1 Eylül 2015 - Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

HastaLaSiempre yazmış:
Aynen katılıyorum.
Bende olsun kimsede olmasın mantığı o kadar çok var ki bizim milletimizde.
Babamlar otomobil koruma işi yapıyorlar. Adamın biri gelmiş, böyle cırtlak yeşil bi renk beğenmiş, ve kendi arabasını o yeşilden kaplatmış. Adam filmin kalanını da almak istemiş, fiyatı da 4000 TL falan. Niye? demişler adama. Adam: Bu renk bi tek bende olsun istiyorum.

Venüs-günde 1-2 saat uo yeter ,fazlasi zararli ...... 1milyon tane spawn noktasi olmus günde 1-2 saat ile bu isler olmuyor malesef. Rare istemiyoruz dedik zaten pvm serveri yapilana bak. Eskiye donuk mantiklardan vazgectin hepsini iptal ettin bir su rare kafasindan kurtulamadin. Nm uni kirin bunlar raremi olur boyle mantik mi olur? Tame karakterin ozelligi zaten bunlara binebilmektir. Ben 100 tame'i neden kastim essege bineyim diyemi? 50 skill at 100 skill at sacmaliga bak.

@JustinBiber, gezip dolaşmanıza gerek yok. Çok şanslıysanız, yanınızda spawn olur. Aramak zorunda değilsiniz.
Bu konu fazla uzadı. Özel binek ilk haftalar sunucumuzda "değerli" kalacak. Giderek süresi kısaltılacak ve sıradan bir binek atı durumuna getirilecek.
Bu konu fazla uzadı. Özel binek ilk haftalar sunucumuzda "değerli" kalacak. Giderek süresi kısaltılacak ve sıradan bir binek atı durumuna getirilecek.

Bence hatalı bir karar veriyorsun. Zamanla süresinin kısaltmasının sebebi nedir ki? Ya şimdi kısa olsun ya da olmasın. Değerliyse değerlidir, değilse değildir. NM JM farkı olması mevzusu fikri var birinde. O uygulanabilir bence.
Son yaptığın her yeri işaretleme olayı bence çok akıllıcaydı. O haritayı paylaştığın için insanara galyana geldi. "Ilshenar'da herhangi bir yerde" deseydin kimsenin sesi çıkmazdı.
Son yaptığın her yeri işaretleme olayı bence çok akıllıcaydı. O haritayı paylaştığın için insanara galyana geldi. "Ilshenar'da herhangi bir yerde" deseydin kimsenin sesi çıkmazdı.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sosaria

dostum sen beni yanlış anladın kullandığın cümle yanlış bineklerin değeri var bırakın değerli olsun demek nedemek ben ona söyledim. Alması bulması zor olsun de eyw, zor olan herşey değerli değildir misal dragon slayer bir artifact ama gel gelelim ne işe yarıyor :) düşmesi bi minor den zor olabilir ama bi işe yaramıyor ?

4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |