21 Mart 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Çok fazla araştırmadım tailor şanslarını pekte anlamam aslında. Benim için mühim olan action yoğunluğudur. Görüyoruz ki arkadaşların majorden yana sıkıntısı yok psden yana da bir sorun yok tek sorun set ise halledilsin bana kalırsa. Üstelik adam binlerce bodcu yapmış 3-5 bodcu değil ki. Bu halde verim alamıyor istediğine ulaşamıyorsa tekrardan düşünülmeli diye düşünüyorum.
Ayrıca herşeyim tam takır olmadan çıkmam diyen zihniyeti de sevmem.Samimi olduğum insanların bile bu konuda yanlış olduklarını her defasında dile getirmişimdir. Biz zaten lonca olarak bütünüyle action odaklı bir grubuz düz lmc setlerle dahi actiondan keyif aldığımız ve var olduğumuzu belkide herkez biliyordur. Ama bu durum skilleri ve majorleri hazır aktif düşmanın kalede beklemesini sağlıyorsa istenilen ölçü bulunsun isterim. Neticede bu durum benim ve bağlı olduğum loncanın lehine sonuçlanacak, action yoğunluğu birkaç kat daha artacaktır.
Ayrıca herşeyim tam takır olmadan çıkmam diyen zihniyeti de sevmem.Samimi olduğum insanların bile bu konuda yanlış olduklarını her defasında dile getirmişimdir. Biz zaten lonca olarak bütünüyle action odaklı bir grubuz düz lmc setlerle dahi actiondan keyif aldığımız ve var olduğumuzu belkide herkez biliyordur. Ama bu durum skilleri ve majorleri hazır aktif düşmanın kalede beklemesini sağlıyorsa istenilen ölçü bulunsun isterim. Neticede bu durum benim ve bağlı olduğum loncanın lehine sonuçlanacak, action yoğunluğu birkaç kat daha artacaktır.
ilayda yazmış:
35 40 Adet 115.1 taim var ve dun 7 tane barbed bastım. Ondan 3 gün oncede 10 tane bastım 24 saat içinde 3 skirt 1 tunic cektim bence şansızlık var sizde. Yada bende fazla şans var göze gelmesin :)
İtem çıkmama konusunda bende şikayetim var ama barbed bu belli olmuyor :)
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |