21.01.2018 Etkinlikler ve Güncellemeler Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Neye göre kime göre hata siz insanların akıllarıyla mı dalga geçiyorsunuz yoksa elinizdeki güç ile bizi başka bir şekilde mi görüyorsunuz anlamıyorum gerçekten.Server başında anket açılmadı mı siz demediniz mi açıldığı özellikler ne ise öyle kalacak diye? Siz elinizde ki gücün sarhoşu olarak her istediğinizi yapacaksanız gerçekten işimiz var demek. Yaptığınız hatadan bir an evel dönmeniz dileği ile hiç sanmıyorum ama.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): qomando

Era yazmış:
Ya siz anlamıyorsunuz ya biz anlatamıyoruz size bu hata değil server başında anket açıldı venüs sordu nasıl olsun diye anket bu çıktı venüsde buna göre yaptı siz birbirinizle iletişim halinde değilsiniz sanırım yada başka şeyler var gerçekten?

Era yazmış:
Test serverında neden farketmedin?
Sunucu kaç ay ve kaç gündür açık ?
Ocağın 21'ine kadar neden farketmedin?
Ayrıca Venüs kendi bilerek isteyerek eve ışınlanmayı AÇTI.
Bu zamana kadar evin içinde safe bir şekilde kasan KASTI.
Onlar kasmayı bıraktığı için mi bu karar?
Benim bildiğim kodlar default olarak kapalıydı. Yani Venüs müdahale etmeden evin içine ışınlanma zaten AÇILAMAZDI.
O zaman ben de bunu sorarım kimler için açmıştı kim bıraktığı için kapatıyor?
Server nasıl başladıysa öyle gidecek lafını baz aldığımızda bu sistem 2 ay sonra değişiyor. Serverın en önemli konusu kaynak toplamayı ilgilendiren bir sistem. Hem de anketsiz.
Bu sistem ilk haline dönmezse bırakıyorum.
İster umursayın ister umursamayın yaptığınız adaletsizlik. Hak yemek. Yanınıza kalmaz.

Era yazmış:
Ya sen ne nasıl ileti yorsun bunca zamandır 2 ay geçmiş Venüs'e 2 ayda mı ulaşıyorsun ? Yeterin artık ya geçende kendince şampları açıp kapatıyorsunuz çocuk mu var sizin karşınızda ANKET yapıldı bunun için kapatılmasın kararı çıktı. Durup dururken neyin hatasından bahsediyorsun. Sana zerre gram güven yok geçmişin ortada kalkıp burada ben bildirdim demen hiç açıklayıcı olmuyor. Yeterin artık şurada 200 tane player var ve siz bu kadar insanı hiçe sayıyorsun her konuda ANKET yapılacak dendi server başında verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz.
Zor olan bir şey yok diyor actionu engelliyorsa zamanında ankete sunuldu. Çok biliyorsan tekrardan ankete sunucakmış kalkıp birde hata diyor komedi resmen.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Abyss1
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 39 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |