17 Ekim 2015 - Güncellemeler |
Yazar
1. Doom Gauntlet yaratıklarında kime ne item düştü artık bileceksiniz!
Bir Demon Knight, Impaler, Shadow Knight, AbysmalHorror, Darkknight Creeper, Flesh Renderer öldüğü zaman onu öldüren ve cesetten item koparabilen herkes bir listeye kaydedilir.
Yaratık ölür ölmez sol üstte bir mesaj görünür:
Buradan İstatistikler butonuna tıkladığınızda kim kaç hasar vermiş ve bölünmüş loot sistemi ile kendisine kaç item ayrılmış görürsünüz:
Ayrıca sol taraftaki butona tıklayarak kişinin düşürdüğü tüm eşyaların özelliklerini inceleyebilirsiniz:
* * *
2. [reward komutu artık bireysel bodları da gösteriyor! Bu komutu Tamer, Scribe, Fisher, Mage vb. bodlarını işaretleyerek kullandığınızda ne ödül alacağınız belirtilir.
* * *
İyi oyunlar!
Bir Demon Knight, Impaler, Shadow Knight, AbysmalHorror, Darkknight Creeper, Flesh Renderer öldüğü zaman onu öldüren ve cesetten item koparabilen herkes bir listeye kaydedilir.
Yaratık ölür ölmez sol üstte bir mesaj görünür:

Buradan İstatistikler butonuna tıkladığınızda kim kaç hasar vermiş ve bölünmüş loot sistemi ile kendisine kaç item ayrılmış görürsünüz:

Ayrıca sol taraftaki butona tıklayarak kişinin düşürdüğü tüm eşyaların özelliklerini inceleyebilirsiniz:

* * *
2. [reward komutu artık bireysel bodları da gösteriyor! Bu komutu Tamer, Scribe, Fisher, Mage vb. bodlarını işaretleyerek kullandığınızda ne ödül alacağınız belirtilir.
* * *
İyi oyunlar!
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Seramana

item sayısı hala sıkıntılı 4 item çıkıyor örneğin bugün bez bir kafalık listede gözükmüyor. loota bakmıyordum listeye bakıyordum tek kastığım zamanlarda bir baktım daha fazla item var bilginize.
362 hasarla df öldür. 81 luck silah cıksın. zaten piyangoyu da kazandın! :) gözüm üzerinde.
362 hasarla df öldür. 81 luck silah cıksın. zaten piyangoyu da kazandın! :) gözüm üzerinde.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |