klnci12
Üstad
Teşekkür: 20
Durumu: Çevrimdışı
Konu: Yanıt: 23 Ağustos 2015 - Güncelleme
Hata demiş ya abi makroyla ne alakası var. Umarım hatayı çözerler de eski haline gelir. 2 limiti çok kötü...
Hashashin
Deneyimli Oyuncu
Teşekkür: 5
Hashashin
Deneyimli Oyuncu
Arkadaşlar 2 ye az diyorsunuz da normalde para verip bir MMORPG oynarken tek acc ile oynuyorsunuz hatta bazılarında tek karakter açabiliyorsunuz vs. 2 limiti hep kalsa yerinde olur zaten makro kullanmayı başaranlar hala var.
Venus
World of UO
Teşekkür: 625
IP limitin 2 olması sunucu açılmadan önce birlikte verdiğimiz bir karardı. Zaten makrosuz bir sunucuda oynuyorsanız fazla client açmanıza gerek de yok.
Aynı evden oynayan arkadaşlar/aile üyeleri ve eski ruhu yaşatmak isteyenler için ücretsiz ip limit verilecektir. Ancak bunun için birkaç gün bekleteceğiz sizi.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): followarcane
ilikoo
Usta
Teşekkür: 25
evde 2 kişi oynuyoruz bişey aktarmak için vs. mecburen birimiz oyundan çıkmak zorunda kalıyoruz.
followarcane
Efsane
Teşekkür: 62
Venus yazmış:
IP limitin 2 olması sunucu açılmadan önce birlikte verdiğimiz bir karardı. Zaten makrosuz bir sunucuda oynuyorsanız fazla client açmanıza gerek de yok.
Aynı evden oynayan arkadaşlar/aile üyeleri ve eski ruhu yaşatmak isteyenler için ücretsiz ip limit verilecektir. Ancak bunun için birkaç gün bekleteceğiz sizi.
Teşekkür ederiz, action zamanı 6 kişi bende toplanıyoruz. 3rd party programlarla 250 300 ping oynuyoruz sıkıntı oluyor.
dalaksiz
Efsane
Teşekkür: 75
Uyarı: 1
Biz de kardeşimle beraber oynuyoruz, adama zaten 2 client lazım, ikinciyi açamıyorum diye keçileri kaçırıyordu dün
Azure
Oyuncu
Teşekkür: 6
Venus yazmış:
makrosuz bir sunucuda oynadığımıza gönülden inanıyorsanız bence IP Limiti serbest bırakın. boş duracak karakter sokmaz zaten kimse. Sizin mantığınıza göre ip limitin zaten anlamı yok.
harrower
Oyuncu
Teşekkür: 8
Arkadaslar kusra bakmayin ama ben easy uo kadar olmasa da razoru aratmayacak olcude kasarken macro kullanabiliyorum gerek mausemin macro programi gerekse baska seyler... O nedenle 2 den fazla char actirirsaniz her zaman oldugu gibi gunde 100 bodcu kasabiliriz biz :) boyle iyi. Malesef limit koymazsaniz ben olayin b.kunu cikaririm :) Teamspeak diye bir sey var illa ayni evde oynamaniza gerek yok.
Duzeltiyorum razorun onda biri olamaz bu benim mause programim ama yine de boyle cliente sinir gelmesi macro ile kasmamaya tesvik ediyor gerek yok macroya zaten ben tameyi her zaman macrosuz kasarim o yuzden koymadi bana.
24 Ağu 2015 7:33, Değiştirme: 24 Ağu 2015 8:36 (Toplamda 1 kere)
Ahoy
Oyuncu
Teşekkür: 4
Azure yazmış:
Venus yazmış:
makrosuz bir sunucuda oynadığımıza gönülden inanıyorsanız bence IP Limiti serbest bırakın. boş duracak karakter sokmaz zaten kimse. Sizin mantığınıza göre ip limitin zaten anlamı yok.
Mantıklı bir öneri :) Atı alan Üsküdar'ı geçince makro serbest bırakılır o zaman IP limit lazım olur :) Bakın yukarıda söylemişler mouse'ların makro programları var mesela. Benim mouse'um kötü diye benim suçum ne :(
Bir de; Sahi bir Luna vardı ne oldu? Yine mi şahsi işleri var? 9 gün oldu hala yok piyasada. Venüs ben olmayacağım Luna olacak dedi, tam tersi çıktı. Venüs var Luna yok :)
onur0302
Oyuncu
Teşekkür: 2
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|