11 Ocak 2016 - Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar

Beni de rahatsız ediyor yalnız değilsin.
Kendi fikrim: 1 saniye delay olabilir. Attan düştüğünde koşudan hızlı attan yavaş bir delay süresi belirlenip öyle düzenlenmeli.
Delay olmaması durumunda mage ile warior arasında dengesizlik oluyor. Adam relporla attan daha hızlı kaçıyor. Haliyle işine gelmeyeni rahatsız etmesi normal.
Bence referanduma gidelim.
Kendi fikrim: 1 saniye delay olabilir. Attan düştüğünde koşudan hızlı attan yavaş bir delay süresi belirlenip öyle düzenlenmeli.
Delay olmaması durumunda mage ile warior arasında dengesizlik oluyor. Adam relporla attan daha hızlı kaçıyor. Haliyle işine gelmeyeni rahatsız etmesi normal.
Bence referanduma gidelim.

inadina yazmış:
bu arkadaşın her fırsatta laf söylediği guild olarak. açıkca söyleyeyim benim umurumda bile değil çok rahatsız ederse venüs beni bilir sorabilirsi kendi programımı yazarım öyle third party program kullanmam. ben de rel por atarım sorun yok deişmeyebilir.
sürekli böyle bir hakaretvari tavır sergilediğin için volkana rağmen buraya yazıyorum. ağlayıp kesilince oyundan çıkıp kendi guild arkadaşlarına bağıran. hatta geri zekalı diyen bir topluluk 66-33 yenmişken bizi nasıl ve niye ağlatabilir ?
biz birinden çekinsek hem pk hem faction hemde savaş ilan etmeyiz. bunları yapamayan her forum altında ağlıyor. şimdi sakin ol ve devam et.

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 27 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |