Sunucu Bakımdadır (17.00) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Jukera yazmış:
Mevcut sunucunun bağlı olduğu hosting firmasının DDOS koruma servisi yokmuş.
Çözüm hosting firmasının değişmesi Natroyla bende çalıştım yıllarca domain falan lazım olunca yine çalışıyorum.
https://radore.com/ üzerinden gidilebilir bunu söyledim venüse . DDOS koruması+100TL Firewall +100 Tl gibi ücretleri var ama bunu sponsorluktan karşılayabilecek bir oyuncu potansiyeli var sunucuda.
Bekleyelim görelim.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): XesLordoglu
Gönülsüz falan gelmedik.Öyle olsa bir yığın eski efsane olmuş adamı oyuna başlatıp toplamazdım.Ama ben playerim sağlıklı bir şekilde oynamak benim hakkım.Ben burda bütün playerlar için ceza alma pahasına konuşuyorum.Sizlerin hakkınızı savunuyorum çünkü böyle oynamaya mecbur değilsiniz.Ve bunları yazmak söylemek hakkım.Forum muratın olabilir ama başlık ve yazılar benim bana ait.Düne kadar wos'ta çık çıkınca yaygaralar koparan,oynamadığı halde forumda fake hesaplarla karalama,oyuncu transferi yapmaya çalışan adamlar nerde?
hadi bizi kayırdı da siz o yüzden mi gittiniz?Burda ne olacak sanıyorsun farklı bişi mi olacak biz yine galip geleceğiz bu sefer ne diceyeksin venus sizi kayırdı mı diyeceksin.Bizim böyle bir derdimiz yok.Murat eline yüzüne bulaştırmıştır.Başarısızdır.Para kaygısı onu kaliteden düşürmüştür.
Benim hiç birinden çıkarım yok oyuncular nerdeyse ordayım. Kimseyi savunmak bana bir şey kazandırmıyor ama olanı biteni söylemek benim karakterim.
WOU BİM ise WOS MİGROS tur.10 yıllık ultima tecrübem bana bunu söylüyor.Şikayet edeceğim iyi olması için affedersiniz de venus'u eleştireceğim iyi bir şey yaptığı zaman tebrik etmesini de bilirim.Ama alkış alacak tek bir hareketini görmedim.
Yapmak zorunda değildin murat bey.kaldıki server açmayacağını söylemişsin.
Rekabet yaratmak playerlari bozmak huzur kacırmak zorunda değildin.
Zaten coğ.Öğretmeniymişsin bir işin varmış konya da devam edebilirdin ultima ile ilgilenmeye bilirdin.
Madem bir işe kalkıştın onuda layık olduğu şekilde yapıver ki insanların tansiyonu yerine gelsin.
Yapamıyorsan da aslan gibi çık elime yüzüme bulaştırdım olmayacak de.
İlgimize teşekkür etme sabrımıza teşekkür etme.
sıkıldık....
hadi bizi kayırdı da siz o yüzden mi gittiniz?Burda ne olacak sanıyorsun farklı bişi mi olacak biz yine galip geleceğiz bu sefer ne diceyeksin venus sizi kayırdı mı diyeceksin.Bizim böyle bir derdimiz yok.Murat eline yüzüne bulaştırmıştır.Başarısızdır.Para kaygısı onu kaliteden düşürmüştür.
Benim hiç birinden çıkarım yok oyuncular nerdeyse ordayım. Kimseyi savunmak bana bir şey kazandırmıyor ama olanı biteni söylemek benim karakterim.
WOU BİM ise WOS MİGROS tur.10 yıllık ultima tecrübem bana bunu söylüyor.Şikayet edeceğim iyi olması için affedersiniz de venus'u eleştireceğim iyi bir şey yaptığı zaman tebrik etmesini de bilirim.Ama alkış alacak tek bir hareketini görmedim.
Yapmak zorunda değildin murat bey.kaldıki server açmayacağını söylemişsin.
Rekabet yaratmak playerlari bozmak huzur kacırmak zorunda değildin.
Zaten coğ.Öğretmeniymişsin bir işin varmış konya da devam edebilirdin ultima ile ilgilenmeye bilirdin.
Madem bir işe kalkıştın onuda layık olduğu şekilde yapıver ki insanların tansiyonu yerine gelsin.
Yapamıyorsan da aslan gibi çık elime yüzüme bulaştırdım olmayacak de.
İlgimize teşekkür etme sabrımıza teşekkür etme.
sıkıldık....
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): 7oRn4Do, Stoya

kemalgunes yazmış:
katılıyorum, katılıyoruz da cacığa yaramıyo hissinden bıktım.. serverı kimin açtığı falan filan hikaye, herkes topluluğu kovalıyo, kovalamak zorundayız çünkü çok az sayıdayız... Mesela ping 30un altında olsaydı, saniye düşünmez UO Foreverda oynardım...

Vallahi ne desek ne yapsak boş beyler.Herkes kıymetli zamanından vakit ayırıp surada oyun oynamak istiyor.Fakat olup bitenler can sıkıcı yapılan yorumlar isyankar ve yıpratıcı.Hali ile yetkililerin kabahatı büyük ama düzelmeyecek gibi değil.Şimdi herkes bi yerlerden geldi burada toplandı çekeni olur çekemeyeni.Biraz daha sabır diliyorum beyler.Biraz daha....

Ddos hakkında pek bı bılgım yok ama örnek vermek gerekirse bu saldırılar bi şekilde önlenebilir herhalde 200kişilik serverda tek kapıdan geçemeyiz bu kapıları çoğaltırsak butun herkes rahatlıkla geçer ve belki de saldırılar bı nebze olsun biter bi kaç yerde okuduktan sonra bu kanıya vardım umarım yanlış birşey solemıyorumdur :( utanırım yıkılırım bıleklerımı keserım ambulans ıstemem :D

4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |