12 Eylül 2015 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Öncelikle +1
Ben 930 luckla bu oyunuboynayan ve tek bs tek tailor chari olan ve asla makro kullanmayan ve uo nin en buyuk dusmani olarak easyuo yu goren biriyim. Bir dolu luck parcam 1321661 tane bodcu charim olmadigi icin yandi gitti. Bence herkes durumu kendine gore yorumluyor buda oldukca yanlis. Burada hedef acikca herkesin bir adet tailor chari olsun yeter seklinde bir sistem kurmaksa bence diger ps lerede birer gorev eklenebilir. Neredeyse tum ps ler gorevle alinjrken tailoru ozel yapan sey neki sanki. Birileri 115 cikarmayi basarmis veya bir sekilde bi ton bodcu kasmis diye buna onlar karar verecek degiller . Kesinlikle bu gorevi destekliyorum ve diger ps ler icin dahi gorev eklenmesi gerektigini dusunuyorum. Sadece gercekten biraz kolay olmus. Bu ancak 105 ps gorevi olabilir

Neshia yazmış:
bende zaten ılk önce sordum bodrewardlarımı degıstırelım yoksa görevlemı verelım dıye. sonucta burda devasa bır sacmalık var nasıl duzeltılecegı venus un bılecegı ıs cunku spıned bod sanslarını zorlastırarak sıstemde sorun cıkmasına yol acan sayın venus. kendısı görevle vermek daha guzel olur dedı zamanında. amenna dedık.

spined bod alma sansındakı zorluk yuzunden bu haldeyız. listeye bakıp aa bundan da 115 cıkıyormus demeyın komik oluyorsunuz kac kişide barbed bodlar var. 36 bodcuyla 28 gunun sonunda 1 tabe barbed bodum var. bu psyı elde etmenın tek yolu 15 lık spı 5 lık large uzerınden gıtmek.o bıle yenıler ıcın abartı derecede zor cunku bodcularla spıned bod alma sansı zor.

Barnabas yazmış:
Hep merak ediyorum özgüvenin nerden geliyor? Önde gelen terziler lafından beri takip ediyorum. Sen serverın 1. ayında bir haftaya tekrar çıkartır kasarım kumaşa kullandığım için çıkarmadım diyorsun. Ama yeni başlayan bir player 2 ay çıkartamıyor. Sebep ne? Yeni gelen player mal mı, ahraz mı? Gereklidir bu quest, 115 psnin zor çıkması saçmadır, orasında değilim de böyle ultimaya tailoring yeteneğini sen getirmişsin gibi davranmaktan vazgeç zira artık itici geliyor.
Ayrıca benim 24 tane bodcum var. Onlarla 1 haftada bod toplayıp 6 tanesini 100.1 yaptım. Şu an 100.1 olan bodcularım %10 spined bod alıyor. Bence şans çok da düşük değil ama dediğin gibi 115in 120den zor elde edilmesi de saçma bir durum.

Xylope yazmış:
Hayır olay özguven degıl. Bak sımdı bod aldıkca bodların bırıkır yerı gelır 1 veya 2 boda beklersın. sonra benzer bodlar cıkar ama sendekıler cıkar bır bakmıssın bır large 1 boda eksıktır ama benzer baska bır large da 2 boda eksık haldedır. bır sans yaver gıder eksık bodların 1 gunde cıkar ve 2 large ıda hemen yaparsın. yoksa bır gunde butun eksıklerın bastan asagı dusup 1 large görevı tumuyle yapman ımkansız gıbıdır. o yuzden sureklı bod alan ıle yenı baslayan farklıdır. konuya göre örneklersek :
15 lık student spıned boıd bende su an bazı alt bodları 2 ser 3 er tane var. eksık oldugum bodlarda var. sımdı bana eksıklerım cıktıgında dırek görevı yaparım ama 2. sıne avantajlı baslarım elımde zaten bazı bodlar hazır olmus oluyor. ama yenı bod alan adam 0 dan baslar bırıkmesı zaman alır. olay benım özguvenım degıl klasık terzı mantıgı.

Ben de diyorum ki şu an 28. gün eğer senin server açılmadan önce bodcuların yoksa, ya da server açıldığında birikmiş bodların yoksa, yeni başlayan bir player da başladıktan 28 gün sonra çıkarır, hatta eşek yüküne satabilir. Klasik terzi mantığını biliyorum. Ben gerek görmüyorum açıkçası questle 115 tai ps alınmasını, livingelectronun dediği gibi bir düzenleme yapılacaksa bsye yapılmalı.

3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |