31.01.2018 Etkinlikler ve Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Abacus yazmış:

Jukera01 yazmış:
Ultima Online ge of Shadow
İlk piyasaya sürülme tarihi: 11 Şubat 2003
15 sene necro yu tanımak için yeterli bir süre sanırım.
Serwerda reflect set giyip bload oath atanları kafasız gibi armor ignore ile indirmeye çalışmadım hiç bir zaman. Biraz oyunu bildiğim için poi fence ile ilerledim ve warrior skillerimdeki heal anaomty skilini ve dex imi göz önüne aldım ve bandaj attım. Cnaım azaırken kaçtım fulleyince kovaladım. 20 Chilvaary kastım bu modaya göğüs germek için.
Ha birde okudum hep misal sanada copy paste atim.
Words of Power - Extermo Vomica
Mana Cost 20
Minimum Skill 5.0
Tithing Points 10
Duration Instantaneous
Area of Effect Single target
Description Attempts to remove all negative effects from a target. Chance of removing the curses scales with the level and the number of curses in effect in addition to the Chivalry skill and the Karma of the caster.
Effects that can be removed:
Magery - Clumsy, Weaken, Feeblemind, Curse, Paralyze
Necromancy - Corpse Skin, Evil Omen, Mind Rot, Strangle, Blood Oath (since Publish 53)
Other - Mortal Strike
Resisting Spells now reduces a percentage of Blood Oath damage by the following formula:
((Resisting Spells Skill x 10) / 20) + 10 = percentage of damage resisted.
Google.com adında güzel bir site var epey soruya cevap veriyor. misal birisi daha BO için napcaz ya die başlık atmış ve cevap
Resisting spells works against blood oath
Ama şimdi RS kastıktan sonra necrolardan "RS yüzünden çok vuramıyorum" diye başlık gelirse şaşmam.

sen heralde karsındakıleri oyuna dün basladı zannediyorsun. neyse ugrasmıcam seninle. Keşke yazdıklarını yapsanda bizde görsek. Sanki bilmedigimiz yapmadıgımız şeylermiş gibi hala aynı tavır. Görende charlarımızda rs skilli yok, hiç chivalry kasmadık zannedicek. icraat lütfen

Jukera01 yazmış:
E o zman karşınızdakinede oyuna yeni başlamış muamelesi yapmayın. 56K zamanından beri Uo oynayan biriyim. Uğraşacak bir durum söz konusu değil. Ultima oyununu bırakalı oldu ama bu hala okumadığım öğrenmediğim anlamına gelmez.
BO skiline karşı defans için gerekli şeyleri söyledim.
İyi Oyunlar.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Abacus

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 25 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |