Sunucu Açılış Tarihi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar

Bizde W-S guildi olarak başlıyoruz bizi en çok üzen bu nm nin rare diye sınıflandırılması didier e katılıyorum jet mare veye fs rare ola bilir lakin nolmal bir nm yi bardından ayırmayın lütfen bizim guildimiz bar ve craft olarak ağırlık göstermekte lakin acti olayına da dahil olmaya çalışacağızbence hersey serverin ilk ayı yada 3 . 4. ayında elde edilmemeli biraz zorluk seviyesi yukarda olsunki rp den tat alalım benim görüşlerim bunlar zaten daha önce oynadığımız serverlar ve venüs türk oyuncusunun az cok ne istediğini biliyor şimdiden herkeze başarılar.
Not : Şu rare olayı lütfen birdaha gözden geçirilsin veya oylama yapılsın ayrıca bu Tai ve bs nasıl bodlarda para vermeyecek bunuda anlamış deilim.
Not : Şu rare olayı lütfen birdaha gözden geçirilsin veya oylama yapılsın ayrıca bu Tai ve bs nasıl bodlarda para vermeyecek bunuda anlamış deilim.

öncelikle güzel seviye bir ortam olması dileğim ile...
Pvm takılanlar diğer server'a action isteyenler bu server'a derken çok kötü bir durum olmuş. Bizim buraya gelmemizin amacı pvm ile itemlerimizi, paramızı ve tai, bs bodcularımızı kasıp itemlerimizi basıp actiona çıkmak..
Konuyu tam olarak anlamadım k.bakmayın yazma gereği duydum.
Pvm takılanlar diğer server'a action isteyenler bu server'a derken çok kötü bir durum olmuş. Bizim buraya gelmemizin amacı pvm ile itemlerimizi, paramızı ve tai, bs bodcularımızı kasıp itemlerimizi basıp actiona çıkmak..
Konuyu tam olarak anlamadım k.bakmayın yazma gereği duydum.

Theseus yazmış:
+1. Serverdaki parayı çoğaltan bod sistemi ve otomatik etkinliklerdir. Bod sistemi olduğundan bod ödülü verilmemesi gayet yeterli bir çözümdür. Oto. etkinlikleri de kaldırdığınızdan, vendorların herşeyi 2x satması ve yaratıklardan az para verilmesinde herhangi bir mantık görebilmiş değilim. çünkü zaten çözümü bulmuşsunuz abartmayın bence...

3. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 82 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |