Sunucu Temizliği Duyurusu Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Kararlılığını gerçekten taktir etmemek ahmaklık olur.
Bu serverı siz en azami oyuncu kitlesi ile sürdürme yönündesiniz. Bizlerde o azami kitle olarak sürekli vermiş olduğunuz gayreti şükranla izleyip , oyunumuzu daha zevkli oynuyoruz. Kimse olmasada birbirimizle matrak yapıp action yapıp keyif alıyoruz.
Hiç kimseden destek almadan bu imkanı bizlere sunduğunuz için teşekkür ederiz.
Gayretinizin ve Başarınızın devamını dileriz.
Bu serverı siz en azami oyuncu kitlesi ile sürdürme yönündesiniz. Bizlerde o azami kitle olarak sürekli vermiş olduğunuz gayreti şükranla izleyip , oyunumuzu daha zevkli oynuyoruz. Kimse olmasada birbirimizle matrak yapıp action yapıp keyif alıyoruz.
Hiç kimseden destek almadan bu imkanı bizlere sunduğunuz için teşekkür ederiz.
Gayretinizin ve Başarınızın devamını dileriz.

Aslında öyle doluyum ki. Üzgünüm de, canım da sıkkın. Sunucu hakkında görüşlerimi yazmıştım. http://forum.worldofuo.com/duyurular/hos-geldin-bealzebub/sayfa/3/. Hala aynı. Çok şey bekledik sanırım. Umduğum başarıyı yakalayamadık.
Örnek alınası bir karakterin var, verdiğin emeğe, adaletine saygı duyuyor ve güveniyorum.Çok daha başarılı çok daha iyi bir sunucu yaratabilirdik ama 17 online ile bu şuan için pek de mümkün görünmüyor. Yaptıklarının her zaman takipçisi olacağım. Birlikte oynayabileceğim, macera peşinde koşabileceğim arkadaşlar olduğu sürece bu oyunu oynamak istiyorum.
Saygılar, sevgiler...
Örnek alınası bir karakterin var, verdiğin emeğe, adaletine saygı duyuyor ve güveniyorum.Çok daha başarılı çok daha iyi bir sunucu yaratabilirdik ama 17 online ile bu şuan için pek de mümkün görünmüyor. Yaptıklarının her zaman takipçisi olacağım. Birlikte oynayabileceğim, macera peşinde koşabileceğim arkadaşlar olduğu sürece bu oyunu oynamak istiyorum.
Saygılar, sevgiler...

Valla şahsım olarak Venusun olmadıgı bi serverda oynamayı düşünmüyorum o serverlar gecmiştede acıldı ne oldu adam kayırma admin item satısı vs büyük miktarlarda vergi borçları bile ödendi insanlar bazı seyleri belgelediler diye herneyse server boş die oyuna girmiyoruz hareketlenirse yine gelirim diğer türlü oyunu oynamamaya karar vermiş bulunuyoruz.

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 19 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |