18 Ocak 2016 - Güncellemeler |
Yazar
1. Yeni Bireysel Görev: Orkların Savaş Planları
Görev Başlangıç Yeri: Britain Kütüphanesi / Britain
Görevi Veren NPC: William
Hikaye: Ben Lord British için çalışan bir komutanım. Sosaria'nın kahraman askerlerinden birine verecek görevim var. Orklar, Cove'a saldırmak için hazırlanmaktalar. Bunun haberini aldık. Ancak nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyoruz. Senden onların savaş planlarını gizlice getirmeni istiyorum.
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak
2. Orc Cave (Felucca) gidip belli sayıda yaratık öldürmek
Yeterince yaratık öldürdüğünüzde bir Orc size yanaşır ve sizinle konuşmaya başlar.
Size savaş planlarının Malas'taki kampta olduğunu söyler.
3. Orc Kampında (Malas) belli sayıda yaratık öldürmek
Yeterince yaratık öldürürseniz bir Orc size savaş planını verecektir.
4. Savaş planını William'a geri götürün. Görev tamamlanır.
Görevin Ödülü:
Joker Power Scroll
Herhangi bir 110 power scroll üzerine kullandığınızda, o scrollun 105 olanını verir.
* * *
1. Yeni Bireysel Görev: Tony'nin Çılgın Atı
Görev Başlangıç Yeri: Jhelom Çiftlik
Görevi Veren NPC: Tony
Hikaye: Sorma dostum başıma neler geldi! Ben bir at yetiştiricisiyim. Bir sabah uyandım ve atları kontrol etmeye ahıra gittim. Atlarımdan biri kayıptı. Her yerde aradım. Destard'da gezerken zindan girişinde onu gördüm. Ancak at çok huysuzdu ve beni dinlemedi.
Kahinlere bu olayı danıştım. Bana lanetlenmiş olabileceğini söylediler. Laneti bozmak için onun halatına ihtiyacım var. Onu öldürüp halatı bana getirirsen sana bir ödülüm olacak.
Ama beni kandırmaya çalışma, halat ona ait değilse hemen anlarım.
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak
2. Destard'a giderek atı öldürmek
%50 ihtimalle atın cesedine ip düşer.
3. Halatı Tony'e götürün.
%50 ihtimalle ipin ata ait olduğunu kabullenecektir. Bu durumda görev tamamlanır.
Görevin Ödülü:
Canlandırma Kristali
%50 ihtimalle ölü hayvanınızı canlandırır.
15 dakikada bir kullanabilirsiniz.
* * *
3. Diğer Güncellemeler
(World of Sosaria eklentileri)
- Şampiyon alanlarında seviye ve yaratık öldürme sayıları belli aralıklarla şampiyon bölgesindeki oyunculara duyurulacaktır.
- Oyun alanında konuşurken 2 saniyede en fazla 4 yazı yazabileceksiniz (Flood koruması)
* * *
4. PK Affı Getirildi
[PKAF yazıp para ile kill sıfırlayabileceksiniz...
* * *
5. Kaybetmek Yok süresi kısaltıldı
21:00 - 00:00 arası geçerli olacaktır.
* * *
İyi oyunlar!
Görev Başlangıç Yeri: Britain Kütüphanesi / Britain
Görevi Veren NPC: William
Hikaye: Ben Lord British için çalışan bir komutanım. Sosaria'nın kahraman askerlerinden birine verecek görevim var. Orklar, Cove'a saldırmak için hazırlanmaktalar. Bunun haberini aldık. Ancak nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyoruz. Senden onların savaş planlarını gizlice getirmeni istiyorum.
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak
2. Orc Cave (Felucca) gidip belli sayıda yaratık öldürmek
Yeterince yaratık öldürdüğünüzde bir Orc size yanaşır ve sizinle konuşmaya başlar.
Size savaş planlarının Malas'taki kampta olduğunu söyler.
3. Orc Kampında (Malas) belli sayıda yaratık öldürmek
Yeterince yaratık öldürürseniz bir Orc size savaş planını verecektir.
4. Savaş planını William'a geri götürün. Görev tamamlanır.
Görevin Ödülü:
Joker Power Scroll
Herhangi bir 110 power scroll üzerine kullandığınızda, o scrollun 105 olanını verir.
* * *
1. Yeni Bireysel Görev: Tony'nin Çılgın Atı
Görev Başlangıç Yeri: Jhelom Çiftlik
Görevi Veren NPC: Tony
Hikaye: Sorma dostum başıma neler geldi! Ben bir at yetiştiricisiyim. Bir sabah uyandım ve atları kontrol etmeye ahıra gittim. Atlarımdan biri kayıptı. Her yerde aradım. Destard'da gezerken zindan girişinde onu gördüm. Ancak at çok huysuzdu ve beni dinlemedi.
Kahinlere bu olayı danıştım. Bana lanetlenmiş olabileceğini söylediler. Laneti bozmak için onun halatına ihtiyacım var. Onu öldürüp halatı bana getirirsen sana bir ödülüm olacak.
Ama beni kandırmaya çalışma, halat ona ait değilse hemen anlarım.
Görevin Aşamaları
1. Görevi Almak
2. Destard'a giderek atı öldürmek
%50 ihtimalle atın cesedine ip düşer.
3. Halatı Tony'e götürün.
%50 ihtimalle ipin ata ait olduğunu kabullenecektir. Bu durumda görev tamamlanır.
Görevin Ödülü:
Canlandırma Kristali
%50 ihtimalle ölü hayvanınızı canlandırır.
15 dakikada bir kullanabilirsiniz.
* * *
3. Diğer Güncellemeler
(World of Sosaria eklentileri)
- Şampiyon alanlarında seviye ve yaratık öldürme sayıları belli aralıklarla şampiyon bölgesindeki oyunculara duyurulacaktır.
- Oyun alanında konuşurken 2 saniyede en fazla 4 yazı yazabileceksiniz (Flood koruması)
* * *
4. PK Affı Getirildi
[PKAF yazıp para ile kill sıfırlayabileceksiniz...
* * *
5. Kaybetmek Yok süresi kısaltıldı
21:00 - 00:00 arası geçerli olacaktır.
* * *
İyi oyunlar!
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): Seramana, Dunedain, BeaLzeBuB
Elinize sağlık.
Hatırlatma:
Orc görevini yaparken orchish helm item giyerseniz eğer,
orclar size atak vermeden rahatlıkla çayınızı yudumlayarak bu görevi yapabilirsiniz. Özellikle de item sıkıntısı çeken, ps ye ihtiyacı olan, orchish kamplarda ölebilecek pozisyondaki arkadaşlarım için çok faydalı ve rahatlatıcı olur.
Özetle orchish helm giyen playerlara orclar atak vermez.
Hatırlatma:
Orc görevini yaparken orchish helm item giyerseniz eğer,
orclar size atak vermeden rahatlıkla çayınızı yudumlayarak bu görevi yapabilirsiniz. Özellikle de item sıkıntısı çeken, ps ye ihtiyacı olan, orchish kamplarda ölebilecek pozisyondaki arkadaşlarım için çok faydalı ve rahatlatıcı olur.
Özetle orchish helm giyen playerlara orclar atak vermez.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Nemesis
Selamlar,''Herhangi bir 110 power scroll üzerine kullandığınızda, o scrollun 105 olanını verir. '' cümlesi çok açık ve net ancak 110 parry ps si için kullanmak üzere görevi yaptım sonuç hüsran :( parrying için geçerli değilmiş bence onun içinde geçerli olması lazım saygılarımla.
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |