12 Eylül 2015 - Güncellemeler
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4

Ultima Online Forum -> Duyuru Arşivi

Yazar
Usta

Teşekkür: 25

Durumu: Çevrimdışı

ilikoo
Usta
12 Eylül 2015 - Güncellemeler Konu: Yanıt: 12 Eylül 2015 - Güncellemeler
Alıntıyla Cevap Gönder
Barnabas yazmış:
Xylope yazmış:

Hep merak ediyorum özgüvenin nerden geliyor? Önde gelen terziler lafından beri takip ediyorum. Sen serverın 1. ayında bir haftaya tekrar çıkartır kasarım kumaşa kullandığım için çıkarmadım diyorsun. Ama yeni başlayan bir player 2 ay çıkartamıyor. Sebep ne? Yeni gelen player mal mı, ahraz mı? Gereklidir bu quest, 115 psnin zor çıkması saçmadır, orasında değilim de böyle ultimaya tailoring yeteneğini sen getirmişsin gibi davranmaktan vazgeç zira artık itici geliyor.

Hayır olay özguven degıl. Bak sımdı bod aldıkca bodların bırıkır yerı gelır 1 veya 2 boda beklersın. sonra benzer bodlar cıkar ama sendekıler cıkar bır bakmıssın bır large 1 boda eksıktır ama benzer baska bır large da 2 boda eksık haldedır. bır sans yaver gıder eksık bodların 1 gunde cıkar ve 2 large ıda hemen yaparsın. yoksa bır gunde butun eksıklerın bastan asagı dusup 1 large görevı tumuyle yapman ımkansız gıbıdır. o yuzden sureklı bod alan ıle yenı baslayan farklıdır. konuya göre örneklersek :
15 lık student spıned boıd bende su an bazı alt bodları 2 ser 3 er tane var. eksık oldugum bodlarda var. sımdı bana eksıklerım cıktıgında dırek görevı yaparım ama 2. sıne avantajlı baslarım elımde zaten bazı bodlar hazır olmus oluyor. ama yenı bod alan adam 0 dan baslar bırıkmesı zaman alır. olay benım özguvenım degıl klasık terzı mantıgı.

15lik student bod çıkmasını istiyosan bod timeını akşama al. malum gündüz studentlar okulda olabilir :ddddddddd.d.d.d.d.D:d:D::D.d.d..d

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
12 Eyl 2015 20:43
Bu mesaja teşekkür edenler (3 kişi): Quebara, Girayhan, Livingelectro53

Girayhan
Sponsor

Teşekkür: 8

Girayhan
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
lan iliko sen ne ğadar komik adamsın ya. benim de gözüm orda takıldıydı. Ne lan bu student diyodum kendi kendime. :D

En Yukarı Git
12 Eyl 2015 21:45
Seramana
Efsane

Teşekkür: 103

Seramana
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Tailor görevine gerek olduğunu düşünmüyorum. Tailor ps görevi var isemadem neden bs questi yapılmıyor?

Ayrıca bu tarz dengeleri değiştirebilecek questler anket sonucu alınmalı. Ankete katılacak hesapların da en az 1 ay önce açılmış olsun ki böylelikle 1 kişiden 10 oy çıkamasın.

Edit: üslup düzeltmesi :)

Emeğin için teşekkürler Venüs.

En Yukarı Git
12 Eyl 2015 22:09
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Seramana yazmış:
Ayrıca bu tarz dengeleri değiştirebilecek questler anket sonucu alınmalı. Ankete katılacak hesapların da en az 1 ay önce açılmış olsun ki böylelikle 1 kişiden 10 oy çıkamasın.

Bu.

En Yukarı Git
13 Eyl 2015 13:22

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız