Sunucu Açılış Tarihi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Bu anketi forum üzerinden yapamıyormuyuz.Şayet bu gun içinde bir kaç konuda insür parası çok yüksek diye yazdık ve kitleden de öyle alğıladık.5-10-15 tane forumu peş peşe atılabilen bir ankette ne gibi bir doğrulayıcı pay olacak bilemiyorum.
Beklentim şu şekilde bir çizgi belirleyip arkasında durmak.
Bu anketi forum üzerinden yapamıyormuyuz.Şayet bu gun içinde bir kaç konuda insür parası çok yüksek diye yazdık ve kitleden de öyle alğıladık.5-10-15 tane forumu peş peşe atılabilen bir ankette ne gibi bir doğrulayıcı pay olacak bilemiyorum.
Beklentim şu şekilde bir çizgi belirleyip arkasında durmak.

Abi akşam açılmasında sorun yok herkesin biraz olsun sabırsızlandığını düşünüyorum zatende, bu para sisteminde şaka değil ilerde kimse niye actıon olmuyor diye konuşmasın peşin peşin yazıyorum, para en değerli şey olacak gibi görünüyor ve kendi adıma bankada 20k parayla actiona çıkacak değilim diyelimki çıktım her seferinde canım yanacak para kasma yolu yok, ne yapayım bodcu kasıp kitmi satayım, millet kit alacak parayı kasana kadar gene yokum ortalarda sanırım.

Jasper yazmış:
+1...
Etkinlik yapriz diyosunda sayın venüs çıplak çarlarlamı etkinlik yapıcaz. Ha yaparsın lastman standing vs. İlk gunden 1 2 3. kişilere ekstra gold gelir kimse senden etkinlik beklemiyor 1-2 haftalık süreçte sadece belirlenen ayarlala aç bu akşam serveri ..

Ve ayrıca para dengesi açısından bod rewardalrın "0 coin vermesi yeterli" sonuçta tüm materyaller script ile afk kasılıyor bi yerde para kasma scriptiyle ayni.
Yaratıklardan cıkan paranın yarıya indirilmesi ve sigorta sisteminin 2 kat artması tamamen gereksiz..
Yaratıklardan cıkan paranın yarıya indirilmesi ve sigorta sisteminin 2 kat artması tamamen gereksiz..

Tailoring/Blacksmithy görev ödülleri para vermezken vendorların 2 katı olması insure parasının yüksek olması itiraz edilen konu bu insure parasını 800e çekelim rare sistemi herkesi memnun edicek şekilde drake istemeyen unicorn veya kirin tame edebilir vendor fiyatları normal ayarlarda olsun guild 500k çekilsin akşama yetişir sanırım bunları düzeltmek Venüs ?

8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 82 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |