17 Ağustos 2015 - Güncelleme Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
1. Stablenizdeki hayvanların silinmesi sorunu düzeltildi.
2. Yetenek yardımcısı - Animal Taming yeteneği için güvenli alan eklendi. Sistem size iki soru soruyor:
- Size tavsiye verelim mi?
- Güvenli alan mı güvensiz alan mı?
Bu iki sorudan sonra tercihlerinize göre tavsiyeler veriyor.
3. Tüm terkedilmiş ve bir daha terkedilmiş ve sürekli terkedilmiş, o kadar terkedilmiş ki: a brown bear (Terkedilmiş) (Terkedilmiş) (Terkedilmiş) ... olan tüm yaratıkların adı normale döndürülerek bundan sonra sadece bir tane terkedildiklerinin yazılması sağlandı.
(Üçüncü güncellemeye bayıldım)
* * *
Hepinize iyi oyunlar.
2. Yetenek yardımcısı - Animal Taming yeteneği için güvenli alan eklendi. Sistem size iki soru soruyor:
- Size tavsiye verelim mi?
- Güvenli alan mı güvensiz alan mı?
Bu iki sorudan sonra tercihlerinize göre tavsiyeler veriyor.
3. Tüm terkedilmiş ve bir daha terkedilmiş ve sürekli terkedilmiş, o kadar terkedilmiş ki: a brown bear (Terkedilmiş) (Terkedilmiş) (Terkedilmiş) ... olan tüm yaratıkların adı normale döndürülerek bundan sonra sadece bir tane terkedildiklerinin yazılması sağlandı.
(Üçüncü güncellemeye bayıldım)
* * *
Hepinize iyi oyunlar.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Selina Kyle
Güvenli alan değişikliğiyle kendinizle çeliştiğinizi düşünüyorum. Hani oldschool bir ortam olacaktı ve doğal olarak işleyecetki?
Serverin ilk günlerinde bir çok tamer öldürdüm ve tame kasarken bir çok kez öldüm. Bu oyunun doğasında olan bir şey zaten. Role play game'den bahsediyoruz ama bu tür değişiklikler role playi baltalayn unsurlar. Ben kendime kötü kimlikli insanların nefret ettiği bir karakter oluşturmak istesem de bu tür değişiklikler buna engel oluyor.
Serverin ilk günlerinde bir çok tamer öldürdüm ve tame kasarken bir çok kez öldüm. Bu oyunun doğasında olan bir şey zaten. Role play game'den bahsediyoruz ama bu tür değişiklikler role playi baltalayn unsurlar. Ben kendime kötü kimlikli insanların nefret ettiği bir karakter oluşturmak istesem de bu tür değişiklikler buna engel oluyor.
@Freud, daha önceden belirttiğim bir uygulamayı gerçekleştiriyorum. Eski mesajlarımı (Yetenek Yardımcısı ile ilgili olan) kontrol ederseniz böyle bir seçenek olacağını söylemiştim. Üstelik orası da güvenli sayılmaz, Brown Bear eğitenleri rahatsız etmekse amacınız, gidip Cyclopsları üzerilerine çekebilirsiniz. Yine oyun içi birçok durum var. Üstelik Felucca'yı şenlendirmek için çalışmalarımız devam edecek.
Adelphie yazmış:
Minor artifactlar paragon/df puan sistemlerinin olmadığı eski default ayarlardaki serverlarda da mucizevi şekilde elde edilen itemler olmamışlardı.
Evet bir iki gün için biraz hızlı başladık bu 5,6 minordan ikisinin orcish ve invul olması da puansız randomable sistemin doğurduğu bence üzülüp sızlanmayıp sevinilmesi gereken bir nimettir.Şansın varsa peş peşe 3 defa pugi de düşürebilirsin eğer bahtsız bedevi isen 40 minor düşürürsün içlerinde bir violet,lion bile olmayabilir (çok zor ama...)
Paragon sistemi age of shadows la geldi , orjinal ayarlardaki sunucularda da ulaşılabilirlikleri oynadığımız sunucudan farklı değildi ,bu arkadaşlar ne kadar saatlik çaba ve paragon avı sonucu bu minorlara ulaştılar bilmiyorum ama ortada bence anormal bir durum yok
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 16 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |