Sunucu Bakımdadır (17.00) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Dostum mesele wos wou değil ki? Olayları saptırmayın , şu serverda lagsız kopmasız adam akıllı oynamak istiyor herkes. Yeni makinaya geçmek bu kadar mı zor? Gerekli desteği de sağlayacak onlarca adam var. Tek isteğimiz hızlı çözüm.

Boşa konuşuyorsunuz
Bir süre hosting sıkıntılarıyla uğraşılıcak , sonra item oranları sonra barbeddan walodan item çıkmıyor olucak sonra speed muhabbetlerine bağlıcaz sonra sıkıldık aynı şeyler muhabbeti sonrasını biliyorsunuz zaten.
Bu adam 10 senedir aynı 0 değişim. Ne dersen de ne yaparsan yap kendi bildiğini yapıcak . Boşuna kendinizi yıpratmayın deymez :) Tecrübelerle söylüyorum bunu . Oyuncuda aynı seve seve oynucaz burada alternatifin yok. Bealde ayrı bi sığır wou açıldı Aman tanrım hemen kapa kapa sunucuyu hemen kapa bok var kapıyorsun sonra oda benim gibi her seferinde son ana sayfaya yazıyor gene açıyor. KOMİK aslında dışardan alakasız birileri gelse şu muhabbetleri okusa lan burada ne dönüyo bunlar ne yaşıyo derler :)

Bu adam 10 senedir aynı 0 değişim. Ne dersen de ne yaparsan yap kendi bildiğini yapıcak . Boşuna kendinizi yıpratmayın deymez :) Tecrübelerle söylüyorum bunu . Oyuncuda aynı seve seve oynucaz burada alternatifin yok. Bealde ayrı bi sığır wou açıldı Aman tanrım hemen kapa kapa sunucuyu hemen kapa bok var kapıyorsun sonra oda benim gibi her seferinde son ana sayfaya yazıyor gene açıyor. KOMİK aslında dışardan alakasız birileri gelse şu muhabbetleri okusa lan burada ne dönüyo bunlar ne yaşıyo derler :)

Ragnar Lothbrok yazmış:
Yapılan açıklamadan anladıgım kadarıyla mesele makine degil. Ddos koruması saglanması. Onun içinde çarşambaya alınacagı söylendi. Yani makine degişsede bu sorunlar olacak. Çözüm yolu Ddos koruması erkene alınmalı ki venüste ruh hastası degildir uğraşıyordur.

3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |