12 Eylül 2015 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
@shruikan, oradaki yaratıklar fazla da güçlü değil. Çok hızlı da kasılabilir. Üstelik 80+ kasarken bir yandan para kazanmanızı sağlayacaktır.
@iliko, "saçmalık" demek yerine hoşuma gitmedi demek daha güzel olmaz mı?
Pekala arkadaşlar, 115 tailoring PS veren görevi şimdilik devre dışı bıraktım. Zaten görevi alan 1 arkadaşımız olmuş şimdiye kadar, o da görevin %66'sını yapmış. Şimdi sizden öneri alalım;
- Bu görevin ödülü ne olmalı?
- Görev için ne kadar set dikilmeli?
Yarınki restarta kadar fikirlerinizi bekliyorum.
@iliko, "saçmalık" demek yerine hoşuma gitmedi demek daha güzel olmaz mı?
Pekala arkadaşlar, 115 tailoring PS veren görevi şimdilik devre dışı bıraktım. Zaten görevi alan 1 arkadaşımız olmuş şimdiye kadar, o da görevin %66'sını yapmış. Şimdi sizden öneri alalım;
- Bu görevin ödülü ne olmalı?
- Görev için ne kadar set dikilmeli?
Yarınki restarta kadar fikirlerinizi bekliyorum.

Venus yazmış:
Bs-Tai psleri hiçbir şekilde görevle verilmemeli bence, tai için bi görevle +10 veya +20 tailoring arttıran bir set parçası verilebilir, kaplama şansını arttırır bs hammerı gibi, ama bu göreve nazaran daha detaylı ve zor bir görev hazırlanmalı onun için. Bu gayet basit bir görev çünkü.

http://www.venus.gen.tr/ultima/bods/tailor.html
115 nereden çıkıyodu daha önce pardon ? barracondan mı düşürdünüz siz 115 ps leri ?
120 PS çıkarmak en basiti bu durumda zaten, ne diyosunuz 115 için görev çok zor olmuş falan diye? Easy uo gibi programla yapana kolay tabi. siz ne adamsınız ya...
Helal olsun venüs güzel görevler olmuş tebrikler.
115 nereden çıkıyodu daha önce pardon ? barracondan mı düşürdünüz siz 115 ps leri ?
120 PS çıkarmak en basiti bu durumda zaten, ne diyosunuz 115 için görev çok zor olmuş falan diye? Easy uo gibi programla yapana kolay tabi. siz ne adamsınız ya...
Helal olsun venüs güzel görevler olmuş tebrikler.

Arkadaşlar 115 tai ps si çıkartmak bu serverda zor. Sanki ultima orjinal bod sistemi var ve onda değişime gidiyoruz gibi abuk sabuk konusmayın. Bu zorlaştırılmış şartlarda yeni playerların 115 çıkartması 2 ay sürer.
Zaten biri çıkartmış konuşması saçmalık çıkartıp largeını ben verdim arkadaşınıza karışılsız ikiletmeden yanlış anlaşılmasın başa kakmıyorum yardımlaşma esastır. Ha ben de çoktan çıkartırdım ama zamanında bunu Venüse danıştım ve doğru diyorsun yenilere haksızlık olmasın yapalım dediği için gittim stu bodlarımı kumaş için harcadım. Taş çatlasın 1-2 haftaya çıkartır kasarım. öbür haftayada 1 tane daha çıkartır yenilere serverın en zor çıkan pssi olarak eşşek yüküne satarım çok da tın. Ha olay burda benim yada başkasının çıkartması değil. Sorun yenilerin ne kadar zorlanacağı ve bizim bod alma sistemimizdeki zorlaştırmalar yüzünden 120 psnin 115 ten bin kat kolay olması gibi saçma bir durumun oluşması.
Birisinin bir itemi elde etmesi ordaki mantık hatasını veya saçmalığı değiştirmiyor. Ortada koca bir sorun var. İster görmezden gelin ister gelmeyin. Ama bunu başka bir başlıkta yazdığınız gibi bana indirgeyerek sorun yapacaksanız siz bilirsiniz.
Zaten biri çıkartmış konuşması saçmalık çıkartıp largeını ben verdim arkadaşınıza karışılsız ikiletmeden yanlış anlaşılmasın başa kakmıyorum yardımlaşma esastır. Ha ben de çoktan çıkartırdım ama zamanında bunu Venüse danıştım ve doğru diyorsun yenilere haksızlık olmasın yapalım dediği için gittim stu bodlarımı kumaş için harcadım. Taş çatlasın 1-2 haftaya çıkartır kasarım. öbür haftayada 1 tane daha çıkartır yenilere serverın en zor çıkan pssi olarak eşşek yüküne satarım çok da tın. Ha olay burda benim yada başkasının çıkartması değil. Sorun yenilerin ne kadar zorlanacağı ve bizim bod alma sistemimizdeki zorlaştırmalar yüzünden 120 psnin 115 ten bin kat kolay olması gibi saçma bir durumun oluşması.
Birisinin bir itemi elde etmesi ordaki mantık hatasını veya saçmalığı değiştirmiyor. Ortada koca bir sorun var. İster görmezden gelin ister gelmeyin. Ama bunu başka bir başlıkta yazdığınız gibi bana indirgeyerek sorun yapacaksanız siz bilirsiniz.

2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 34 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |