açılmış olacak.
5. Bir ay 1 hafta sonra -> Çalınabilir artifactlar eklenecek
Bu sürecin ardından bireysel görev ve yeni oto etkinlikler eklenecek.
@themyth, bahsettiklerin çok yakında, sırasıyla:
1. Bu hafta -> Rare Spawnları (!)
2. Hafta sonu -> Şampiyonlar
3. İki hafta sonra -> Malas için bir görev başlatılacak
4. Bir ay sonra -> Malas ve Doom Gauntlet aynı anda açılmış olacak.
5. Bir ay 1 hafta sonra -> Çalınabilir artifactlar eklenecek
Bu sürecin ardından bireysel görev ve yeni oto etkinlikler eklenecek.
1 aya kadar insanlar sıkılabilir çünkü tamerda bile çeşitlilik yok en azından rune beetle -
bake kitsune gibi tameable hayvanlar eklebilir ve özellikle söylediğim deedler bi şekilde servera eklenebilirse gerçekten oyuna çok şey katıcaktır en basitinden bsler daha efektif hale gelicektir.
bake kitsune gibi tameable hayvanlar eklebilir ve özellikle söylediğim deedler bi şekilde servera eklenebilirse gerçekten oyuna çok şey katıcaktır en basitinden bsler daha efektif hale gelicektir.
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 46 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |