1 Eylül 2015 - Güncelleme Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

Oyumu, Sabit bir noktada 5 dk bir spawn olması için kullanmıştım. İlshenar de herhangi bir yerde spawn olsun diyenler buyurun alın . Tek tek tüm dungeonların tüm levellerini gezersiniz artık. Ve yaratıklarla uğraşırsınız. Yani Lost Land de spawn olsa daha iyi. Ben kendi adıma konuşuyorum bu manzarada rare peşinde koşturacak değilim. Server açılmadan önce dedikleriniz ve yaptıklarınız tutmuyor ne yazık ki. Yemeyi içmeyi bırakalım bütün server rare arayalım böyle bir şey yok yani.

Yau su nm nin fs nin uninin kirinin çektiği ne bu turk sunucularindan anlamis degilim.Arkadas koyun sunlari orjinal.yerlerine normal bir yaratığın spawn süresinde spawn olsun.Ne yani sen nm ile kasarken yanindaki adam drake ile kasinca dahami zevk aliyosun anlamadim ki.Bende olsun kimsede olmasın zihniyetinden kurtulamadık gitti be arkadas.

3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |