20 Kasım 2015 - Güncellemeler |
Yazar
Oyun içi [df yazarak formüle ve güncel şanslarınıza ulaşabilirsiniz.
Yapılan değişiklikle birlikte;
- Luck etkisi biraz arttırıldı (%0.05).
- LRC ve Luck görevlerinin ağırlığı biraz düşürüldü
- Limitler %0.05 yükseltildi. Bununla birlikte Dark Father için %0.4, oda yaratıkları için %0.2 ye kadar şansınızı yükseltebilirsiniz.
* * *
2. Bireysel Görev Güncellemeleri
a) LRC Bağışlama görevi için 5 olan limit 10'a yükseltildi. Yani görevi alan biri 10 adet LRC bağışlayabilecek ve her biri için artifact şansını arttırabilecektir.
b) LRC Bağışlama görevi, artifact düşürüldüğünde sıfırlanacaktır.
c) Büyücüye Suikast için toplanacak zehir miktarı 100'den 50'ye düşürüldü.
d) Yeni bir bireysel görev eklendi: Vampir Avcısı
* * *
3. Diğer Güncellemeler
- Energy Vortex ve Blade Spirit büyüleri, takipçilerin fazlalığından dolayı işe yaramasa da büyü malzemesi harcıyordu. Bu sorun düzeltildi.
- Geçenlerde sunucunun hata vermesine sebep olan oyun içi YARDIM MENÜSÜ - FORUM bölümündeki hatalar düzeltilerek tekrar aktif edildi.
- Sihirli yaratık spawn şansı %0.5 arttırıldı.
- Ana sayfadaki SON ÖLÜMLER kısmında artık ölüm yeri de belirtilecek. Bu işi yaparken zindanlar ya da Ilshenar dikkate alınmayacaktır. Ölüm yeri kısmı özelleştirilmiştir (Örneğin ROT Kalesi, dalaksız kalesi vb.) Zamanla geliştirilecektir.
* * *
İyi oyunlar!
Oyun içi [df yazarak formüle ve güncel şanslarınıza ulaşabilirsiniz.
Yapılan değişiklikle birlikte;
- Luck etkisi biraz arttırıldı (%0.05).
- LRC ve Luck görevlerinin ağırlığı biraz düşürüldü
- Limitler %0.05 yükseltildi. Bununla birlikte Dark Father için %0.4, oda yaratıkları için %0.2 ye kadar şansınızı yükseltebilirsiniz.
* * *
2. Bireysel Görev Güncellemeleri
a) LRC Bağışlama görevi için 5 olan limit 10'a yükseltildi. Yani görevi alan biri 10 adet LRC bağışlayabilecek ve her biri için artifact şansını arttırabilecektir.
b) LRC Bağışlama görevi, artifact düşürüldüğünde sıfırlanacaktır.
c) Büyücüye Suikast için toplanacak zehir miktarı 100'den 50'ye düşürüldü.
d) Yeni bir bireysel görev eklendi: Vampir Avcısı
* * *
3. Diğer Güncellemeler
- Energy Vortex ve Blade Spirit büyüleri, takipçilerin fazlalığından dolayı işe yaramasa da büyü malzemesi harcıyordu. Bu sorun düzeltildi.
- Geçenlerde sunucunun hata vermesine sebep olan oyun içi YARDIM MENÜSÜ - FORUM bölümündeki hatalar düzeltilerek tekrar aktif edildi.
- Sihirli yaratık spawn şansı %0.5 arttırıldı.
- Ana sayfadaki SON ÖLÜMLER kısmında artık ölüm yeri de belirtilecek. Bu işi yaparken zindanlar ya da Ilshenar dikkate alınmayacaktır. Ölüm yeri kısmı özelleştirilmiştir (Örneğin ROT Kalesi, dalaksız kalesi vb.) Zamanla geliştirilecektir.
* * *
İyi oyunlar!
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): pier

herkes arkasına guıld alıyor anket yapıyor kabul oluyor olmuyor o gun gerceklesıyor ne oluyorsa yada o hafta ama bız serverın basından berı bone bone dıyorz sayın barnabas kardesımle bıze cevap yok....
yok kardes bızım guıld arkadaslarımız pıyasada yok ne yapak anlamadımkı...
ben daha konusmuyorum daha forumlarada cumle kurmuyorum daha ne ıtem satarım ne ıtem alırım en son jm alınır dıye baslık acmıstım kıtleyın sayın arkadaslar.
haydin iyi oyunlar cumleten.
yok kardes bızım guıld arkadaslarımız pıyasada yok ne yapak anlamadımkı...
ben daha konusmuyorum daha forumlarada cumle kurmuyorum daha ne ıtem satarım ne ıtem alırım en son jm alınır dıye baslık acmıstım kıtleyın sayın arkadaslar.
haydin iyi oyunlar cumleten.

@matrix1,
bone için bir görev yazacağımı söyledim. Ancak tarih belirtmedim. Üstelik bu bir anket sonucu alınan bir karar da değildir. Tamamen size kolaylık olsun diye düşündüm. Ne zaman yapacağım bana kalmış :)
Oysa lunada hırsızlık açılması bir anket sonucunda ortaklaşa alınmış bir karardır ve oy birliği ile uygulanmasına karar verilmiştir.
Saygılarımla.
bone için bir görev yazacağımı söyledim. Ancak tarih belirtmedim. Üstelik bu bir anket sonucu alınan bir karar da değildir. Tamamen size kolaylık olsun diye düşündüm. Ne zaman yapacağım bana kalmış :)
Oysa lunada hırsızlık açılması bir anket sonucunda ortaklaşa alınmış bir karardır ve oy birliği ile uygulanmasına karar verilmiştir.
Saygılarımla.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |