10 Nisan 2016 - Güncellemeler |
Yazar
BOD alışverişi yapan oyuncularımızın en büyük sorunu, takas yaparken bodları toplu olarak aktaramıyor olmak. Bu soruna bir çözüm bulduk.
[bod komutu Aktarım bölümünde "Tüm Haklarımı Devret" seçeneğini seçtikten sonra bir oyuncu değil de bir blank scroll işaretlerseniz aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir;
Bu ekranda aynı yetenek değerine sahip bodcuları toplu bir şekilde kontrat haline getirebilirsiniz. Kontrat aşağıdaki şekilde görünecektir. Kaç adet olduğu eşyanın başında yazmaktadır.
Karşılaştığınız hataları lütfen bildiriniz.
Videolu Anlatım:
* * *
2. Hata Düzeltmeleri
- Pırıltılı yaratıkların eğitilebilmesi engellendi.
- Ateş Zindanı görevinde Unicorn yerine Kirin kullanılabilecektir.
- Britain Kalesi Komutanı ödülü olan siyah robe'un otomatik etkinliklerde silinmesi sorunu düzeltildi.
* * *
Gün içinde atılacak restartla aktif olacaktır.
İyi oyunlar!
BOD alışverişi yapan oyuncularımızın en büyük sorunu, takas yaparken bodları toplu olarak aktaramıyor olmak. Bu soruna bir çözüm bulduk.
[bod komutu Aktarım bölümünde "Tüm Haklarımı Devret" seçeneğini seçtikten sonra bir oyuncu değil de bir blank scroll işaretlerseniz aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir;

Bu ekranda aynı yetenek değerine sahip bodcuları toplu bir şekilde kontrat haline getirebilirsiniz. Kontrat aşağıdaki şekilde görünecektir. Kaç adet olduğu eşyanın başında yazmaktadır.

Karşılaştığınız hataları lütfen bildiriniz.
Videolu Anlatım:
* * *
2. Hata Düzeltmeleri
- Pırıltılı yaratıkların eğitilebilmesi engellendi.
- Ateş Zindanı görevinde Unicorn yerine Kirin kullanılabilecektir.
- Britain Kalesi Komutanı ödülü olan siyah robe'un otomatik etkinliklerde silinmesi sorunu düzeltildi.
* * *
Gün içinde atılacak restartla aktif olacaktır.
İyi oyunlar!

Bu sistemde komutla bu işi yapamazsınız. Çünkü her bodcunun sahip olduğu yetenek ve yetenek limiti ayrı hesaplanır.
Ama bir konuda haklısınız. Bodcularınızın belli adetini kontrata dönüştürebilmeniz gerekir. Bunu bu hafta içinde yapacağız (Oradaki ekrana bir sayı girilecek bölüm eklememiz yeterli)
Ama bir konuda haklısınız. Bodcularınızın belli adetini kontrata dönüştürebilmeniz gerekir. Bunu bu hafta içinde yapacağız (Oradaki ekrana bir sayı girilecek bölüm eklememiz yeterli)

konuyla alakası yok biliyorum sadece sizden yönlendirme bekliyorum maden kazmak için bir program vardı scriptiyle birlikte bana link gösterebilicek varmı burdaki konu çok eski olduğu için linklerde çok eski...yardımlarınızı bekliyorum

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |