21.01.2018 Etkinlikler ve Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 |
Yazar
Sen bizimle dalga mı geçiyorsun ? Biz ne yapacağımızı bilmiyor muyuz ! Bak sana tane tane söylüyorum tek tek anlatıyorum A N K E T yapıldı ve karar verildi. Sen şimdi hangi ''HAK'' ile atı alıp üsküdarı geçenleri görmeyip yeni yeni düzen kuran insanların ''EMEKLERİ'ni hiçe sayıyorsun. Hangi hatadan bahsediyorsun bunca zaman aklın neredeydi ?
Aslında haklsınız. Anketlere göre sunucu şekillendirilmesi yapılması hata. Öneriler dikkate alınmalı ona göre hareket edilmeli.
İhtamlarınızı anlayışla karşılıyorum Venus'e ben bunu önceden de söyledim ama İnsanlar birde çıkıp evde AREA'lı silahlarla makrocularımızı öldürüyor demesi bu işin en ilginç tarafı. Zaten makro ile kasılıyor evin içine gidip geliyorsun daha sonra bu kadar kolay olmasına rağmen bunada itiraz ediliyor.
İhtamlarınızı anlayışla karşılıyorum Venus'e ben bunu önceden de söyledim ama İnsanlar birde çıkıp evde AREA'lı silahlarla makrocularımızı öldürüyor demesi bu işin en ilginç tarafı. Zaten makro ile kasılıyor evin içine gidip geliyorsun daha sonra bu kadar kolay olmasına rağmen bunada itiraz ediliyor.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Era
Era yazmış:
Biz zaten bunun derdindeyiz dimi sana göre sen bunu söylemesen bizim zaten hiç aklımıza gelmicekti.
TEŞEKKÜRLER ERA DAHA NE KADAR WOU YA ZARAR VERİCEKSİN OTTOMANI NE ZAMAN AÇIYORSUN RP MI OLUCAK RP-PVP MI BELLİ Mİ ?
kardeş başta neden açıyorsunuz o zaman makrolar her şey ona göre ayarlı insanlara bir daha bir daha eziyet etmenin ne manası var? burada önemli olan şey ışınlanmak ya da ışınlanamamak değil senin anket bile hazırlamadan kafana göre bulduğun bir tespitle 500 tane karakterin makrosunu değişmek durumunda kalıyoruz. Madem yapacaksanız böyle bir şey yapılmadan önce söyleyin ki karakterlerimizi evimizde bırakalım marklarımızı tekrardan yapıp ayarlayalım şimdi karakterler evi bulamıyor evi dışardan hiç marklamamışız.
bulunan hataya bak ultimayı kanayan bir yaradan kurtardın helal olsun era.
bulunan hataya bak ultimayı kanayan bir yaradan kurtardın helal olsun era.
Era yazmış:
Pardon sen hangi rahatlıkla bizi bu şekilde dalga geçer gibi konuşuyorsun gram değişmemişsin !! Bu servere bunca insanın başlamasındaki tek sebeplerden biri insanlara başta verilen ''SÖZ''ler sen bu sözler verilirken neredeydin. Sen insanlar Venüs'ün ne kadar zor bir server yapıcağını yıllarca bilmiyorlarmıydı sanıyorsun ? Herkes buraya başladı çünkü Murat bir söz verdi gelin BERABER kuralım sistemleri BERABER belirleyelim dendi sen şimdi ne demek istiyorsun ?
Scriptte hata düzeltildikten sonra eski haline dönecektir. Ottoman UO açılmıyor bu sunucuda görevime devam ediyorum. Çok şükür bu sunucuya zararım değil yararım var. İşleriniz düştüğünde Era'dan iyiside yok konu kapanmıştır iyi oyunlar.
Eve ışınlanmayı ev ile ilgili hataları düzeltmek için kapattık. Hatalar yarın düzeltilecek ve akşam 21.30'da yeniden eskisi gibi eve ışınlanabileceksiniz.
Sizden beklentimiz, sadece bir gün makrocularınızı dinlendirin ve oyunun tadını çıkarın. Herhalde bir gün makro açmazsanız bir şey olmaz?
Saygılarımızla.
Sizden beklentimiz, sadece bir gün makrocularınızı dinlendirin ve oyunun tadını çıkarın. Herhalde bir gün makro açmazsanız bir şey olmaz?
Saygılarımızla.
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 39 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |