24.03.2018 Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Öncelikle merhaba. Server da sadece Tamer charım var. Ve sadece Df kasıyorum. Df olmasa skeletal vs kasıyorum. Bu güncellemeler de beni biraz olsun heyecanlandırdı ve mutlu etti. Ben içimden ne geliyorsa onu yazıyorum, ve düşüncemi paylaşıyorum. Senin kullanmış olduğun son cümleyi de es geçiyorum ve takmıyorum. Çünkü o yazdığına vereceğim cevapla konu uzayacak.
Selamlar.
Zuzu Gozalishvili yazmış:
Bunu bir tek farkeden ben degilim. Ac bak gecmis yazilarina yada begenilerine senin gibi dgl hic bir mod. O kadar hakkinda bir sey soyleniyor ki bi otur dusun ben ne yapiyorum. Kotu bir insansin demiyorum ama hic de gidisatin iyi degil :)
Yaksamlar..
Tokenlerin 2 ay içinde silinmesi durumunu iptal ettim. Siz harcayana kadar siz de duracaktır.
Ayrıca baskın yaratıklarının "zenginleştirilmiş loot" vermediklerini tespit ettim. Bu hatayı düzeltmek için 23.00'da bir restart daha atılacaktır.
Diğer oyuncularımızın sorularını birazdan yanıtlayacağım.
Ayrıca baskın yaratıklarının "zenginleştirilmiş loot" vermediklerini tespit ettim. Bu hatayı düzeltmek için 23.00'da bir restart daha atılacaktır.
Diğer oyuncularımızın sorularını birazdan yanıtlayacağım.
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 20 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |