Sunucu Bakımdadır (12.00-14.00) Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Geçenlerde 35 m'e pugi satılmış. Ayrıca bu hatadan kasılan paralar ile vendorlardan yüklü deri ve ingot alımları da olmuş. Bizler elimizle kasmıyor olsak da sonuçta zaman, elektirik ve internet harcıyoruz. Emeklerimizin tabi ki boşa gitmesini istemeyiz. Sonuç olarak bir oyun oynuyoruz ve karşımıza çıkabilecek tüm sorunları kabul etmiş oluyoruz.
Bundan mütevellit serverın geri alınması makbuldür. 1-2 gün ile sınırlı kalınmaması gerekmektedir.
Bundan mütevellit serverın geri alınması makbuldür. 1-2 gün ile sınırlı kalınmaması gerekmektedir.

Eminim Venus tek tek guildleri de inceleyecektir.Herkes birbirine bok atma peşinde diğer başlıkta.Hiçbir guild yapmadıysa kim yaptı çok merak ediyorum.Ortaya çıkınca göreceğiz karaktersizleri.Herneyse ben bir cümle bırakayım şuraya , yüreği yeten buyursun alıntı yaparak kendi guildi için benzer ifadeleri kullansın.
Eğer [A-D] guildinden bir kişi bile,bakın bir kişi diyorum , değil onlarca m , " 100 gp " haksız kazanç elde ettiyse,başta Pronus olmak üzere , bütün karakterlerimizin tamer,craft,action karakterimizin ifşa edilmesini ve banlanıp silinmesini istiyoruz.
Umarım en az kayıp ile bu durum atlatılır ve devam ederiz.Venus kolaylıklar gelsin.Açılmasın server gerekirse 1-2 gün her şey halledilene kadar.
Saygılar.
Eğer [A-D] guildinden bir kişi bile,bakın bir kişi diyorum , değil onlarca m , " 100 gp " haksız kazanç elde ettiyse,başta Pronus olmak üzere , bütün karakterlerimizin tamer,craft,action karakterimizin ifşa edilmesini ve banlanıp silinmesini istiyoruz.
Umarım en az kayıp ile bu durum atlatılır ve devam ederiz.Venus kolaylıklar gelsin.Açılmasın server gerekirse 1-2 gün her şey halledilene kadar.
Saygılar.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): mymete

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): scaup
Valla yapan bende olsam benim arkadaşımda tanıdığımda olsa o ipden giren bütün çarlar banlasın. İtemler silinsin hatta trade olarak karşılıksız verilenler varsa onlarda banlansın. Gereken yapılsın.
Ben gerekenin yapılacağına inanıyorum. Aksi halde hiçkimse içi rahat ederek ne item kasar ne action yapar tadı tuzu kalmaz serverın.
Ben gerekenin yapılacağına inanıyorum. Aksi halde hiçkimse içi rahat ederek ne item kasar ne action yapar tadı tuzu kalmaz serverın.

Bu mesaja teşekkür edenler (5 kişi): karahumma, dejavu31, HepsiBurada, scaup, mojoko
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 20 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |