19 Eylül 2015 - Güncellemeler |
Yazar
Bugün saat 21:30'da toplam 8 ev açık arttırma ile satılacaktır.
Geriye kalan arazilerse açık arttırmanın hemen ardından sizler tarafından ev kurulabilir olacaktır. Yani ilk kapan alacak. Yalnız düzensiz yerleştirirseniz evinizi kaydırmamız gerekebilir.
* * *
2. Animal Taming Questline'ın 2 ve 3. Görevleri Eklendi
a) Huzursuz Atlar
Görev Yeri: Skara Brae Çiftlik / Frige
Gereksinimler: Animal Taming 60 - 70 arasında olmak, 700'ü doldurmamış olmak, kill almamış olmak
Görevin Aşamaları:
1. Görevi Almak
2. 100 adet Wind Steed eğitmek ve Frige'a teslim etmek.
Ödül: 5,000 gold ve Animal Taming +5.0
b) Lora'nın Koyunu
Görev Yeri: Yew Çiftlik / Lora
Gereksinimler: Animal Taming 70 - 80 arasında olmak, 700'ü doldurmamış olmak, kill almamış olmak
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak
Görevi aldığınız zaman Frige size otlakta bulduğu koyuna ait çanı verecektir.
2. Av Köpeği Eğitmek
Yew ormanlarında arayışa çıkıyorsunuz, "a sniffdog" yazan köpekler eğitmeniz gereken av köpeğidir.
3. Köpeğe Çanı Koklat
Çan silinir ve köpek koyuna doğru yol almaya başlar. Takip edin.
4. Lora'nın Koyunu Gilly'yi Eğitmek
5. Loraya Teslim Etmek
Bunun için Talk diyorsunuz.
* * *
DUYURU
Harrble Kayne bizler için yeni şeyler tasarladı. Bugün saat 23:00'da sergiye giden bir kapı Luna ve Britain'den açılacaktır. Hepiniz davetlisiniz.
* * *
İyi oyunlar
Bugün saat 21:30'da toplam 8 ev açık arttırma ile satılacaktır.

Geriye kalan arazilerse açık arttırmanın hemen ardından sizler tarafından ev kurulabilir olacaktır. Yani ilk kapan alacak. Yalnız düzensiz yerleştirirseniz evinizi kaydırmamız gerekebilir.
* * *
2. Animal Taming Questline'ın 2 ve 3. Görevleri Eklendi
a) Huzursuz Atlar
Görev Yeri: Skara Brae Çiftlik / Frige
Gereksinimler: Animal Taming 60 - 70 arasında olmak, 700'ü doldurmamış olmak, kill almamış olmak
Görevin Aşamaları:
1. Görevi Almak

2. 100 adet Wind Steed eğitmek ve Frige'a teslim etmek.

b) Lora'nın Koyunu
Görev Yeri: Yew Çiftlik / Lora
Gereksinimler: Animal Taming 70 - 80 arasında olmak, 700'ü doldurmamış olmak, kill almamış olmak
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak

Görevi aldığınız zaman Frige size otlakta bulduğu koyuna ait çanı verecektir.

2. Av Köpeği Eğitmek
Yew ormanlarında arayışa çıkıyorsunuz, "a sniffdog" yazan köpekler eğitmeniz gereken av köpeğidir.

3. Köpeğe Çanı Koklat
Çan silinir ve köpek koyuna doğru yol almaya başlar. Takip edin.

4. Lora'nın Koyunu Gilly'yi Eğitmek

5. Loraya Teslim Etmek
Bunun için Talk diyorsunuz.

* * *
DUYURU
Harrble Kayne bizler için yeni şeyler tasarladı. Bugün saat 23:00'da sergiye giden bir kapı Luna ve Britain'den açılacaktır. Hepiniz davetlisiniz.
* * *
İyi oyunlar

acık artırma sıstemıne tamamen karsıyım kımse kusura bakmasın 12 saat pc basından kalkmayan talebeler en guzel yerden ıstedıgını alıcak gunde 3 saat oynayanlar avcunumu yalıcak yok oyle hak yemektır bu
hem sayın venus lunayı merkezı yer yapıcaksınız madem luna ıcerısıne neden ev dıkıyorsunuz banın ben 1 onerge sundum 1 okuyun lutfen tm ev olsun lunanın dısında kapıların gırısınde guzel 1 mekan tasarlayıp evlerı buraya dıkersınız ıstedıgınız zaman yapamıcakmısınız sankı ustelık bunlarda acık arttırma usulu olmasın
hem suraya dıkkat cekerım lutfen
lunayı gelıstırmek merkezı alan yapmak ıstıyecegınıze gorsellık katında oyuncu toplayın kımse sıze ev dıkın demıyor ha oyunda cok fazlamı para var bu yuzden kımse oynamıyormu paralarımı erıteceksınız ozaman onunda 1 yolu var bu tarz oyunlarda gorsel kyafetler cok tarzda kyafet cıkartın oyun parasını yıne oyun ıcerısınde 1 kac parcadan olusan esyayı satın almasını saglayın atıyorum 5 parca esyadan olusan 1 kyafet esya bası 1m dıyın atlara ne bılım dragonlara gorsellık katın mısal gıne bu 5 parcadan olusan 1 bs olsun bu bsyı dragona basınca dragonun kanatlar parlasın dragonda boynuz cıksın bu tarz eylenceler herzaman tutmustur neden lunayı kurletıyorsunuz evlerle anlamıyorum
hem oyunda okadar cok oyuncu varkı ev alma gucu yok gucu oldugunda ev kuracak yer yok lunayı vendor alanı yapın kardesım allah askınıza soyle bozmayın oyunu
lutfen bu linki gosden gecırın
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/tum-oynayan-oynamayan-arkadaslar-lutfen-1-youm/
hem sayın venus lunayı merkezı yer yapıcaksınız madem luna ıcerısıne neden ev dıkıyorsunuz banın ben 1 onerge sundum 1 okuyun lutfen tm ev olsun lunanın dısında kapıların gırısınde guzel 1 mekan tasarlayıp evlerı buraya dıkersınız ıstedıgınız zaman yapamıcakmısınız sankı ustelık bunlarda acık arttırma usulu olmasın
hem suraya dıkkat cekerım lutfen
lunayı gelıstırmek merkezı alan yapmak ıstıyecegınıze gorsellık katında oyuncu toplayın kımse sıze ev dıkın demıyor ha oyunda cok fazlamı para var bu yuzden kımse oynamıyormu paralarımı erıteceksınız ozaman onunda 1 yolu var bu tarz oyunlarda gorsel kyafetler cok tarzda kyafet cıkartın oyun parasını yıne oyun ıcerısınde 1 kac parcadan olusan esyayı satın almasını saglayın atıyorum 5 parca esyadan olusan 1 kyafet esya bası 1m dıyın atlara ne bılım dragonlara gorsellık katın mısal gıne bu 5 parcadan olusan 1 bs olsun bu bsyı dragona basınca dragonun kanatlar parlasın dragonda boynuz cıksın bu tarz eylenceler herzaman tutmustur neden lunayı kurletıyorsunuz evlerle anlamıyorum
hem oyunda okadar cok oyuncu varkı ev alma gucu yok gucu oldugunda ev kuracak yer yok lunayı vendor alanı yapın kardesım allah askınıza soyle bozmayın oyunu
lutfen bu linki gosden gecırın
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/tum-oynayan-oynamayan-arkadaslar-lutfen-1-youm/

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 5 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |